Şimdi Ara

Alcatel’in Windows 10 mobil amiral gemisi gün sayıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alcatel’in Windows 10 mobil amiral gemisi gün sayıyor

Windows 10 mobil ekosistemine Fierce XL modeli ile alt seviyeden giriş yapan Alcatel, yakın zamanda amiral gemi seviyesine terfi etmeye hazırlanıyor. Alcatel Idol 4S With Windows 10 modeli internete sızmaya devam ediyor.

Hali hazırda Windows 10 mobil için en güçlü akıllı telefon HP Elite x3 durumunda. Henüz Microsoft’un kendisi de bu yıla ait bir amiral gemisi çıkarmadığı için HP rakipsiz kaldı. Alcatel ise henüz boş durumda olan en üst seviye segmentte pay aramayı planlıyor.

Alcatel Idol 4S With Windows 10 modeli esas olarak Alcatel Idol 4 serisinin çizgilerini miras alıyor. Aslında modelin IFA 2016 fuarında tanıtılması bekleniyordu ancak bu olmadı. Telefonun çalışır haldeki görselleri yakın zamanda bir tanıtım olabileceğine işaret ediyor.

Ayrıca Bkz.HTC de düşüş sürüyor

Daha önceki benchmark skorlarında göre modelin 6 inçlik Full HD ekran barındırması bekleniyor. Snapdragon 820 yonga setinden gücünü alacak modele 4GB LPDDR4 RAM ve 64GB arttırılabilir kapasite eşlik ediyor. Modelin kamerası ise 21MP çözünürlüğünde.

Alcatel daha çok belirli bir seviyede tuttuğu fiyat etiketleri ile biliniyor. Alcatel Idol 4S With Windows için belirlenecek fiyat merak konusu zira HP Lite x3 modeli 700$ civarında piyasaya çıkmıştı. Alcatel daha düşük seviyelere inerse cihaz tüketiciden ilgi görebilir.

• ölü yatırım

• Çok çirkin.

• Sahipleri vazgeçmişken Alcatel neyine güveniyor acaba.

• Sanal tuşlar alt çerçeveye çok yakın olmuş,
    biraz daha ekranın ortasına doğru koysalarmış süper olurmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 9 Eylül 2016; 21:25:51 >
  • O gemi batar dayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi cacık olmaz bundan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kim bilir ne tıkladılar da açamıyor loading diye kalmış

• Süper mario windowsa geliyor mu?

• Window Phone dan bir cacık olmayacağını 3 yıl önce söylemiştim . Geçen anneme verdiğim telefona baktım hala bir karış ilerleme yok . Roket dedikleri sistem yavaşlamış , market guide tips çöplüğüne dönmüş microsoft bile vazgeçmiş . Ben dahil bir çok kişiye gaz verip bu telefonları öneren fanboylara selam olsun

• ölü bir şey için zaman harcıyorlar.

• Bir suredir 950xl kullanıyorum. Kesinlikle onermiyorum. Çok hata var işletim sisteminde. Market desen sıfır hiç bir ilerlene yok. Birde sırf dınanımı var diye 2500 lira fiyat çekmişler 950xl ye. Değil 2500, 100 lira vermem.

• Windows 10 mobilin durumu an itibariyle Yalova kaymakamından hallicedir. Kim takar Yalova kaymakamını?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o parayı ona vermek için aklını yitirmek gerekiyor neyin kafasında bunlar yaw :S

• AK47 felan dayadılarsa CEO'nun başına ancak o zaman WP10 lu telefon çıkarmak zorunda kalmışlardır.

• Alcatel’in Windows 10 mobil amiral gemisi gün sayıyor

alcatel deyince aklıma bu patlıcan tipli ucube geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 10 Eylül 2016; 21:03:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen Alcatel çıkma!

• SATMAYACAK .

• Windows'lu telefon çıkarmak öşü yatırımdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows masa ustu yazilimina telefon ozelligi yukleseler yeterli olur ve android uygulamalari sorunsuz calistiracak bur alt yapi kursalar bir nebze daha iyi olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.