Şimdi Ara

Albea yardım lütfenn...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, benim 2004 model 1,2 16V fiat albea var. Çok sık olmasada sabahları veya akşamları farketmiyor çalıştırırken güzel çalışıyor fakat arabada çekiş olmuyor, gaz yemiyor, biraz çalışıyor düzelmeye başlıyor, neredeyse hiç çekiş olmuyor. bunun nedeni ne olabilir, yardımcı olursanız çok sevinirim...

• kardesım babam taksıcı 1.2 albea benzınlı sokanlar bayır yukarı ıkı kısı ıle araba gıtmıo gıbı bısımıs 1.2 den baska ne beklenır bnce elden cıkar saygılar
  • Teşekkür ederim fakat ben Lpg de demedim. Gaz yemiyor derken yanlış anlaşıldı heralde. Benzinde çekiş olmuyor ilk kalkış yapacağım anda sonra biraz yüksek devirde gazlar verince düzeliyor. Yoksa LPG ile ilgili bir sorun değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erainy

Merhabalar, benim 2004 model 1,2 16V fiat albea var. Çok sık olmasada sabahları veya akşamları farketmiyor çalıştırırken güzel çalışıyor fakat arabada çekiş olmuyor, gaz yemiyor, biraz çalışıyor düzelmeye başlıyor, neredeyse hiç çekiş olmuyor. bunun nedeni ne olabilir, yardımcı olursanız çok sevinirim...

katalizör tıkanmalarında bu sorun yaşanıyor...yetkili servise başvurun.
  • Teşekkür ederim. Mantıklı bir yaklaşım. Kesinlikle servise gösterecem. Böyle bir sorun gerçekten varsa, normalde giderkende çekişi azaltırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erainy

Teşekkür ederim. Mantıklı bir yaklaşım. Kesinlikle servise gösterecem. Böyle bir sorun gerçekten varsa, normalde giderkende çekişi azaltırmı?

elbette azaltır hem de önemli ölçüde..
  • Evet, başka bir 1.2 16V Albea ile 5. viteste 120 ile çıktığım yokuş yukarı otobanda benimkiyle çıkamıyorum. Bilgilrndirmen için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sorunu Albea'nın çekişine bağlamayın bendede 1.2 16v benzinli var çekişi gayet güzel 1.2 motora göre seri
  • Yokuşlarda nasıl peki biraz bahsedermisin? Mesela 5. viteste yokuş yukarı giderken hızda düşme oluyormu yoksa gaza yüklenince hızını koruyabiliyormu?
  • Elbette sabit hızla gitmiyor hızda düşme oluyor, gaza yüklenince hızını koruyor ama bahsettiğin kadarda zor olmuyor...

Ekleme: Daha detaylı bilgi olarakta şöyle söyliyim yokuşa gelmeden önce eğer araç devrini almışsa 5. viteste çok rahat çıkarsın yokuşu. Fakat yokuşta örneğin önüne bir araba geçtide devrini düşürmek zorunda kaldın o zaman 5 ile çıkmıyor 2-3 ile anca çıkabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 21 Aralık 2007; 18:38:06 >
  • merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 2 aylık albeacıyım.. 2004 1.2 el ac 16v..ilk aldığım zamanlarda şehir içi 240/250 yakıyo idi şimdi nedendir bilmem 300 e dayandı yaw,havalar soğudu ondan mıdır?böyle olursa tüp taktıralım ne anladık nasıl 1.2 bu maaşallah yakıyo ne dersiniz
  • ilgin için teşekkür ederim THESHUCK
    quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Elbette sabit hızla gitmiyor hızda düşme oluyor, gaza yüklenince hızını koruyor ama bahsettiğin kadarda zor olmuyor...

Ekleme: Daha detaylı bilgi olarakta şöyle söyliyim yokuşa gelmeden önce eğer araç devrini almışsa 5. viteste çok rahat çıkarsın yokuşu. Fakat yokuşta örneğin önüne bir araba geçtide devrini düşürmek zorunda kaldın o zaman 5 ile çıkmıyor 2-3 ile anca çıkabiliyorsun

• Öncelikle fazla yakmasını hava şartlarına bağlayabiliriz fakat başka bir sorun yoksa. Benim Albea da 2004 1.2 16V ben Lovato marka tüp taktırdım. performanstan gayet memnunum. Çekiş sorunlarıda halloduktan sonra gayet iyi oldu. Otobanda rahat 170 yapabiliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: ahzel

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 2 aylık albeacıyım.. 2004 1.2 el ac 16v..ilk aldığım zamanlarda şehir içi 240/250 yakıyo idi şimdi nedendir bilmem 300 e dayandı yaw,havalar soğudu ondan mıdır?böyle olursa tüp taktıralım ne anladık nasıl 1.2 bu maaşallah yakıyo ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erainy -- 22 Aralık 2007; 18:59:41 >
  • peki yakıt tüketimi nasıl oldu tüpü takınca,birde tüp takım fiyatları kaça aceba..önerebileceğiniz bir marka varmı arkadaşlar
  • Yakıt tüketimi tabiki düşüyor. Şu anda şehir dışı 12,5 - 13 kuruş arası yakıyor ki uzun yolda sürat yaptığım halde. Bende Lovato marka sıralı LPG sistemi var. Performanstan gayet memnunum. Zaten taktıracaksan şu 3 marka arasından seçim yapmalısın. Lovato - Tartarini - BRC. Fiyatlar ise 1,400YTL ile 1,600YTL arasında değişiyor. Yardımcı olacağım başka konu varsa seve seve yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erainy -- 25 Aralık 2007; 8:46:01 >
  • teşekkürler bağlantı kurcam
  • Beklerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.