Mahsun J (2024) | Gain
-
-
ben begendim güzel dizi iki bolumude komik iyi vakit gecirtir cok beklentiniz yoksa ve gülmek istiyorsaniz tavsiye ederim.
-
Çerezlik güzel dizi, kuryecilik geçmişi gıda sektöründe çalışmış veya kurye arkadaşı olan kişilerin seveceğini düşünüyorum çünkü gerçekten bir kuryecinin başından geçmiş komik olaylar anlatılıyor :D
-
hocam gerçekten kuryecilikten jigololuğa mı terfi ediliyor ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence youtube'taki skeç tadındaki videolarının biraz altında kalmış. Zaten neden youtube'a ara verdiğini de pek anlayamamıştım. Bir ara ÇGH denemesi oldu, orada da sırıtıyordu bence.
Diziye gelirsem seçtiği konu itibariyle hafiften kolaya kaçma durumu seziyorum. Yani seks konusu üzerinden espiriler, komiklikler görmek biraz baydı beni.
Ama dizi yine de fena değil, arkadaşların dediği gibi çerezlik ve güldürür. Çok bir şey beklemeyin.
-
evet
-
2 dakikalık sürede espri yapmak kolay, ama bunu diziye yapmak başka yetenek.
tam tersi Gibi 'deki sahnelerde "birkaç saniyelik" esprilerden çok, tüm bölüme yayılan hikaye görebiliyoruz.
bölüm süresi kısa ki zaten, 2 bölüm var her biri 20şer dakkadan.
hocam ne 20 dk sı. 48 dk bir bölüm.
-
geçen kaçak izlediğim site 2ye bölmüş şimdi tekrar baktım da.
cok komedi
eglenceli olmus
son bolumde hala yuzuk israri artik nasil asiksa eskisine
-
beğendim çok iyi.
-
Haber Report (@HaberReport) on XtwitterHaber Report (@HaberReport) on Xhttps://twitter.com/HaberReport/status/1753915267090956416
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
4 bolum cok iyidi
kadin oyuncunun konusmalari cok guldirdi
kirklayimmi seni zalimin oglu
mahsun cok iyi dizi yapmis
-
Buradaki yorumlara kanıp hiçbir konu yorum okumadan diziyi izleme gafletine girdim. Kesinlikle beğenmedim. Gereksiz küfürler, gereksiz +18 muhabbetler. Komik de değil. Bu elemanın Röportaj Adam kanalındaki skeçlerini severdim. Güzel işler çıkarıyordu. Sonra bunlara dayanarak geçen sene çıkardığı İllegal Hayatlar filmini izleyip beğenmiştim yani fena değildi yapım öyle mükemmel seviyede de değildi tabi, YouTube kanalındaki işlerinin gölgesinde kalmıştı. Ama bu dizi ondan da kötü olmuş. İlk bölümü izledim beğenmedim, sonra 2. bölümden biraz daha izledim, beğenmedim ve kapattım.
Dizinin isminin de neden Mahsun J olduğu anlaşılıyor sanırım. Jigolonun J'si.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5.bolum pek sarmadi
-
40 50dk lık 5 bölümde toplasan 20dk anca güldürdü
ağır çöp
rams gain i aldıktan sonra peşi sıra yeni diziler çıkarmaya başladı ama şimdilik iyi işi yok
kurtuluş lisesi de tırt yarın yokmuş gibi ye bakacağım bi ara yorumları kötü
bu dizilerle aylık 150tl verecek müşteri bulamazsınız blutv 30tl
-
5.bölüm bence şimdilik dizinin zirvesi.
6.bölüm ise olmasa da olurdu. hatta keşke olmasaydı. sevmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6. bölüm efsane bence kralsın sultan enişte
Benzer içerikler
- suskunlar neden bitti
- leyla ile mecnun nerede çekildi
- var bunlar yorumları
- hakan: muhafız yorumları
- aile dizileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X