Şimdi Ara

Albayrak&Terim ikilisi neden Gs'ın menfaatlerini düşünmüyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ikili kulübe birkaç şampiyonluk kazandırmış olsalar da yaptıkları icraatlerle ve söylemlerle bugüne kadar kulübe hem maddi hem de manevi yığınla zararda bulundular. Maddi zararlar açısından bakacak olursak;

Geçmişteki Hamit, Amrabat, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Dany, Burak,vs gibi transfer rezaletlerine ve geri dönüşü olmayan onlarca milyon eruo'luk bonservis+maaş+merajerlik ücretleri+diğer ücretlere hiç değinmiyorum bile. Hepimizin bildiği ve içini kahreden şeyler bunlar. Yaklaşık 1,5 milyar dolar borç-alacak farkı var iken, sözde kanını akıtsan sarı kırmızı akacağı iddia edilen Terim'in yıllık yaklaşık 4 milyon euro'luk ücretini de bir kenara bırakalım. Sadece bu sene yapılan transferlere bakalım.

Yuto Nagatomo;

Bonservis - 2.5 milyon euro - Beşiktaş Caner Erkin için 750 bin euro ödemişti.
    Maaş - 2 milyon euro
    Menajerlik ücreti - Açıklanmadı ( en az 1 milyon euro )
    Diğer giderler - Açıklanmadı ( en az 1,5 milyon euro )

Geçen sezonun ikinci yarısında bize maliyeti ise toplam 3 milyon euro olmuştu.

Şimdi soruyorum size: Bizim gibi iflasın eşiğinde olan bir kulübün bir sol beke 2,5 yıl için 10 milyon euro verme lüksü var mıdır??? Cevabınız evet ise Galatasaray düşmanısınız, tebrik ederim :)

Gelelim Ryan Donk'a;

Bu arkadaşın geçen sezonun 2. yarısı hariç bize katkı sağlamadığı herkesin malumu. 2,5 senede sadece birkaç maç oynadı ve geri kalanında yan gelip yattı. Buna rağmen göz göre göre maaşına %33 zam yapmak nedir??? Bu adamı Real Madrid mi, Barcelona mı, Chelsea mi yoksa Psg mi istemiştir ki kaçırmayalım diye zam yaptık??? Bu sözleşmeyi Galatasaray adına imzalayanlar bu işi bilmiyorlar mı, Gs'ın menfaatleri umurlarında mı değil yoksa ceplerine bu işten para mı giriyor???

Gelelim Eray İşcan'a;

Bu konuda oldukça fazla doluyum. Kazara istenmeyen kelimeler çıkabilir. O yüzden kısa kesiyorum.

Kalecilik performansının zaten berbat olduğu ve yıllardır kendini zerre geliştirmediği ortada. Ayrıca özel hayatındaki sorunları ve karakteriyle alakalı problemleri biliyoruz. Bu arkadaşla 2 sene sözleşme imzalanmasını isteyen ve sözleşmeye yıllık net 1 MİLYON TL maaş koyan çok açık olarak, bakın ÇOK AÇIK GALATASARAY DÜŞMANIDIR!!!!!

Kimse altyapıdan çıktı, onun için kadroda yer aldı ve sözleşmesi uzatıldı diye savunma yapmaya kalkmasın. 3. kalecinin sezon boyunca oynayabileceği maksimum maç sayısı 5'tir. O da kimsenin umursamadığı, elenmemizin daha hayırlı olacağı ve asıl önemlisi kupayı kazansak dahi MİLYONLARCA EURO ZARAR EDECEĞİMİZ Türkiye kupası maçlarıdır. O maçlar için u21'den rahatlıkla genç bir kardeşimiz oynayabilir ayrıca kulübün altyapısından çıkma kriterini sağlayabilir.

Gelelim Muğdat'a;

Eğer şampiyonlar liginde ve Süper lig'de muğdat'la başarılı olacağımıza inanıyorsak biz kapatalım gidelim bu kulübü. Aldığı maaş ve imza parası sinirlerimi hoplattı durdurk yere. Açın bakın bu arkadaş Akhisar'da ne kadar alıyordu, bizde ne kadar alacak!!!

Sadece bu 4 isimle yapılan sözleşmeler bile Albayrak&Terim ikilisiniz Gs'ın menfaatlerini asla düşünmediklerini kanıtlıyor. Sizce bunun nedenleri nelerdir?

• Okumayın zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkani aradim hemen ikisinide kovuyoruz onun yerine hamza hamzaoglu veya mancini gelicek prandellide olabilir dedi

• Yazının başını okudum ve arkadaşlara tavsiyem, sakın okumayın direk bloklayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de o saydığın Hamit, Amrabat, Burak denen adamlar olmasa belki 2 sene üst üste şampiyon olamayacaktın bir önceki Terim döneminde. Ve bu saydığın adamlar sadece Fatih Terim döneminde çok iyi oynayıp katkı verdiler GS'de. Terim'den sonra hepsi döküldü. Adam bitik Hamit'ten bile yararlanmıştı, Avrupa'da falan.
  • Belhandacı arkadaşlar gelip blok yazmamış hayret.

aa pardon Belhanda'ya laf edilmemiş

Neyse blok.
  • En büyük zararı yedi şampiyonluk kazandırması.cocugun içine oturmuş saçmalıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan ı kim seviyor?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir kaç şampiyonluktan sonrasını okuma gereği duymadım. teşekkürler iyi akşamlar
  • Mantıktan ve vizyondan uzak anca bu kadar kötü bir konu olabilir kusura bakma ben blok diyorum.
  • Hamit, Amrabat, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Dany, Burak

Şuradan
    Sercan
    Yiğit
    Dany
    konusunda haklısın
    Dany'li sezonda bile şampiyon olduk sanırım.

Çok boş konu olmuş
  • Rezalet dediğin adamların verdiği büyük katkılarla şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık. Ciddiye almayarak devamını okumadım.

• La kof. Sen Galatasaraylıysan ben fanatik Fenerbahçeliyim.

Hadsiz.Yürrüüü başka kapıya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Yazının başını okudum ve arkadaşlara tavsiyem, sakın okumayın direk bloklayin.
    Bu kulübün senin gibi iyi gün taraftarlarına ihtiyacı yok zaten. Bizim gibiler 14 yıl boyunca şampiyon olamasak da sonuna kadar desteklerken sizin gibiler sadece başarılarda 'BEN GALATASARAYLIYIM' diyor. Bloklandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

İyi de o saydığın Hamit, Amrabat, Burak denen adamlar olmasa belki 2 sene üst üste şampiyon olamayacaktın bir önceki Terim döneminde. Ve bu saydığın adamlar sadece Fatih Terim döneminde çok iyi oynayıp katkı verdiler GS'de. Terim'den sonra hepsi döküldü. Adam bitik Hamit'ten bile yararlanmıştı, Avrupa'da falan.
    2 sene üst üste şampiyonluk mu daha önemlidir yoksa sürdürülebilir mali ve sportif başarı mı daha önemlidir? Dediğin gibi şampiyonluklar kazandık peki ya sonra? Neden o başarının devamı gelmedi ve neden bu kulübün asıl amacı olan Avrupa'da hiçbir elle tutulur başarı elde edilemedi? 2 günde oynanan Juventus maçı normal şartlarda oynansaydı zaten o sezon da grupran çıkamayacaktık.

Biz 1973 ve 1987 arası 14 sene şampiyon olamadık ama Galatarasay büyüklüğünden bir şey kaybetti mi? Hayır. Ancak bu başarısız transfer ve mali politikadan dolayı elde avuçta kalan Florya ve Riva artık yok ve borç-alacak farkı 1,5 milyar tl. Gelecek karanlık...

• quote:

Orijinalden alıntı: wearethechampions3

Bu mesaj silindi.
    Kulübümüzün bu mali durumunu umursamayan ve bu konuların forumda konuşulmasını istemeyen net olarak GALATASARAY DÜŞMANIDIR. Senin gibi bir düşmanla muhattap olamam. Bloklandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Mantıktan ve vizyondan uzak anca bu kadar kötü bir konu olabilir kusura bakma ben blok diyorum.
    Neresi mantıktan ve vizyondan uzaklıktır pardon? Mali açıdan rakamlar mı tutarsız veya gerçeklerden mi uzak veya Albayrak&Terim ikilisi bu zarardan sorumlu değil midir???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Hamit, Amrabat, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Dany, Burak

Şuradan
    Sercan
    Yiğit
    Dany
    konusunda haklısın
    Dany'li sezonda bile şampiyon olduk sanırım.

Çok boş konu olmuş
    Dany'li sezonda şampiyon olduk ama Dany SAYESİNDE değil, Dany'ye RAĞMEN şampiyon olmuştuk. Türkiye ligi şampiyonluğu bizim için sadece Avrupa için araç olmalı. Asıl amacımız Avrupa'da büyük başarılar elde etmek olmalı. 10 senede 1 kez şampiyonlar liginde çeyrek finali ben başarı olarak göremiyorum be Galatasarayın büyüklüğüne yakıştıramıyorum. Peki ya siz?

Bu sene Şampiyonlar ligi grup kuralarına 4. torbadan katılacağız. Bizim gibi bir kulüp 4. torbada mı olmalı????
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.