Bildirim
ALBEA 1.2 SL nasııl?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sadece şehir içi kullanacaksanız performansı yeter.Ayrıca az yakmaz :) -
8v değil 16vlısına bakın -
tşkr ederim. 16v olanlar sanırım 2004 sonrası. onlara yöneleyim yada taksi çıkması olmayan 1.3 dizel bulabilirsem oda olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: trader38580
ALBEA 1.2 sl 80 hp 8valf nasıl bir arabadır? yokuşlarda çekiş gücü nasıldır? ikinci el piyasası nasıldır? araç hahkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
1.2 de 8v olanlar 60 16v olanlar 80 hpdir.
1.2 16v 80 hp 2004 model aracı 10 yıl kullandım 3 ay once 130 bınde sorunsuz sattım artık kucuk gelıyordu. ben ilk sahıbı ve temız oldugu ıcın 14.200 verdım. son 5 yıl brc lpg lı kullandım. aıle ıcın kullacaksanız ısınızı gorur. gıtmez falan bunlar bos laf cok dık rampalarda tabıkı 1.6 motor kadar gıtmıyor. ancak normal kullnaımda sehır ıcınde cok serıdır.
Para bulup 1.3 multıjet bulursanız oda guzel olur tercıh sızın. -
quote:
Orijinalden alıntı: MAJAY
quote:
ALBEA 1.2 sl 80 hp 8valf nasıl bir arabadır? yokuşlarda çekiş gücü nasıldır? ikinci el piyasası nasıldır? araç hahkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
1.2 16v 80 hp 2004 model aracı 10 yıl kullandım 3 ay once 130 bınde sorunsuz sattım artık kucuk gelıyordu. ben ilk sahıbı ve temız oldugu ıcın 14.200 verdım. son 5 yıl brc lpg lı kullandım. aıle ıcın kullacaksanız ısınızı gorur. gıtmez falan bunlar bos laf cok dık rampalarda tabıkı 1.6 motor kadar gıtmıyor. ancak normal kullnaımda sehır ıcınde cok serıdır.
Para bulup 1.3 multıjet bulursanız oda guzel olur tercıh sızın.
tüketim ne kadardı
-
quote:
Orijinalden alıntı: wampaa
quote:
quote:
tüketim ne kadardı
ankara şehir içi 7, 7.5litre benzin lpgde 8.5
şehirler arası sabıt 100le gideersen 5.5 benzin 6.5 lpg yakıyordu. benım arac ilk sahıbıyım ve sureklı kendım bakımlarını yapıp gozum gıbı bakıyordum. İhtıyacım degısmeseydı satmazdım daha bır 5 yıl bınerdım. parca fiyatlarıda cok uygun orjınal yan sanayı bır cok marka var atıyorum fren balalatsı prcacıya gıdersen sana 4 5 marka cıkartır butcene gore alırsın.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: wampaa
quote:
quote:
tüketim ne kadardı
ankara şehir içi 7, 7.5litre benzin lpgde 8.5
şehirler arası sabıt 100le gideersen 5.5 benzin 6.5 lpg yakıyordu. benım arac ilk sahıbıyım ve sureklı kendım bakımlarını yapıp gozum gıbı bakıyordum. İhtıyacım degısmeseydı satmazdım daha bır 5 yıl bınerdım. parca fiyatlarıda cok uygun orjınal yan sanayı bır cok marka var atıyorum fren balalatsı prcacıya gıdersen sana 4 5 marka cıkartır butcene gore alırsın.
4 kişilik aile için ayda bir 200 km uzun yol yapılacak gidiş geliş 400 işte. hb mi almalı yoksa sw mi ? Yoksa siena daha iyi mi olur acemi kullanacak.
mk1 mk2 arasındaki farka değer mi ? 10 binden çok vermeli mi sw mk1 palio ya.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X