Şimdi Ara

Alcatel 3X Plus tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alcatel, 4G / LTE mobil ağlarda çalışmak üzere tasarlanmış orta sınıf akıllı telefonu Alcatel 3X Plus'ı duyurdu. Cihaz, Unisoc donanım platformuna dayanmakta.

Ayrıca Bkz.Xiaomi'den, MediaTek işlemcili ve 64MP kameralı Poco M4 Pro 5G geliyor

Akıllı telefonda, saat frekansı 1,6 GHz'e kadar olan sekiz ARM Cortex-A55 bilgi işlem çekirdeği ve bir IMG8322 grafik hızlandırıcı içeren SC9863A işlemci mevcut. RAM miktarı ise 4 GB. 128 GB flash bellek bir microSD kart ile genişletilebiliyor.

240 dolardan satışa çıkacak

Cihaz, 720 × 1520 piksel çözünürlüğe sahip 6.22 inç HD+ ekran ile geliyor. Bu panelin üst kısmındaki küçük bir su damlası çentik, 5 MP'lik bir selfie kamerası barındırıyor. Arka kamera üç bileşenli bir tasarıma sahip: 13 megapiksel ana sensör ve 5 ve 2 milyon pikselli sensörler.

Alcatel 3X Plus tanıtıldı

Alcatel 3X Plus, kablosuz iletişim Wi-Fi 802.11b / g / n ve Bluetooth 4.2 için adaptörler, arka parmak izi tarayıcı, standart 3,5 mm kulaklık jakı içeriyor. Güç ise 4000 mAh pil ile sağlanmakta. Renk seçenekleri Koyu Gri ve Mavi olan cihazın tahmini fiyatı ise 243 dolar.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/10/02/alcatel-3x-plus-with-dual-cameras-and-4000mah-battery-launched-for-ars-23999243/

• Bluetooth 4.2 fazla olmuş. Bu telefona Bluetooth 3.0 da yeterdi.

G.zekalı Alcatel 40 dolarlık telefona 240$ istiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 3 Ekim 2021; 17:33:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çöp

• Bu TCL nerde batmış marka var toplamış sanki. Bırak artık külleri rahat etsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Acaba eski bir habere mi girdim diye supheye düştüm ama tarihe baktım yok yeni, 4 saat önce paylaşılmış.

Alcatel eğleniiiy bizimle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TCK bu kafayla varya bir bok olmaz bundan kendi markasında bile sd665 işlemciyi ısıtıp ısıtıp verdi sanki mal bu insanlar.bir boka yaramaz donanım köy 243 dolara satmaya calis oh yavrum keriz avı yani

• Arkadaşlar ben bu telefonun 3× 5048y modelini ilk piyasaya çıktığı zamandan beri kullanıyorum yaklaşık iki yıl olmak üzere yeni modelin başına birtek plus eklemişler başka hiç bir önemli değişiklik yok gibi şunu söylemeliyim ki bir telefona çöp demeniz yada çok kral demeniz tamamı ile ondan ne beklediğinizle alakalı ben bu telefunun kullanıcısı olarak, pil performansı ile, hızı ile, oyun performansı ile görünümü ile NFC özelliği ile emin olunki kendinden çok daha pahalı ürünleri gömüp arkasından yasin okutur emin olun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.