Şimdi Ara

ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
8
Favori
5.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen orayı atlamışım bu modellerin 24KW dan daha yüksek modelleri tercih edilmeli. Kaç KW 'nın uygun olacağını @disintegration üstat bilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max Payne M kullanıcısına yanıt

en az 35kW civarında kombi almalısınız ve mümkünse bloklar pirinç, genleşme tankı büyük bir kombi alırsanız avantajlı olur

yerden ısıtmada sistemde dolaşan su miktarı petekli sistemlere göre fazladır kombiye ek yük biner 28-30kW kombiler teorik olarak yetse de pratikte kombi açısından dezavantajlı olur

33kW Baymak duo tec, 36kW Alarko seradens super srs öneririm her iki kombi paslanmaz çelik premix eşanjör, pirinç blok ve genleşme tankı 10 litre

bir tık üstünde 42kW kombi olarak 42kW Baymak duo tec, 42kW Eca proteus premix, 42kW Warmhaus enerwaplus, hepsi paslanmaz çelik premix eşanjör,pirinç blok ve genleşme tankı 12 litre

yerden ısıtma borularınız oksijen bariyersiz ise mutlaka ama mutlaka kombi altında tortu tutucu ve hava ayırıcı kullanın

https://www.alarko-carrier.com.tr/Data/Files/Dokumanlar/brosur/ER_AC_0165_Alarko_Seradens_SRS_SSP_TR_Brosur_20082024.pdf

https://www.baymak.com.tr/media/5149/baymak-duotec-tam-yogusmali-kombi-brosur.pdf

https://eca.com.tr/proteus-premix

ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları

• disintegration kullanıcısına yanıt

Şu anda ECA Proteus 30 modeli bulunuyor. Kombide çok ufak bir gaz kaçağı var (Bundan tam emin değiliz. Gelen usta muhtemelen gaz valfi dedi). Her gelen kişi yüksek fiyat çekiyor ve sorunu bulamıyor. Bu durum beni ziyadesiyle yordu bu yüzden komple sorun kombide ise değiştirmeyi düşünmeye başladım.

Eca proteus plus, eski kombi mi? Yoksa proteus premix mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Premix eski olan.

o zaman uzun garantili kombi alın. üstüne ücret karşılığı ek garanti yaptırın

kombiniz uzun yıllar garantili olsun

olası arızalarda siz değil yetkili servis çözsün

size önerdiğim 33kW Baymak duo tec yıl sonuna kadar 5 yıl garanti

• Baymak Lunatec modeli nasıldır? 7 yıl garanti veriyor.

• Merhaba hocam selamlar bugün kombi sipariş vereceğim bir tavsiyede bulunabilir misiniz rica etsem. Aklımda ki kombiler Demir döküm Nitromix p24, Beko Smartlogic 24 ve Beko Megalogic 24 bunlar arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz cevabınızı bekliyorum hocam. Dairem 80 metrekare dış yalıtımı maalesef yok ve garanti servis durumu önemli değil. Fiyatları aşağı yukarı birbirlerine yakın netten baktım 20-25 arası geziyor. @disintegration

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERTUGRUL.GAZii -- 14 Kasım 2024; 17:40:45 >
  • ERTUGRUL.GAZii kullanıcısına yanıt

merhaba

3 kombide alınır ama Nitromix eksi özellik olarak hidroblok grubunun yarısı pirinç yarısı plastik pompası ise son üretimlerde TACO markasına geçildi sanırım

Beko kombilerde ise hidroblok grubu tamamen pirinç ve pompa WİLO

Üstat Yardımına ihtiyacım var. Bu gün bir usta geldi ve Eski kombime baktı ve tesisatın oksitlendiğini ve değişmesi gerektiğini söyledi. Ekte istediklerini iletiyorum bir yanlışlık var mı.

Birde ben Tesisata Radiamag Filitre
    ECA Pislik Tutucu, vana ve Nipel de taktırmak istediğimi ilettim onlarıda tedarik etmem halinde montajı yapabilirim dedi ve anlaştık. Şimdi sana bir kaç soru sormak istiyorum.

1. Fotoraflarda 1 Numara yazan resim de ki tesisat benim bunun yoğuşma gideri varmı. Ve gerçekden de toksitlenme var mı

2. Fotoraflarda 2 Numara yazan resimde benim istediğim şekilde ki tesisat şekli ustanı istedikleri bu kombinasyon için uygun ve yeterlimidir.

3. Son olarakda Radiamag Kireç Önleyici yi tesisatın hangi kablosuna takmak gerekir

Cevaplarsanız sevinirim forum için iyi bir katkı olacakdır Teşekkürler.

ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları

• Nrl.909000 N kullanıcısına yanıt

kombinin yoğ gider borusu var en soldaki L şeklindeki uzun boru ama toksitlenme derken neyi kastetti bilmiyorum fotoğraftan anlaşılmaz bunlara takma

yeni kombi montajında yoğ gider borusu sıfırdan 20mm pprc boruyla çekilecek bu kadar basit

ustan toplamda bütün iş için kullanılacak malzemeleri yazmış, mavi vanaların olduğu o fotoğrafı bir zahmet ona göster o da hallediversin buradan sana kalem kalem şu şu yapılacak diyemem

radiamag kombinin altına şebeke suyu filtresinin altına takılacak şebekeden kombiye giren boru. yani 1/2 olarak aldığın vana ve filtrenin altına takılacak.bunu da ustana anlat

benden bu zamana kadar hep yardım aldın bende senden birşey isteyeceğim montajdan sonra vanalar,filtreler,radiamag'in ayrıntılı fotoğraflarını bekliyorum

kombinin kapağını aç anakartı indir karşıdan detaylı fotoğraflar çek ve burada paylaş

bizden yardım isteyecek kişiler için faydalı olur bilgi paylaştıkça güzeldir

Wilo pompa taco dan daha iyi diye anladım doğru muyum hocam? Tamamen pirinç olması da büyük artısı Beko markasının buraya kadar tamam. Fakat bu iki Beko modelinden Smartlogic ve Megalogic arasından hangisini tavsiye edersiniz yani aralarında 5 bin tl oynuyor mega bir tık pahalı çok önemli mi fark önemliyse Megalogic de alabilirim.

Konudan bağımsız Megalogic kombi Akakçe de ki yetkili satıcı adı altında delikanlı ve aktifexpress siteleri var uyguna veriyor baya yetkili yazıyor ama bu tip yerlerden kombi alımını önerir misiniz?

• ERTUGRUL.GAZii kullanıcısına yanıt

O siteleri bilmiyorum , smart logic ve mega logic arasında 5000 lira edecek fark yok

Nitromix, grundfos upm3 pompa kullanıyordu Taco'ya geçti. Taco kötü değil. Taco, Fiat egea, Grundfos ve Wilo ise Honda Civic

Cevabınız için çok teşekkürler hocam. Son olarak gözüme şu ECA proteus premix kombi ile Smartlogic takıldı 2 adet link bırakıyorum hocam.

https://www.hepsiburada.com/beko-smart-logic-24-20-600-kcal-h-premix-yogusmali-kombi-pm-HBC000014TECE. BEKO SMARTLOGİC 24 - 20.700 TL

https://www.hepsiburada.com/e-c-a-proteus-premix-24-kw-yogusmali-kombi-baca-dahil-p-HBV00000BFX1A?magaza=ekombiklima&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.74.3. ECA PROTEUS PREMİX 24 - 24.500 TL

Şimdi hocam ECA proteus premix kombi Beko'dan 4000 TL fazla. Bu ikili içinden bu akşam karar verip sipariş geçeceğim hangisini önerirsiniz proteus 4 bin TL değer derseniz onuda sipariş geçebilirim fiyat farkından bağımsız ona biraz daha yakınım hatta. Bekonun ve muadil alarkonun çok yorumu yok nedense ECA yüksek puanlı ve daha çok satın alınmış gibi bana biraz daha iyi gibi geldi ne dersiniz hocam bu ikili içinden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERTUGRUL.GAZii -- 15 Kasım 2024; 3:51:35 >

Tabi Üstat onu zaten yapacam hiç merak etme Montaj Sonrası Resimler, Kombinin Güncel İç Aksamı, Baca Fotoğrafları hatta Dış kutuyu merak eden olur diye onu bile Çekip atacam. O iş bende

Hocam malesef evde ki hesap çarşıya uymadı bu gün Ustanın yönlendirmesi ile ilçede ki bir dükkana gittik adamlar nerdeyse beni dövecekti :)

Sen Amerikayı yeniden keşfetmeye çalışıyorsunda, Pislik tutucu metal gerek yok da, Kireç önleyici kombiye takılırmıda, Beko kombimi alınırmıda diye adamla tartışmaya girdik siz gençler fantazi arıyorsunuz biz işmi bilmiyorsuz dedi ve sadece ekteki mazemeleri verdi bana. Bizim ustayıda aradı bunları gönderiyorum dedi 😁

ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları

• Nrl.909000 N kullanıcısına yanıt

evet iş bilmiyorlar kombi kireçten dolayı eşanjör bozulduğu zaman seni aramıyoruz servisleri arıyoruz servislere ekmek parası kazandırıyoruz

sivri zekalılar

Ne yapayım hocam zaten Vanaları da 2 tane verdi sadece pislik tutucuların altına taksan yeter diğerleri plastik kalsın dedi masraf etme diyip vermedi adamdan zorla alacak halim yokdu. Başka yerden mi tadarik etsem 1 adet 1/2 ve 3/4 Pislik Tutucu + 1 adet 1/2 ve 3/4 Nipel adaptörleri verdi zaten.

Hocam merhaba tekrardan sipariş dün veremedim de. Beko Smartlogic ve ECA proteus premix arasından hangisini önerirsiniz benim için öncelik hangisi daha az arıza yapıyorsa onu almak garantisini aktif edemeyebilirim çünkü sorunsuz olması önceliğim. Dönüş yapmanızı bekliyorum sipariş için hocam.

• Arkadaşlar bu gün bir tanıdık bir Beko bayisi ile sohpet ettik ve Beko Kombilerde Smart Logic ve Megalogic arasında ki farkın Tek Yoğuşma ve Çift Yoğuşma olduğunu illeti Megalogic kombinin daha verimli olduğunu söyledi bilginiz olsun.

Bir de montaj konusunda da bayilerde problem yaşadıklarını söyledi montajcı elamanları olmadığından dolayı ücretsiz montaj hizmeti veremediklerini aktardı. Bu konuda hukuki açısından bilgisi olan Forumdaşlar aydınlatsız bizi lütfen Beko 'nun çok açık bir şekilde bu yönde beyanı var şikayet etsek montajcının parasını Beko Genel Merkez den talep edebilirmiyiz acaba

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.