Şimdi Ara

Alcatel 5V Hepsiburada Sıcak Fırsat!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
5.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburadanın bugünkü 4x4 ünde Alcatel 5v diye bir telefon var, araştırdım yorumları da fena değil. Babama telefon almayı düşünüyorduk, ne dersiniz alıp geçeyim mi? Çentik ekranlı ve şık da duruyor bence

Fiyat 999 TL 3 saatliğine..

www.hepsiburada.com
    Alcatel 5V 32 GB (Alcatel Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/alcatel-5v-32-gb-alcatel-turkiye-garantili-p-HBV00000F852Q

süre dolmadan sizlerden de önerileriniz bekliyorum.. çok teşekkürler

Alcatel 5V Hepsiburada Sıcak Fırsat!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokartiksayinseyirciler -- 6 Eylül 2019; 12:23:17 >

• Sepette 20Tl indirim uyguladı 300 TL üstü olduğu için. Kargo dahil 988,90 geldi. Bu fiyata bu telefonu eleştirenleri şaşıyorum.
    En başta ;TR garantili, mavi, 3gb ram ve Helio P22 işlemci var, 32gb. ve 6.22" ekran 988 TL. daha ne olsun.
    Kaçırmayın anne telefonu falan değil bu, zevkle kullanılacak telefon.

Edit: Siparişi iptal ettiler hesabıma geri yatırdılar parayı. Bu neydi şimdi
  • Fiyat uygun gibi ama ne çıkar bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720P ama performans ve batarya konusunda avantaj sağlayabilir..
  • Fiyat piyasaya göre düşük ancak fırsat ürünü sayılmaz. Redmi 6 da aynı fiyat. Ayı işlemci-benzer özellikler.
  • mediatek işlemci alınmaz. 100 daha koyup xiaomi a2 lite almak daha mantıklı

• hangi çılgın buna 1000 lira verecekmiş şaşarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben a101 den 799 tl ye honor 7s aldım, 3-4 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Ben telefonda oyun oynamayan biriyim, normal sosyal medya ve internet kullanımında hiç sıkıntı yaşamadım, hatta yanılmıyorsam 500 tl üzerine 50 tl indirim var şu an a101 online da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir an pil sandım
  • Almaya karar verirsen turk telekom 200/25 indirim kullan daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

Almaya karar verirsen turk telekom 200/25 indirim kullan daha iyi olur
    + 250 tl üzeri 25 tl total hediye çeki
    + 1000 TL üzeri 75 bonus

• Sepette 20Tl indirim uyguladı 300 TL üstü olduğu için. Kargo dahil 988,90 geldi. Bu fiyata bu telefonu eleştirenleri şaşıyorum.
    En başta ;TR garantili, mavi, 3gb ram ve Helio P22 işlemci var, 32gb. ve 6.22" ekran 988 TL. daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_boz -- 7 Eylül 2019; 15:45:26 >
  • Alcatel işini iyi yapan, ucuz yollu üretim yapar. Anneme yaklaşık 2 sene önce A3XL almıştım, halen sorunsuz bir şekilde kullanıyor.

Ama güncelleme falan hak getire. Kutudan nasıl çıkıyorsa, o şekilde kullanırsınız....
  • Alcatel 3 modelini kullanıyorum, neredeyse 1 yıl oluyor. Daha tık demedi, aldığım günkü performansıyla kullanmaya devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

Sepette 20Tl indirim uyguladı 300 TL üstü olduğu için. Kargo dahil 988,90 geldi. Bu fiyata bu telefonu eleştirenleri şaşıyorum.

Bende aldım henüz iptal olmadı müşteri hizmetleri bugün kargolanacagini soyledi

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzonizm

Bende aldım henüz iptal olmadı müşteri hizmetleri bugün kargolanacagini soyledi

Alıntıları Göster
    Benimki ödemeyi 3D ile yapmadığım için iptal olmuş. Madem böyle bir tedbir var söylesenize, hatamızı düzeltiriz. Her gün internetten telefon almıyoruz ya
  • Trendyolda da 999 tl olmuş. Babama redmi note 6 pro almayı düşünüyordum, onun yerine bu alcateli mi alsam bilemedim. Ahize sesi, kamera önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.