Şimdi Ara

Alcatel IDOL 4 incelemesi 'Seste tepeye oynayan siyah zerafet' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
6.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu cumartesi günü elime geçti. Gitti gidiyordan koycebine adlı satıcıdan aldım. Gayet güzel orjinal paketi açılmamış halde geldi. Telefon bana maksimum kampanyası ile 860 tl ye mal oldu. Xiaomi redmi 4 prime ile arasında çok geldim gittim. Sağ olsunlar buradaki satıcılar dahi 850 TL'den aşağıya bırakmadılar. Çakma imei li garantisiz bir telefon alacağıma KVK garantili bir telefon almak daha mantıklı geldi. Bu fiyata alınabilecek sanırım en iyi telefon. Gerek VR, gerek kutu içeriği kulaklık, ekran filmi ve silikon kılıf üst düzey. Kullanımı da oldukça rahat. Malzeme kalitesini zaten anlatmak gereksiz premium görünümü ile herkesin ilgilisini çekti. Ekran süresini soranlar olmuş. bir günü rahat tamamlıyor. Ancak çok oyun oynayacaksanız bilmem. Bu arada telefon çoğu zaman internete wifi üzerinden bağlı. Almayı düşünenler gönül rahatlığı ile alsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeric

Telefonu cumartesi günü elime geçti. Gitti gidiyordan koycebine adlı satıcıdan aldım. Gayet güzel orjinal paketi açılmamış halde geldi. Telefon bana maksimum kampanyası ile 860 tl ye mal oldu. Xiaomi redmi 4 prime ile arasında çok geldim gittim. Sağ olsunlar buradaki satıcılar dahi 850 TL'den aşağıya bırakmadılar. Çakma imei li garantisiz bir telefon alacağıma KVK garantili bir telefon almak daha mantıklı geldi. Bu fiyata alınabilecek sanırım en iyi telefon. Gerek VR, gerek kutu içeriği kulaklık, ekran filmi ve silikon kılıf üst düzey. Kullanımı da oldukça rahat. Malzeme kalitesini zaten anlatmak gereksiz premium görünümü ile herkesin ilgilisini çekti. Ekran süresini soranlar olmuş. bir günü rahat tamamlıyor. Ancak çok oyun oynayacaksanız bilmem. Bu arada telefon çoğu zaman internete wifi üzerinden bağlı. Almayı düşünenler gönül rahatlığı ile alsınlar.

Poetic'in affinity ve revolution diye iki güzel kılıfı var. Revolution belki çok hoşuna gitmeyebilir de affinity kesinlikle öneririm. Amazondan aldım.

https://www.amazon.com/gp/product/B01I0BQO3W

• Amazonda kılıflar çok pahalı ben aşaıdaki kılıfı aliexpressten sipariş verdim henüz elime ulaşmadı. Kutusundan çıkan kılıfı beğenmedim kılıfsız kullanıyorum ama arka cam çabuk çiziliyor. Dragontail, gorilla glass kadar dayanıklı değil.

https://tr.aliexpress.com/item/Anti-shock-Frame-Acrylic-Clear-Soft-Case-For-Alcatel-OneTouch-Idol-4-5-2-OT-6055/32729796977.html

Bir de bu kılıf var almayı düşünüyorum gelen kılıf hoşuma gitmezse bunu alacağım.

https://tr.aliexpress.com/item/2in1-Shock-Proof-Air-Armor-Case-For-Alcatel-Idol-4-6055K-Crystal-TPU-Bumper-Case-Clear/32794840636.html

• arkadaşlar 2. el bi cihaz aldım. 2-3- aylık falan. faturasında 36 ay garanti falan yazıyor. acaba seri numarasından bunu teyid edebileceğim bi yer varmı ?..
    bide mikrofonlu kulaklık kullanıyorum müzik dinlerken pause veya şarkı atlatma yapamıyorum. yapıyor ama ara ara hiç stabil değil. side durum nedir.
  • Merhaba yorumlarınızda incelemenizde alcatel idol 4 çok renkli bildirim ışığıvar demişsiniz ama ben bulamadım acaba bildirim ışığı rengini nerden nasıl değişebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yorumlarınızda incelemenizde alcatel idol 4 için çok renkli bildirim ışığıvar demişsiniz eğer varsa bildirim ışığı rengini nerden nasıl değişebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: omeric

Amazonda kılıflar çok pahalı ben aşaıdaki kılıfı aliexpressten sipariş verdim henüz elime ulaşmadı. Kutusundan çıkan kılıfı beğenmedim kılıfsız kullanıyorum ama arka cam çabuk çiziliyor. Dragontail, gorilla glass kadar dayanıklı değil.

https://tr.aliexpress.com/item/Anti-shock-Frame-Acrylic-Clear-Soft-Case-For-Alcatel-OneTouch-Idol-4-5-2-OT-6055/32729796977.html

Bir de bu kılıf var almayı düşünüyorum gelen kılıf hoşuma gitmezse bunu alacağım.

https://tr.aliexpress.com/item/2in1-Shock-Proof-Air-Armor-Case-For-Alcatel-Idol-4-6055K-Crystal-TPU-Bumper-Case-Clear/32794840636.html

poetic ile aliexpressten söylediğin kılıfı kıyaslaman da muhteşemmiş. arada kalite olarak uçurum var, ayrıca aliexpressten söylediğin kılıf kadıköy yazıcıoglunda satılan zore marka telefona oturmayan blackberry dtek 50 kılıfı değildir umarım.

bu kılıfları özellikle önerdim ki taş gibi kılıflar, iyi koruma sağlıyorlar.

neyse sen halinden memnunsan pek diyecek bir şeyim yok.

• dostlar merhaba , idol 4 'ümü satıyorum. arka cam yüzeyine hiç alışamadım. g2'den sonra ekran kasa oranı pek sarmadı. kozmetik olarak bikaç kusuru var ama çok göze batan şeyler değil. genpa garantili, arayıp teyid ettim. düşünen varsa 5352555092
  • Bu fiyat segmentinde telefon araştırıp bu ürüne denk geldim arkadaşlar. Telefon hakkında çok şey yazılmamış burada. Telefonu güncel sürümüyle önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeops

Bu fiyat segmentinde telefon araştırıp bu ürüne denk geldim arkadaşlar. Telefon hakkında çok şey yazılmamış burada. Telefonu güncel sürümüyle önerir misiniz?

860 liraya mal ettim. Bence telefonun tek sorunu pili. Onu da AliExpress'ten quick şarj 3.0'a uygun şarj aleti alarak çözdüm. Yaklaşık yarım saatte %60 şarj oluyor. Ben tavsiye ediyorum. Ancak kilifsiz kullanmamak lazım. Arka cam yüzey kolay çiziliyor.

• omeric kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Esime aldim idol 4 u gayet guzel yazilim 6.0.1 android guncel surumu yokmu bu cihaza

• İdol 4 un mevcut Android versiyonu 6.0.1 sanırım yeni güncelleme de almayacaktır.

• Alcatele mail attim ama duzgun bir cevap gelmedi cikacak veya cikmayacak gibi laf kalabaligi yaptilar yukleniyor olmasi lazim android 7 nin bilgisi olan var mi

• Kullanan yokmu bizden baska bu cihazi:)

• kullanan arkadaşların, servislik bir durumu oldu mu? (kvk-genpa),
    genel olarak artı ve eksileri nelerdir.
    kullanıma bağlı olarak.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Artilari mukemmel ses kulaklik kutudan cikiyor cikmiyor yazmislar jbl uretimi kulaklik kesin cok kaliteli uzerinde alcatel yaziyor tipi ayni kendi sitesinde jbl yaziyor zaten

Sarji kamerasi video kalitesi gayet yeterli ve stabil

Tek eksisi android 7 yok yukleniyormu bilemiyorum disardan

Telefonun sesi bilenler bilir motorola e398 gibi ben cok ama cok begendim bu telefonu

• Yasin8584 Y kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.

Aynı cihaz samsung idol 4 adıyla satılsa ve tr samsung garantisiyle 1400-1500 tl den aşağı olmazdı,

Millet samsung ve ip hariç diğer markalara öcü gibi davranıyor.

• Bunu rootlayabilen var mı arkadaşlar? İçinde Turkcell romu var. Temizlemek istiyorum. Ya da global rom varsa önce root + twrp + rom şeklinde de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Aldım ve pişmanım almayı düşünenler varsa hiç düşünmesin bile alalı 3 hafta oldu servise 3. gidişim.Kısaca alırsanız paranıza ve ruh sağlığınıza yazık edersiniz.

sıkıntılarından bahsedermisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.