Şimdi Ara

Alcatel IDOL 4 incelemesi 'Seste tepeye oynayan siyah zerafet' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
6.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcellde satisi var sadece elektironik marketlerde satisi yok anlasma saglanamadimi forumda kullananda yok galiba birde bu telin sar degirini bilen varmi arkadaslar bazi yerlerde 1 kw nin uzerinde gorunuyor sar degeri youtube deki incelemerde bir cok kisi telden memnun kaldiklerini batarya performansi iyi degil yogun kullanimda gunu kurtarmaz firma bu piyasada cok tutunacagini sanmiyorum firma idol 4si getirmedi ilginc bu kafayla zor.
  • mg3 M kullanıcısına yanıt
    idol 4s getirmemesinin hatasını zamanla görecek Alcatel Türkiye Ekibi... piyasada zaten adam akıllı cihaz yok olan cihazda idol 4s gibi Alcatel ülke ekibi tarafından korktukları için risk alamadıkları için getirilmeme durumunda neymiş bu piyasa koşullarında 2000 TL nin üzerinde olurmuş. yahu idol 4 ün şuanki TR satış fiyatı ile MediaMarkt Almanya'nın satış fiyatı neredeyse aynı idol 4s MediaMarkt.de sitesinde 399 Euro 1600 TL para yapıyor ki %19 KDV var içinde yenisin Türkiye pazarında getir 1749 1799 gibi fiyata yokla piyasayı zaten 2 ay boyunca idol 4 ü sadece Türkcell üzerinden satmışsın neden sonra sadece Hepsiburada satışı açılmış. yap ZTE gibi Axon 7 ilk geldiğinde az adetli geldi fiyat 1999 TL idi kur yükselmemişti sonra cihaz 3 ay yok oldu bu 3 ay zarfında talep oldu cihaz geldi kur ayalaması yapılmış olarak 2099 ile resmi kanalda bulunuyor. Alcatel Türkiye bu kafa ile zor hatta şöyle diyelim TCL Türkiye bu kafa ile Blackberry Türkiye de açsa başarılı olması zor yahu idol serisi ki Avrupa da Windows 10 versiyonu satılmayacaktı son karar ile Bir çok Avrupa ülkesinde idol 4s Windows 10 satışa çıkacağı söylendi getir buraya 3 model olan idol 4 serisini müşteriye seçme hakkı ver isteyen istediği cihazı alsın son kullanıcı özgür olsun ama risk almak zor geliyor Alcatel Türkiye ekibindeki 7 kişi için adamların çağrı merkezi bile yok türkiyede Facebook sayfaları sadece idol 4 reklamı pompalamakta bide matbu olarak ''sadece 2017 de idol 4 satışımız olacak'' demekte niyet belli ben idol 4 satıp kenara çekileyim modu... Teknoseyir'den Rasim Levent Pekcan konu arasında Nokia yı özetlerken bişiye değinmişti Üst model amiral gemi ürünler ile piyasada olamazsan piyasanın ''Garibanı'' ''Küçük Emrah'' i modunda olmaya devam edersin diye genelleme yaptı Alcatel Türkiye'nin durumu buna örnek ...

Keza Marka var bence yüzyılın çöpü nitelendirdiğim marka Reeder bile P11S gibi bir cihaz getirip Helio X20 SoC ve
    2K AMOLED Ekranı birleştirip ülkemiz pazarında risk almış 2199 TL fiyatı ile adamın zihniyeti şu ben ürün sundum üzerime düşeni yaptım alan alır mantığı işte böyle olmak lazım Reeder gibi etiket firmasının Risk Alma ve Cesaret argümanlarından Alcatel Türkiye Ekibinin ''feyz'' alması lazım.

şahsen cihaza ihtiyacım var Galaxy Nexus 4 küsür senedir dayanmıyor ama önümüzde Mobil Dünya Kongresi var malum yeni cihazları gözlemlemek var olan piyasadaki eski cihazların fiyat konumlamasını görmek ve Alcatel Ülke Müdürü Tamer İşisağlam'ın ''2017 ilk çeyrek başında Tüm ürünlerimizi ülkemiz pazarında konumlandıracağız'' sözü ayrıca idol 4 ün lansman videosunda Erdi'nin bizzat idol 4s modeli ülkemizde satışa sunulacak mı? sorusuna ''evet'' cevabı vermesi şeklinde nedenlerden dolayı bekleme moduna geçtim bakalım sözler tutulacak mı.

eğer tutulmaz ise paralel ithalat bile olsa hem fiyat hemde sunduğu özellik detayı ile Xiaomi Redmi Pro radarıma girmiş durumda en azından cihazın Bootloader kilidi açılıyor ve yarın bigün LineageOS(eski CyanogenMod) illa Custom Rom çıkaracaktır.

idol 4 (6055P) idol 4s 6070Y(Tek Sim) 6070K(Çift Sim) SAR değerleri (idol 4&4s Avrupa kullanma klavuzundan alınmıştır)

Alcatel IDOL 4 incelemesi 'Seste tepeye oynayan siyah zerafet'

• Aceleciburak kardesim eline yuregine saglik cok guzel ozetlemissin bu yaziyi alcatel ekibinin gozune sokmak lazim belki akillanirlar senin dedigin gibi reeder gibi bir firma amoled ekranli tellerini buraya getirip cesaret edip yuksek fiyattan satailiyorsa o firmaya hella olsun denir en gicik oldugum seydir firmanin bir cok urunu varken diger urunlerini getirmeyi bir urunule yetinmesine cok gicik olurum idol 4'u alacaktim ama malesef dusuk pilden dolayi almadim bir aydan beri j7 prime kullaniyorum tel tam bir sarj canavari 7 saat ekran suresi veriyor tel umarim ulke muduru dedigini yaparda 4s gelir ulkemize 4s de ses ves amoled ekran ikilisi yeter diger firmalarin amiral modellerinde bu teldeki sesin yarisini aliyorsunuz okadar para verip face sayfasinda okadar msj atil 4s nezaman gelecek diye yanit bile vermiyorlar 2017 diger urunler geldi geldi gelmedi sene sonu tasi taragi toplar firma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

idol 4s getirmemesinin hatasını zamanla görecek Alcatel Türkiye Ekibi... piyasada zaten adam akıllı cihaz yok olan cihazda idol 4s gibi Alcatel ülke ekibi tarafından korktukları için risk alamadıkları için getirilmeme durumunda neymiş bu piyasa koşullarında 2000 TL nin üzerinde olurmuş. yahu idol 4 ün şuanki TR satış fiyatı ile MediaMarkt Almanya'nın satış fiyatı neredeyse aynı idol 4s MediaMarkt.de sitesinde 399 Euro 1600 TL para yapıyor ki %19 KDV var içinde yenisin Türkiye pazarında getir 1749 1799 gibi fiyata yokla piyasayı zaten 2 ay boyunca idol 4 ü sadece Türkcell üzerinden satmışsın neden sonra sadece Hepsiburada satışı açılmış. yap ZTE gibi Axon 7 ilk geldiğinde az adetli geldi fiyat 1999 TL idi kur yükselmemişti sonra cihaz 3 ay yok oldu bu 3 ay zarfında talep oldu cihaz geldi kur ayalaması yapılmış olarak 2099 ile resmi kanalda bulunuyor. Alcatel Türkiye bu kafa ile zor hatta şöyle diyelim TCL Türkiye bu kafa ile Blackberry Türkiye de açsa başarılı olması zor yahu idol serisi ki Avrupa da Windows 10 versiyonu satılmayacaktı son karar ile Bir çok Avrupa ülkesinde idol 4s Windows 10 satışa çıkacağı söylendi getir buraya 3 model olan idol 4 serisini müşteriye seçme hakkı ver isteyen istediği cihazı alsın son kullanıcı özgür olsun ama risk almak zor geliyor Alcatel Türkiye ekibindeki 7 kişi için adamların çağrı merkezi bile yok türkiyede Facebook sayfaları sadece idol 4 reklamı pompalamakta bide matbu olarak ''sadece 2017 de idol 4 satışımız olacak'' demekte niyet belli ben idol 4 satıp kenara çekileyim modu... Teknoseyir'den Rasim Levent Pekcan konu arasında Nokia yı özetlerken bişiye değinmişti Üst model amiral gemi ürünler ile piyasada olamazsan piyasanın ''Garibanı'' ''Küçük Emrah'' i modunda olmaya devam edersin diye genelleme yaptı Alcatel Türkiye'nin durumu buna örnek ...

Keza Marka var bence yüzyılın çöpü nitelendirdiğim marka Reeder bile P11S gibi bir cihaz getirip Helio X20 SoC ve
    2K AMOLED Ekranı birleştirip ülkemiz pazarında risk almış 2199 TL fiyatı ile adamın zihniyeti şu ben ürün sundum üzerime düşeni yaptım alan alır mantığı işte böyle olmak lazım Reeder gibi etiket firmasının Risk Alma ve Cesaret argümanlarından Alcatel Türkiye Ekibinin ''feyz'' alması lazım.

şahsen cihaza ihtiyacım var Galaxy Nexus 4 küsür senedir dayanmıyor ama önümüzde Mobil Dünya Kongresi var malum yeni cihazları gözlemlemek var olan piyasadaki eski cihazların fiyat konumlamasını görmek ve Alcatel Ülke Müdürü Tamer İşisağlam'ın ''2017 ilk çeyrek başında Tüm ürünlerimizi ülkemiz pazarında konumlandıracağız'' sözü ayrıca idol 4 ün lansman videosunda Erdi'nin bizzat idol 4s modeli ülkemizde satışa sunulacak mı? sorusuna ''evet'' cevabı vermesi şeklinde nedenlerden dolayı bekleme moduna geçtim bakalım sözler tutulacak mı.

eğer tutulmaz ise paralel ithalat bile olsa hem fiyat hemde sunduğu özellik detayı ile Xiaomi Redmi Pro radarıma girmiş durumda en azından cihazın Bootloader kilidi açılıyor ve yarın bigün LineageOS(eski CyanogenMod) illa Custom Rom çıkaracaktır.

idol 4 (6055P) idol 4s 6070Y(Tek Sim) 6070K(Çift Sim) SAR değerleri (idol 4&4s Avrupa kullanma klavuzundan alınmıştır)

Alcatel IDOL 4 incelemesi 'Seste tepeye oynayan siyah zerafet'

hocam bende senin gibi 2013 yılından beri nexus 4 kullanıyorum. değiştirme zamanı geldi. 1 senedir şöyle kafama yatan güzel bir f/p telefonu arıyorum fakat bulamadım. birinde istediğim özellikler varsa diğerinde olmuyor. her zaman biryerinden kısıyolar. :) beklemedeyim bakalım bende neler olucak görücez hep beraber.

• Boşuna idol 4s beklemeyelim Alcatel Türkiye'nin idol 4s getireceği yok gibi gözüküyor 2 aydır bir çok mecrada sesimi duyurmaya çalıştım cihazla ilgili bazıları ''Alcatel Fanlığı'' nedir dediler ama ülkemizde bu tarz donanımda bir ürün olmadığı için belki farkındalik olur diye düşündüm ama olmamış ...

idol 4 bile hepsiburada da resmi garanti ile 1039 TL ye satmaz iken Firma açıklama yapmış idol 4 ile birlikte lanse ettikleri POP 4S i Şubat ayında satışa sunacaklarımış lansmanda 999 TL son kullanıcı fiyatı belirleyen firma Mediatek Helio P10 2 GB RAM 16 GB Depolama özeliklere sahip olan çöp bir cihaz için 1099 TL istemekte ...

bunlar ucuz ürünle girme stratejisini yanlış anlamışlar idol 4 bile 1039 TL ye satmazken kimsenin yüzüne bakmayacağı donanımı 1099 TL ye satmak nedir.

iyiki Xiaomi var yada benzer cihazlar ...
  • Kullanan arkadaşlar ne düşünüyor? İkinci el bir aylık bir cihazı 800 liraya alsam mantıklı olur mu?

• İnceleme detaylı olmuş ve güzelde ama tercih edeceğimi sanmıyorum.
  • Çok alakalı değil ama Alcatel idol 3 725 lira alınır mı. Genelde internette gezinme,foto ve müzik( radyo varsa)

• idol 4s=vodafone smart pro 7, İllaki isteyen onu alabilir. Ben öyle yaptım, ha güncelleme kısmı zayıf custom rom yok çünkü kullanıcısı çok az (yurt dışında smart platinum 7 adıyla satılıyor). Birde hoparlörleri 2x3,6 waat gücünde olduğunu hissetirmiyor bence ordan kısmışlar. Boom tuşu yeri ve şekli farklı bence daha şık olmuş....
  • Alcatel çok hainsin şu kameraya OIS koymak çok mu zor? Renkleri ekran görüntüsü güzel bir de, OIS olsa idi baya, baya olmuş diyebilirdim. Hele o S7 ile, ses karşılaştırması neydi öyle resmen ezmiş geçmiş hem de, her yönden (Ses gürlüğü, kalitesi, duruluğu, netliği, ayrıntı çokluğu ki, bunu orkestral yapıtlarda daha iyi anlarsınız onlarca çalgı aynı anda çaldığında kalite belli olur.) Bırakın sınıfını üst düzey amirallere bile nal toplatır bu seslendirici (3,6+3,6=7,2 Watt) rakibi ancak HTC olabilir, kulaklığa değinmiyorum bile. Ama, dediğim gibi yumuşak karnı kamerası ve pili zaten ille bir, iki yeri eksik olur. Bu arada gerçekten şıklık bakımından ısırık elmadan ve Samsung S dizisinden daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 18 Şubat 2017; 1:57:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

İnceleme iyi güzel giderken telefonun yanına S7 edge i koyunca bütün havası kaçmış resmen.

Kardeş bence Idol4'ten çok S7'nin havası kaçmış gibi duruyor. S7'nin sesi Idol4'ün yanında kedi mıyıltısı gibi kaldı. Kim 3.000TL. kim 1.000TL. belli değil. Elbette, sesi temel alırsak.
  • Idol 3 kullanıyorum ve çok memnunum

• TURKCELL in verdiği İdol4 de kulaklık çıkmıyormu?

JBL kulaklık içinden çıkmalıydı alanlar varsa bilelim arkadaşlar..
  • Aldım ve pişmanım almayı düşünenler varsa hiç düşünmesin bile alalı 3 hafta oldu servise 3. gidişim.Kısaca alırsanız paranıza ve ruh sağlığınıza yazık edersiniz.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    İdol 3 dual sim li olanı almayı düşünüyordum bu yorumu gördüm merak ettim de cihazınızın ne sıkıntısı var acaba? Sizden kaynaklı mı sıkıntısı?
  • dtek 50 ile aynı sayılır +sı ekranı ve işlemcisi idol 4 daha iyi. 1 1.5 aydır kullanıyorum telefonuma aşığım. ilerde pil yüzünden değiştirirm . 2 saat kadar twitter biraz youtube yarım saat oyunla 1 günü çıkarıyor. oyun delisi değilseniz bu telefonu öneriyorum. türksel uygulama yüklü geldi. hepsiburdadan almıştım dikkat etmedim yan firmadan aldım. türkselli geldi fakat uygulamarın hepsini iptal ettim . bir arkadaş da kulaklık sormuş alcatel logolo jbl gibi geldi çünkü aynı kulaklığı da blackberry dtek50de gördüm. bir arkadaşın telefonunda sorun çıkmış ona da cevap vereyim 1 ayı geçmişse size parasını vermek zorunda iade isteyin. iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: G Man

dtek 50 ile aynı sayılır +sı ekranı ve işlemcisi idol 4 daha iyi. 1 1.5 aydır kullanıyorum telefonuma aşığım. ilerde pil yüzünden değiştirirm . 2 saat kadar twitter biraz youtube yarım saat oyunla 1 günü çıkarıyor. oyun delisi değilseniz bu telefonu öneriyorum. türksel uygulama yüklü geldi. hepsiburdadan almıştım dikkat etmedim yan firmadan aldım. türkselli geldi fakat uygulamarın hepsini iptal ettim . bir arkadaş da kulaklık sormuş alcatel logolo jbl gibi geldi çünkü aynı kulaklığı da blackberry dtek50de gördüm. bir arkadaşın telefonunda sorun çıkmış ona da cevap vereyim 1 ayı geçmişse size parasını vermek zorunda iade isteyin. iyi günler

Ben de aldım bundan da telefonun konusu yok napcaz

bir de bunda gömülü olan swiftkeyde kendi satın aldıgımız temaları kullanamıyoruz o kötü :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 18 Mart 2017; 21:18:16 >

• take a minute T kullanıcısına yanıt
    bir kaç sene sonra rom mom ne varsa bakarım da şu an için aslında garantisi bitene kadar elmesem daha iyi :) mevcut temayı kullanıyorum. konu da bu sayfadan gider android 7.0 gelir onu bekliyorum onun dışında ilerde aynı ölçüde daha güçlü batarya çıkarsa piyasaya yazın buradan, şenlenelim. şimdilik sağıyla soluyla oynamayı düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

bir kaç sene sonra rom mom ne varsa bakarım da şu an için aslında garantisi bitene kadar elmesem daha iyi :) mevcut temayı kullanıyorum. konu da bu sayfadan gider android 7.0 gelir onu bekliyorum onun dışında ilerde aynı ölçüde daha güçlü batarya çıkarsa piyasaya yazın buradan, şenlenelim. şimdilik sağıyla soluyla oynamayı düşünmüyorum

Root yapmışlar bu arada cihazı. Biri root'u falan yok diyordu.

https://forum.xda-developers.com/idol-4s/help/howto-idol-4-6055-installing-twrp-t3486077

Ben de ilk etapta kurcalamayı düşünmüyorum cihaz çok akıcı, swiftkey'i de kaldırıp ai type kurdum. Aslında şu an satılan alcatelleri tek bir konu yapmak lazım xdadaki gibi.

• Teli kullanan arkadaslar kac saat ekran sureleri aliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.