Şimdi Ara

Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati Kullanıcıları Klübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
375
Cevap
23
Favori
207.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence değmez yenisini alın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ALCATEL Move Time çocuk saati olan bu üründen uzak durun.
    Servisi servis değil. Alakasızlar, ilgisizler.
    Servise giden üründe, call center de telefonlara bakan kişiler müşterisini bile tersleyecek uslüplere girebiliyorlar. Ayrıca, servise giden ürün için saçma sapan servis rakamları çıkartıyorlar.

Özet olarak, Yeni almak isteyenler kesinlikle bu üründen uzak dursun. Bizler bir şekilde bulaştık. Kurtulamıyoruz. Kordon kısmı sıkıntılı. 6 ay geçmeden yenilemek zorunda kaldık. tam 2 ay bekletildik. saçma sapan bir lastik kordona 100 TL ödeme yaptık. 2. ay dolmak üzere Şuan yeniden kordon kırılmak üzere. ilk servise gittiğinde, kendilerince yazılımı "upgrade" yapmışlar. Çocuğun adım saysını telefonda takip edilebiliyorduk, şimdi o bilgi de telefona gelmez oldu. ŞEbeke belli belirsiz gidiyor. Kapatıp açmazsan düzelmiyor. Bir süre sonra saatin arkada şarj olan yer sıkıltılı. Çocukların kullanımına göre düşünülmemiş bir saat.
    Almayı düşünenlerde. Bu sayfadan acilen uzaklaşsınlar. Bu ürünü kesinlikle almayın. derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehanci -- 17 Şubat 2020; 17:26:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehanci

ALCATEL Move Time çocuk saati olan bu üründen uzak durun.
    Servisi servis değil. Alakasızlar, ilgisizler.
    Servise giden üründe, call center de telefonlara bakan kişiler müşterisini bile tersleyecek uslüplere girebiliyorlar. Ayrıca, servise giden ürün için saçma sapan servis rakamları çıkartıyorlar.

Özet olarak, Yeni almak isteyenler kesinlikle bu üründen uzak dursun. Bizler bir şekilde bulaştık. Kurtulamıyoruz. Kordon kısmı sıkıntılı. 6 ay geçmeden yenilemek zorunda kaldık. tam 2 ay bekletildik. saçma sapan bir lastik kordona 100 TL ödeme yaptık. 2. ay dolmak üzere Şuan yeniden kordon kırılmak üzere. ilk servise gittiğinde, kendilerince yazılımı "upgrade" yapmışlar. Çocuğun adım saysını telefonda takip edilebiliyorduk, şimdi o bilgi de telefona gelmez oldu. ŞEbeke belli belirsiz gidiyor. Kapatıp açmazsan düzelmiyor. Bir süre sonra saatin arkada şarj olan yer sıkıltılı. Çocukların kullanımına göre düşünülmemiş bir saat.
    Almayı düşünenlerde. Bu sayfadan acilen uzaklaşsınlar. Bu ürünü kesinlikle almayın. derim.
    Yazdığınız sorunlardan hat gitmesi ve şarj soket sıkıntısı bizdede var. Garanti bitmesine 1.5 ay kaldı servise göndersem diyorum ama hiç ümidim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci el aldığım saat 2 gün çalıştıktan sonra kapanıp durdu. Hat takılıyken böyle bir sorun vardı. hattı çıkarınca sıkıntı yoktu. Hat takılıyken bir iki kez açmaya çalıştım. Sonunda saat tamamıyla sustu. Şu an kapalı ve açamıyorum.
  • saheemr kullanıcısına yanıt
    Alternatifi var mı peki? Ben de durup dururken buluşmadım bu saate. çocuğun güvenliğini sağlamak için uzun uzun araştırdım, saçma sapan Çin markalarını almaktansa paraya kıyıp bu saati aldık... Çocuk olunca parayı düşünmüyorsun çünkü.. Eee yaşı da küçük cep telefonu veremiyoruz eline. Alcatel'den başka bu işi yapan güvenilir bir marka var mı bildiğiniz? Hem simcard takılabilecek hem de GPS kontrolü yapabileceğimiz?
  • saheemr kullanıcısına yanıt
    Garanti süresi bitsede bitmezse de, soket tarafına kullanım hatası diyip susturacaklar sizi.
    Şansınızı deneyin . Sonucu bizimle paylaşın lütfen.

• Merhaba, Kırulumun sonlanması için takılan hatta internetin olması gerekiyor mu? Şu an hat takılı ve numara arandığında meşgule atıyor.

• Alcatel son çıkan 2020 model saati dileyen olur Sa uygun fiyata vereceğim, eylül 2020 ye kadar garantisi var.
    Piyasada 900 .
    Son 500 e verebilirim. Sıfır ayarında, kızım 10 kez falan kullandı, telefona geçtik.

• Arkadaşlar acil bir durum söz konusu alcatel mt40 akıllı saat nasıl sıfırlaya bilirim.Kare barkod uygulama ile eşlesmiyor

• mgren M kullanıcısına yanıt
    Mt40 resetleme nasıl oluyor ?

• Mt40x yeni aldık. Uygulamadan açılış ve kapanış saat ayarı yapıyorum kullanılmadığı zaman kapansın diye. Hiçbir işe yaramıyor. Sizlerde böyle sorun var mı.

• Merhaba ben de; bu saatten almayı düşünüyorum. Ancak kullanım kılavuzuna baktığımda,
    http://www.tclcom.com/wearables/tr/pdf/mt40/mt40_um_tr.pdf

SAR değerinin Uzuv için 3,04 W/kg olduğunu gördüm. Bu değer çok yüksek değil mi ? Siz ne düşünüyorsunuz. Hatta bugün sepete ekledim ödemeyi tamamladım; daha sonra kılavuzda bu değerleri görünce, siparişi iptal ettim. Şimdi sizlerden görüş bekliyorum. Teşekkürler.
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de; bu saatten almayı düşünüyorum. Ancak kullanım kılavuzuna baktığımda,
    http://www.tclcom.com/wearables/tr/pdf/mt40/mt40_um_tr.pdf

SAR değerinin Uzuv için 3,04 W/kg olduğunu gördüm. Bu değer çok yüksek değil mi ? Siz ne düşünüyorsunuz. Hatta bugün sepete ekledim ödemeyi tamamladım; daha sonra kılavuzda bu değerleri görünce, siparişi iptal ettim. Şimdi sizlerden görüş bekliyorum. Teşekkürler.
  • AERN A kullanıcısına yanıt
    evet çok yüksekmiş gerçekten, tahmin ediyordum zaten böyle saçma rakamlar çıkacak diye, doğru düzgün denetlenmeyen ürünler bunlar.milletin umrunda değil geçen sene sormuşum soruyu neredeyse, valla yemişim saatini çocuğun sağlığı daha önemli benim için güvende tutacak diye çocuğu hasta edemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 24 Mayıs 2020; 10:31:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

evet çok yüksekmiş gerçekten, tahmin ediyordum zaten böyle saçma rakamlar çıkacak diye, doğru düzgün denetlenmeyen ürünler bunlar.milletin umrunda değil geçen sene sormuşum soruyu neredeyse, valla yemişim saatini çocuğun sağlığı daha önemli benim için güvende tutacak diye çocuğu hasta edemem
    Wiky-4 Marka saate baktım, sar değerleri, Alcatele göre neredeyse %50 den daha düşük. Kılavuzun 52. sayfasında yazıyor. Şu an almayı düşünmüyorum ama araştırıyorum. Forumda bu konu hakkında konu çok fazla yok. O nedenle bu konunun altına yorum olarak ekliyorum.
    https://s.turkcell.com.tr/SiteAssets/Cihaz/aksesuar/wiky/4-akilli-cocuk-saati/Wiky-4-Kullanim-Kilavuzu.pdf

• AERN A kullanıcısına yanıt
    o verilerin hele wiky gibi bi markada çok doğru ve tutarlı olduğunu düşünmüyorum ürünün yorumlarına bakarsanız daha iyi anlarsınız beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 25 Mayıs 2020; 11:55:38 >
  • Selamlar.
    Alcatel move time akıllı saat okullar kapalı olduğu için kullanmamıştık.
    Bu gün açmayı denedik fakat açma tuşuna bastığımızda ekranda Alcatel yazısı çıkıyor ve öylece kalıyor bir müddet sonra yazı yanıp sönmeye başlıyor. Saat açılmıyor şarzada taktık yine aynısı oluyor. Daha önce başın gelen oldumu acaba ne yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhatefecan

Arkadaşlar acil bir durum söz konusu alcatel mt40 akıllı saat nasıl sıfırlaya bilirim.Kare barkod uygulama ile eşlesmiyor
    Aynı sorunu yaşıyoruz, uygulama ile saat eşleşmezse ne anlamı var bu akıllı saati kullanmanın. Çözebildiniz mi siz bu sorunu peki?
  • mehmetbilen kullanıcısına yanıt
    Sattınız mi saati, bana lazım

• Tcl mt40x modelini bugün teknosadan satın aldım. BIMCELL sim kartı aldım. Oğlum çok beğendi. Sesli mesaj gönderme, görüntülü ve sesli arama özellikleri mevcut. Ses kaydı yapıp foto cekebiliyor. Telefon uygulaması ile konum belirleme yapılabiliyor. Çocuğun kimleri arayabileyecegi veya atanabilecek uygulama üzerinden belirleniyor. Wifi ve 4,5 g özelliği var. Belli saat aralığında açılıp kapanması ayarlanabiliyor. Şu an için sorun olmadan çalışıyor. Aksi bir durum olduğunda tekrar editleyecegim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.