Şimdi Ara

Alçak İşlemci Soğutucuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış anlaşılmasın. Soğutucuların karakterleriyle bir sıkıntım yok. Doğru terimin hangisi olduğunu bulamadığımdan bunu kullandım. Duruş açıları genelde yere yatay olduğundan derin, uzun, yüksek hangisi doğru ifade bilemiyorum, profil deniyor galiba.

Bunların yüksekliği az olanlarını toplu olarak birarada bulmaya çalıştım karşılaştırırken kolay olsun diye, özelliklerine göre aramalarda falan yüksekliğe göre aramayı daraltma seçeneğine denk gelmedim. Tek tek bakmak gerekiyor, çok zaman alıcı.

Bunların bir arada olduğu bir liste ve sizin bildiklerinizin içinde f/p'si en iyi olanlar var mı?

--
    İyi bayramlar.

• :) Düşük profilli soğutucular, Noctua'nın ürünlerini inceleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

:) Düşük profilli soğutucular, Noctua'nın ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Şaka mı pek bilemedim, şöyle bir baktım Noctua'ya hayvan gibi şiiy yapmışlar. Beton yığını gökdelen gibi çoğu ürünü. İşlemcinin üzerinde durmaz, aşağı eğilirler. Dursalar da zaten işlemciyle temas yüzeyi tam oturmaz, verimli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zikaçu

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

:) Düşük profilli soğutucular, Noctua'nın ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Şaka mı pek bilemedim, şöyle bir baktım Noctua'ya hayvan gibi şiiy yapmışlar. Beton yığını gökdelen gibi çoğu ürünü. İşlemcinin üzerinde durmaz, aşağı eğilirler. Dursalar da zaten işlemciyle temas yüzeyi tam oturmaz, verimli olmaz.

Amin kardeş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7970-280x Bakır Arka Soğutucu
    10 yıl önce açıldı
    işlemci soğutucu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.