Şimdi Ara

Alaska'da Doktor Olmanın Şartı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Reis kusura bakma konunu bölüyorum ama yurtdışı hakkında farklı sorularım olacak.

Başka ülkelerde doktor nasıl oluyorsun?Kısaca açıklayabilir misin?Bir de illa ing. tıp mı okumak gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Reis kusura bakma konunu bölüyorum ama yurtdışı hakkında farklı sorularım olacak.

Başka ülkelerde doktor nasıl oluyorsun?Kısaca açıklayabilir misin?Bir de illa ing. tıp mı okumak gerek?

ing tıp okumayla alakasi dahi yok sen zaten intermediate düzey ing bilirsen biraz kursa giderek hazirligi atlarsin ve akademik yazilari da okursun. ingilizce okumasan gidemezsin deniyor bu tamamen düzmece ve heves kırma amacli söyleniyor. kurslarla o kıytirik hazirlik egitiminden daha iyi ingilizce ögrenirsin. bir bilkent boun odtü degil sana basic ingilizceyi ögretirler bu zaten kurslarda öğretiliyor.

tıpta zaten ilk 3 sene ing. göreceksin son 3 sene hastanede oluyorsun ve hastanede ing. yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D8783DAC6 -- 12 Eylül 2017; 2:18:46 >
  • mavi diploma var mi sizde hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogusCay

mavi diploma var mi sizde hocam?

var hocam diploma supplement, akreditasyon her şey var..

• muthis hocam bizde de var ins. devam eder.

• quote:

muthis hocam bizde de var ins. devam eder.

aynen hocam ama yabancilari cerrah yapmiyorlar diye duydum bu biraz tedirgin ediyor ben cerrah olmayi istiyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk defa duydum ama cok mantikliymis kendini ispatlarsan orta ustu bir doktor olursak neden olmasin. bir sure orada kalip vatandaslik hakki kazanmak istiyorum ben de.

• quote:

ilk defa duydum ama cok mantikliymis kendini ispatlarsan orta ustu bir doktor olursak neden olmasin. bir sure orada kalip vatandaslik hakki kazanmak istiyorum ben de.

hocam ben de öyle dusunuyorum ama arada gecen süredeki maddi durum nasil olcak onu cok merak ediyorum siz bir şeyler biliyor musunuz?

• Akredite olan tip olmasi yeterli mi cok dusuk ihtimal de olsa belki denerim ileride diye akrediteli fakulte sectim bende.
    Akrediteli fakulteler ayri karizma ya abd falan seni taniyor kendi doktoruyla es tutabiliyor daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 10 Eylül 2017; 20:0:40 >
  • dayimin hocasi UKde acil bolumde staj yapmis. konaklama ve bir miktar para. ilk baslarda sadece izlenim yapiyormus ama kendini gosterince guven verince ufak ufak mudahaleye de baslamis. boyle stajda falan kendini ispatlamak gerek zannimca. yoksa ornegin ben de bizden kotu bir ulkeden gelen doktora gitmem.

• yok yetmez. mavi diploma vs. olmali. ama gundemi yakalamak acisindan akredite cok onemli.

• quote:

dayimin hocasi UKde acil bolumde staj yapmis. konaklama ve bir miktar para. ilk baslarda sadece izlenim yapiyormus ama kendini gosterince guven verince ufak ufak mudahaleye de baslamis. boyle stajda falan kendini ispatlamak gerek zannimca. yoksa ornegin ben de bizden kotu bir ulkeden gelen doktora gitmem.

hocam anladim ama bizim ülkemizde ugandali somalili suriyeli doktorlara halk muayene oluyor maalesef..

• iste hocam ben olmam mesela. adamlar kendilerine ve okullarina doktorlarina saygili ve guveniyor. kendilerini dis etmenlerden muhafaza ediyor. sonucta doktora tam teslim oluyorsun her seyi yapabilir.

• quote:

iste hocam ben olmam mesela. adamlar kendilerine ve okullarina doktorlarina saygili ve guveniyor. kendilerini dis etmenlerden muhafaza ediyor. sonucta doktora tam teslim oluyorsun her seyi yapabilir.

öyle hocam..

• Dostum gitmek istediğin ülkenin dilini ana dil seviyesinde bilmezsen hiçbir şansın yok+sadece mesleki yeterlilik değil birçok psikolojik testten de geçiyorsun her şeyin dört dörtlük olsa bile adamlar seni özgüven eksikliği gibi sebeplerden eleyebiliyor illa yurt dışı diyorsan akademisyenlik düşün derim

• Hacettepe de ankara tipta mavi diploma var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hmm88

Hacettepe de ankara tipta mavi diploma var mi

tabi ki de vardir hocam.

google'a hacettepe diploma eki ya da ankara üniversitesi diploma eki diye yazin sonra çıkar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

Dostum gitmek istediğin ülkenin dilini ana dil seviyesinde bilmezsen hiçbir şansın yok+sadece mesleki yeterlilik değil birçok psikolojik testten de geçiyorsun her şeyin dört dörtlük olsa bile adamlar seni özgüven eksikliği gibi sebeplerden eleyebiliyor illa yurt dışı diyorsan akademisyenlik düşün derim

hocam valla temel tıp dalları hiç ilgimi çekmiyor.. ama akademisyenlik durumu nasıl oluyor bilginiz var mı acaba?

• Amerikada tanıdığınız yoksa unutun.
    İngilizceniiz advance değilse zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 12 Eylül 2017; 2:40:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.