Şimdi Ara

Albayrak&Terim ikilisi neden Gs'ın menfaatlerini düşünmüyorlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xginxa

Rezalet dediğin adamların verdiği büyük katkılarla şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık. Ciddiye almayarak devamını okumadım.
    10 senede bir çeyrek finali başarı olarak mı görüyorsun yani? Vizyon bu mudur? Galatasaray'ın büyüklüğü bu mudur? Ciddiye almıyorum ve blokluyorum seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsterixOburix

La kof. Sen Galatasaraylıysan ben fanatik Fenerbahçeliyim.

Hadsiz.Yürrüüü başka kapıya.
    Fanatik Fenerbahçeliysen forumun az ötede. Burada ne işin var. Bloklandın
  • sampiyon olup borsada deger kazanmayan tek takim ayrica ben seni anladim seni dostum , borsada 30 lardan 2 kusurlere dustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendi0

10 senede bir çeyrek finali başarı olarak mı görüyorsun yani? Vizyon bu mudur? Galatasaray'ın büyüklüğü bu mudur? Ciddiye almıyorum ve blokluyorum seni.

Alıntıları Göster
    10 senede bir çeyrek final görmek ayrı konu, bokladığın adamlarla o başarının gelmesi ayrı konu. Burak'ı Dany'i Hamit'i beğenmesem de o çeyrek final gördüğümüz sezon fazlasıyla katkı yaptılar. Listeyi çoğaltmak için iş yapmış adamlara kötü transfer, çöp muamelesi yapmak doğru değil. Blokladığın için sevindim seninle iletişimde olmamak iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen ksnki Mancini düşünüyordu keske gelse

• Hayır adam bir de Burak demiş Burak bizdeyken faydalandık üstüne de kar ile sattık

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Hayır adam bir de Burak demiş Burak bizdeyken faydalandık üstüne de kar ile sattık
    Burak bizdeyken vasat bir performans göstermişti. Gol ortalaması 0,5’in biraz üzerindeydi. 32-33 yaşındaki, geçen seneki Trabzon’daki hali bile bizden çok daha iyiydi. Gol ortalaması nerdeyse 1’di!!!

Bir golcüyü sadece gol performansıyla değerlendirmek doğru olmaz dersen de sana Burak’ın bencilliklerini, her maç sayısız ofsayta düşmesini, pivot santrafor özelliği olmadığı için takımı ileri taşıyamamasını, Galatasaray’ı devamlı geniş alanda oynamaya mahkum etmesini, devamlı kendini yere atıp ahlaksızca kazandırdığı penaltıları veya gördüğü sarı kartları, takım içindeki kamplaşmayı ve gruplaşmayı sağladığını, saha içinde saç baş yolduran bir dolu hal ve hareketlerini hatırlatırım. Zaten saha dışındaki karakteri malum, o konuya hiç girmeyelim...

Burak’ı karla sattık demişsin;

Trabzon’dan 5 milyon Euro+KDV ile almıştık. Yani bize sadece bonservis maliyeti yaklaşık 6 milyon Euro olmuştu. Menajer parasından ve imza parasından hiç bahsetmiyorum bile.

Beijing Guoan’a 8 milyon Euro bonservis ile satıldığı açıklanmıştı ancak bir süre sonra bizzat dursun özbek 1 milyon Euro komisyon ödediğimizi itiraf etmişti. Yani ondan elde ettiğimiz gelir 7 milyon Euro olmuştu.

Bu durumda gözüken bonservis karı maalesef sadece 1 milyon euro oluyor. Arada bizim bilmediğimiz, kamuoyuna yansımayan başka dolaplar yoksa sadece 1 milyon Euro.

Peki bu Burak Yılmaz bizde oynadığı 3,5 sene boyunca ne kadar sabit maaş almıştır, ne kadar maç başı primi almıştır, ne kadar performans primi almıştır, ne kadar şampiyonluk ve başarı primi almıştır, menajerine ne kadar ödenmiştir, kulüpte kaldığı 3,5 sene boyunca bize toplam maliyeti ne kadar olmuştur?

Önce bunları hesapla bakalım. Sonra Burak Yılmaz’dan kar edip etmediğimizi tartışabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendi0 -- 11 Temmuz 2018; 11:30:53 >

• quote:

Burak bizdeyken vasat bir performans göstermişti. Gol ortalaması 0,5’in biraz üzerindeydi. 32-33 yaşındaki, geçen seneki Trabzon’daki hali bile bizden çok daha iyiydi. Gol ortalaması nerdeyse 1’di!!!

Bir golcüyü sadece gol performansıyla değerlendirmek doğru olmaz dersen de sana Burak’ın bencilliklerini, her maç sayısız ofsayta düşmesini, pivot santrafor özelliği olmadığı için takımı ileri taşıyamamasını, Galatasaray’ı devamlı geniş alanda oynamaya mahkum etmesini, devamlı kendini yere atıp ahlaksızca kazandırdığı penaltıları veya gördüğü sarı kartları, takım içindeki kamplaşmayı ve gruplaşmayı sağladığını, saha içinde saç baş yolduran bir dolu hal ve hareketlerini hatırlatırım. Zaten saha dışındaki karakteri malum, o konuya hiç girmeyelim...

Burak’ı karla sattık demişsin;

Trabzon’dan 5 milyon Euro+KDV ile almıştık. Yani bize sadece bonservis maliyeti yaklaşık 6 milyon Euro olmuştu. Menajer parasından ve imza parasından hiç bahsetmiyorum bile.

Beijing Guoan’a 8 milyon Euro bonservis ile satıldığı açıklanmıştı ancak bir süre sonra bizzat dursun özbek 1 milyon Euro komisyon ödediğimizi itiraf etmişti. Yani ondan elde ettiğimiz gelir 7 milyon Euro olmuştu.

Bu durumda gözüken bonservis karı maalesef sadece 1 milyon euro oluyor. Arada bizim bilmediğimiz, kamuoyuna yansımayan başka dolaplar yoksa sadece 1 milyon Euro.

Peki bu Burak Yılmaz bizde oynadığı 3,5 sene boyunca ne kadar sabit maaş almıştır, ne kadar maç başı primi almıştır, ne kadar performans primi almıştır, ne kadar şampiyonluk ve başarı primi almıştır, menajerine ne kadar ödenmiştir, kulüpte kaldığı 3,5 sene boyunca bize toplam maliyeti ne kadar olmuştur?

Önce bunları hesapla bakalım. Sonra Burak Yılmaz’dan kar edip etmediğimizi tartışabiliriz

Alıntıları Göster
    Yav he he vasattı son sezonu vasattı sadece

Sampiyonlar liginde de mi vasattı

Kendini savunacam diye bin bir türlü hale girdin
    Ok
    Ok
    Haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 11 Temmuz 2018; 14:12:54 >

• quote:

2 sene üst üste şampiyonluk mu daha önemlidir yoksa sürdürülebilir mali ve sportif başarı mı daha önemlidir? Dediğin gibi şampiyonluklar kazandık peki ya sonra? Neden o başarının devamı gelmedi ve neden bu kulübün asıl amacı olan Avrupa'da hiçbir elle tutulur başarı elde edilemedi? 2 günde oynanan Juventus maçı normal şartlarda oynansaydı zaten o sezon da grupran çıkamayacaktık.

Biz 1973 ve 1987 arası 14 sene şampiyon olamadık ama Galatarasay büyüklüğünden bir şey kaybetti mi? Hayır. Ancak bu başarısız transfer ve mali politikadan dolayı elde avuçta kalan Florya ve Riva artık yok ve borç-alacak farkı 1,5 milyar tl. Gelecek karanlık...

Alıntıları Göster
    Cidden o zamanki konjonktürle şu ankini bir mi tutuyorsun? 1973'te de 1987'de de Fenerbahçe, Galatasaray'dan daha ağır basan bir kulüptü zaten. Şu an böyle değil. Dolayısıyla zaten Fenerbahçe'nin gerisindeyken 14 sene şampiyonluktan uzak kalışınla şu an kalışın asla bir olmaz. Futbolun endüstriyelleşmesini, finansal durumu vb. hiç işin içine katmıyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2025

Cidden o zamanki konjonktürle şu ankini bir mi tutuyorsun? 1973'te de 1987'de de Fenerbahçe, Galatasaray'dan daha ağır basan bir kulüptü zaten. Şu an böyle değil. Dolayısıyla zaten Fenerbahçe'nin gerisindeyken 14 sene şampiyonluktan uzak kalışınla şu an kalışın asla bir olmaz. Futbolun endüstriyelleşmesini, finansal durumu vb. hiç işin içine katmıyorum bile.

Alıntıları Göster
    Sana katılmıyorum. Galatasaray kurulduğundan beri hem kulüp yapısıyla, hem taraftar sayısıyla hem de başarılarıyla hep lider olmuştur ve hiçbir zaman fb'nin gerisinde olmamıştır. Hele dediğin gibi 15-20 senelik bir süreçte hiçbir zaman hep arka planda kalmamıştır! Şimdi de futbolda 14 sene şampiyon olamasak büyüklüğümüzden hiçbir şey kaybetmeyiz ama maddi olarak halimizi düzeltmezsek işte o zaman tehlike çanları çalar bizim için. Çünkü satılabilecek ne Florya ne de Riva gibi bir b planımız var. Futbol'da başarısız olsak bile diğer branşlarda iddialı olmayı sürdürmeliyiz ancak basketbol başta olmak üzere diğer branşlarımız maalesef ezeli rakiplerimizin çok gerisinde şu anda. fb 4 yıldır futbolda herhangi bir kupa kazanamıyor mesela ama diğer branşlarda öyle mi?

• Özellikle abdurrahim Albayrak için konuşmak gerekirse adamın transfer ettiğimiz futbolcunun bonservisini cebinden verdiğini biliyoruz. Yapılan transferlerde bir çoğunda onun eli ayağı var. Bence hakkı yenilmemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bildiğin Odun

Özellikle abdurrahim Albayrak için konuşmak gerekirse adamın transfer ettiğimiz futbolcunun bonservisini cebinden verdiğini biliyoruz. Yapılan transferlerde bir çoğunda onun eli ayağı var. Bence hakkı yenilmemeli
    Adam gs için gittiği yolların otelin parasını kendi cebinden ödüyormuş

Bunu herkes söylüyor

Menfaat düşünmeyen adam en lüks otelde kalır harcırah adı altında da yer içer

• kendi0 K kullanıcısına yanıt
    Baştan sona yalan ve dezenformasyon.

Burak’ın TS ve GS performansları arasında yarı yarıya fark yok.Burak’ın Trabzon ortalaması 71 maç 54 gol 0,76. Galatasaray ortalaması 105 maç 65 gol 0,62. Her iki de olağan üstü rakamlar.

Burak transferinde KDV ödediğimiz de yalan. 5 milyon serbest kalma bedeli sözleşmesinde yazdığı için bu KDV’yi TS ödedi. Sonrasında dava açtılar ve kaybettiler.

Burak transferi ekonomik anlamda Galatasaray kulüp tarihinin en başarılı transfer hamlelerinden biridir. Hem alınışı hem satılışı. Her oyuncudan 3 yıl üst düzey performans alıp, para kazanarak satsak zaten 5 yıl içinde Real Madrid oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Adam gs için gittiği yolların otelin parasını kendi cebinden ödüyormuş

Bunu herkes söylüyor

Menfaat düşünmeyen adam en lüks otelde kalır harcırah adı altında da yer içer

Alıntıları Göster
    Herhalde cebinden ödeyecek. Adam profesyonel, maaşlı bir çalışan değil ki gönüllü olarak yöneticilik yapıyor. Gayet normal olan bir şeyi onu şirin gözüktürmek için yazmışsın. Aksi halde dediğin gibi kulübe gidip, gider olarak gösterip, muhasebeden tahsil etseydi bu hem Galatasaray'a ihanet hem de tck'ya göre suç olurdu.

Galatasaray'da bunu yapan yöneticiler, başkanlar veya başkan yakınları olmuş mudur bilemem. Yargıda kesinleşmiş bir ispatı henüz olmadığı için iddia aşamasına hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendi0 -- 27 Temmuz 2018; 17:55:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Baştan sona yalan ve dezenformasyon.

Burak’ın TS ve GS performansları arasında yarı yarıya fark yok.Burak’ın Trabzon ortalaması 71 maç 54 gol 0,76. Galatasaray ortalaması 105 maç 65 gol 0,62. Her iki de olağan üstü rakamlar.

Burak transferinde KDV ödediğimiz de yalan. 5 milyon serbest kalma bedeli sözleşmesinde yazdığı için bu KDV’yi TS ödedi. Sonrasında dava açtılar ve kaybettiler.

Burak transferi ekonomik anlamda Galatasaray kulüp tarihinin en başarılı transfer hamlelerinden biridir. Hem alınışı hem satılışı. Her oyuncudan 3 yıl üst düzey performans alıp, para kazanarak satsak zaten 5 yıl içinde Real Madrid oluruz.
    Asıl senin yazdığın yalan.

Burak'ın Ts performansı da Gs performansı da burada. İsteyen açsın bakalım kim yalan söylüyor bilsin!!!

https://www.transfermarkt.com.tr/burak-yilmaz/leistungsdatenverein/spieler/34987

Dakika başına ortalamada da maç başına ortalamada da Ts performansı çok çok daha iyi. Nasıl olur bu, bana mantıklı bir açıdan izah eder misin?

Burak ekonomik olarak başarısız bir transfer hamlesiydi, rakamlarda gözükeceği üzere de performans olarak son derece vasattı. Başarılı ve ekonomik transfer hamlesi bedavaya aldığın Tosic'i 33 yaşında 4,5 milyon euro'ya, yine bedavaya aldığın Cenk'i 25 milyon euro'ya, altyapından çıkıp a takımda doğru dürüst bile oynamamış Atınç gibi adamları 5 milyon euro'ya satarak yapılır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.