Şimdi Ara

alburnoides recepi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir çeşit sazan.Yeni keşfedildi. Yenir mi bu tür?

• Ben en çok ismini sevdim.
  • Recepi
  • Dikkatli olun çok vahşi bir türdür, daha siz ne olduğunu anlamadan, elbisenizi yer, ceplerinizi boşaltır ve kendinizi iskeletinize kadar soyulmuş bulabilirsiniz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Dikkatli olun çok vahşi bir türdür, daha siz ne olduğunu anlamadan, elbisenizi yer, ceplerinizi boşaltır ve kendinizi iskeletinize kadar soyulmuş bulabilirsiniz!

Üstat sen bilirsin, yenir mi bu tür? hazmetmesi kolay mı?
  •  alburnoides recepi
  • Republic Clone Commando kullanıcısına yanıt
    Aksırana tıksırana kadar yemeyi iyi bilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk recep, emine deselermiş daha iyiymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rreü üniversitesi bin önemli bulusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic Clone Commando

alburnoides recepi

Neden yedirmiyorsunuz zehirli mi bu tür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezilsiniz_DH -- 26 Ocak 2014; 2:11:43 >
  • Zehirli değildir, ana özelliğini yukarda söyledim zaten. Bir diğer özelliği de yenildiğinde öldürmemesi ama süründürmesidir, ama yiyenlerin büyük çoğunluğu sürünmekte olduklarının farkına varmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Zehirli değildir, ana özelliğini yukarda söyledim zaten. Bir diğer özelliği de yenildiğinde öldürmemesi ama süründürmesidir, ama yiyenlerin büyük çoğunluğu sürünmekte olduklarının farkına varmazlar.

Çilingir sofrasında gider mi bu?
  • Kırmızı şarapla yenilmesi mekruhtur! ( dini kelime alert, yani dinimize uygun değildir demek istedim umarım yanlış kullanmamışımdır ) ayrıca çilingir sofrasına gelmez, zengin sofralarının baş tacıdır ama.
  • Yumurtlama dönemini merak ettiğim balık, sazan balıkları için wikide nisan haziran arası yumurtladığı söylemiş.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Sazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezilsiniz_DH -- 27 Şubat 2014; 3:35:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.