[B)] bugün modemi aldım cd'den kurulumu yaptım. hattı takınca modemde hiç bir değişiklik olmadı adsl ışığı sürekli yanıp sönüyo hattı çıkarıncada aynısı oluyo telekomu aradım hattınız açık dediler niye bağlanmıyo bu şimdi acil yardım lütfen Çevir sesi yok. Modeminizin telefon hattına doğru bağlı olduğundan emin olun diyor acaba tt yamukmu yapıyor
bende 330 aldım cd kurdum hiç bir sorun olmadan bağlandım ama benim modemin 2 ışığıda durmadan yanıyor .lakin 10 dk sonra pc otomatik kapanıyor sanırım format atıcam
once bir uyarı ekranı cıkıyormu?"bilgisayarınız 1 dk sonra kapatılacak" falan diye. eger oyleyse bosuna format atma.32blast solucanı(bir cesit trojan)bulasmıs makinana. bir firewall programı yuklersen makinana problem hallolur.cozumu bu kadar basit aslında.
ilker şimdi zone alarm çekiyorum. bu arada daha önce microsoft yaması olan usp 2.0 kurdum şimdi pc kendini otomatık kapamıyor ama işlemci sürekli %100 çalışıyor hiç durmadan
sorun tt'dan kaynaklanıyomuş. bu sabah açtılar, bu şekilde olanlara duyrulur.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme