Windows 7 işletim sistemine yeni geçtim kullanacağım programların hepsini sorunsuz bir şekilde yükledim. ama alcohol 120%bir türlü yüklenmiyor. Verdiği hata: error opening file for writing: C:users/absurd/Appdata/local/temp/MX_SWinst.exe
dediği programı bulup açmaya düzenlemek için izin vermeye çalıştım falan ama bir türlü olmadı.yardımcı olursanız çok sevinirim
Yanlış hatırlamıyorsam bu bir sanal sürücü programı. Eğer bu sorun çıkarıyorsa şu an benim Windows 7 ile kullanabildiğim aynı işi yapan Daemon Tools diye bir program var. İstersen bu programı da deneyebilirsin.
Cracklemek isterken verilen hata değilmi bu?? Çözümüne gelince Alcohol ün kurulu olduğu klasördeki MX_SWinst.exe ve Ahcohol.exe leri C:users/absurd/Appdata/local/temp/ e taşı, sonra patch yapmaya çalış, bir hata daha verecek ondan sonra aynı dosyaları belirtilen yere taşırsan cracklemeyi yapacak, artık o dosyaları Alcoholun olduğu yere tekrar kopyalarsan program sorunsuz çalışacaktır. Eğer öyle basit bir program istersen Virtual Drive var. Hem bedava hem küçücük hemde Clone DVD nin ürünü hemde çok başarılı. Gogıldan rahatlıkla bulabilirsin...
themanyax arkadaşımızın belirttiği çözüm işe yaramaz ise aynı işi yapan deamon tools programını tavsiye ederim.
themanyax: dediğin şeyi yapmaya çalıştım ama MX_SWinst.exe alcohol klasöründe yoktu:) ben de kızdım ne var ne yoksa sildim alcoholle ilgili sonra setup'ina kıyamadım bi deniyim dedim denedim oldu:) dolaylı da olsa yardımın dokundu valla çok teşekkür ederim
Rica ederim, yardımımız dokunduysa ne mutlu bize...
İyi akşamlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme