Şimdi Ara

ALBEA DEPRİYAJ YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar aranızda yeniyim 3 ay önce fiat albea aldım 1.3 dizel şöyle bişey fark ettim depriyaj çok dipten kavrıyo bazı ustalar normal bu dedi bazısı baskı balata istiyo dedi trafikte filen ayağımı ağrıtıyo az bişey salsam depriyajı araba kendini atıyo neyse kızdım ustunanın biriyle anlaştık orjinal opar baskı balata değiştirdtim 400 tl tuttu fakat gel gelelim depriyaj yine aynı ustaya dedim aynı bu dedi bana albeaların huyları böyle dipden kavrıyo sonuç benim 400 tlye oldu araştırdım başka albealara baktım ortada kavrıyo albeayada daha önce hiç kullanmadım bunlar hidrolik depriyaj olduğu için ayarlanmıyomuşta sizce bu normal mi ? varsa sorun ne ?

• Bende palio var dipte kavramiyor. Memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet palioyolarda bakmıştım ortalarda
  • yok mu başka fikri olan yardım edebilecek biri ?
  • Hidrolik debriyajda ayar yapılıyor, benim usta yukarıda kavrıyordu aşağı ayarladı , öyle daha iyi dedi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kime gitdiysem ayarlanmıyo bunlar kendi kendini ayarlıyomuş dedi biraz cık yukarı gelse rahat olcakda çok dipte sanki arabanın tabanında biraz daha yer olsa pedal oraya gidicek hocam sizin gidiniz usta nerde ?
  • acn52 kullanıcısına yanıt
    dostum bende 2011 model albea var arabanın ilk sahibiyim zamanında sıfır almıştım o gün bugündür debriyaj dipte kavrıyor arabayı.hafif bir hareketle araba kalkışa geçiyor.bu arabanın genel özelliği böyle kendi albeamdan başka 2 albea daha kullanma fırsatım olmuştu onlarda aynı kavrama durumu vardı.bu konuda bir ustayla görüşmedim fakat debriyaj ayarı yapılabiliyor diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat marea hareret sorunu??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • banada öyle dediler huyları böyle diye ama bi kaç albeayaya baktım onlar ortada kavrıyodu bide kime gittiysem ayarlanmıyo dediler bana en son fiat servisine gidicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.