Şimdi Ara

Aldatma/Aldatılma Ciddi Konu(Konu Kapanmıştır) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fikirleriniz için teşekkür ederim bu muhabbet benim bakmamdan çıkmadı ki gerçekten bakmıyorum erkek adam bakmazmı diyor bazılarıda ben cidden bakmıyorum,aramızda böyle bir konu geçti ben baksam aldatma oluyo sen baktırınca olmuyo dedim oda aynı şey değil diyince,aynı şey olup olmadığını sormak istedim,aramızda böyle muhabbetlerde olmuyo sanırım biraz yanlış anlaşıldım,yorum yazdığınız için teşekkür ederim,konuştuk zaten sonunda oda hak verdi bana,sonuç olarak benim bakmam aldatmayasa onunda baktırması aldatma olduğunu kabul etti,teşekkürler.
  • bersis576 kullanıcısına yanıt
    Haa ne güzel öyleyse. Diğer yorumları ve onlara verdiginiz cevapları tek tek okuyamadım benim hatam. Ben bu tip konuları tartısıyorsunuz sürekli diye düsündüm. Şahsi fikrim bakmamalısınız da zaten. Çünkü bu yanınızdaki insan için onur kırıcı bir durum sonucta. 'Erkek adam bakmaz mı?' diyenler genel olarak kadına cok değer vermiyorlar zaten. Maalesef ülkedeki cogu erkegin durumu bu. Bir bayana tecavüz edilir bayanı suclarlar, yanlarındaki kadına biri asılsa önce adamı sonra kadını döver bu tipler. Namustan söz ederler ama güzel bir kadın görünce de afedersiniz ama hayvan gibi bakarlar. Kendilerini kadından üstün görürler. Cok kişiye tanık oldum bu tipte bugüne kadar ondan bu konuda hassasım. Önümüz bu konuda aydınlık görünmüyor. Bu insanlardan olmamanız ne güzel. Umarım hep böyle devam eder ilişkiniz mutlu bir şekilde, cocuklarınızla da birlikte daim olur

• Birinin ona bakmasıyla senin birine bakman nasıl aynı şey olabilir ?
    Muhabbet saçma derken konudan bahsettim ben saçma bi sebep ayrılık noktasına gelmiş. Ve kimse kız arkadaşına başkalarının bakmasını istemez otur konuş ben rahatsız oluyorum böyle olmaz de. Mini etek giydirip gösterten biri varmı bilmiyorum hiç tanımadım. O_o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balmumsuz Kadın

Birinin ona bakmasıyla senin birine bakman nasıl aynı şey olabilir ?

Kadinin kapali giyinip giyinemesi iradeye bagliysa benimde bakip bakmamam irademe bagli,belkide bende birine bakmis olsam baktigim kiside sevgilisiyle bu tartismayi yapmis biri olacak, ben bakmanin dogru oldugunu savunmuyorum,ama eger bakmak aldatmaksa baktirmakta aldatmadir.

• Yorumunuz ve iyi.dilekleriniz icin tesekkur ederim.

Kadının nasıl giyindiği ondan başka kimseyi ilgilendirmeyen kişisel bir seçimdir. Nasıl giyinirse giyinsin sana bakma hakkı vermez. Kimse baktırmak için giyinmiyor. Kendini öyle hoş bulduğu için giyiniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B492E9D5B -- 10 Mart 2015; 1:17:46 >
  • Böyle bir kızla nasıl birliktesin halen.Yazdıklarını okurken ben sinirlendim.Yol ver direk.Bu benim görüşüm.

23 yaşındakine göre immatur bi konuşma

• 2,5 yıllık ilişkimin bitme sebeplerinden biri olarak sayılabilir bu başkasına bakma olayı. Çok takardı bu meseleyi, hep onu aldattığımı söylerdi. Tartışırdık uzun uzun. Sen ne yap hallet bu konuyu hocam, ona başkalarının umrunda olmadığını guzel güzel anlat. Maalesef bazı kızlar bu konuda çok rahat olabilirken bazıları da böyle çok takılıp kalabiliyor.

• quote:

Kadının nasıl giyindiği ondan başka kimseyi ilgilendirmeyen kişisel bir seçimdir. Nasıl giyinirse giyinsin sana bakma hakkı vermez. Kimse baktırmak için giyinmiyor. Kendini öyle hoş bulduğu için giyiniyor.

Geç onları bir kalem.Açık giyinirsen bakarlar.Öyle kadın mantığıyla erkek mantığı aynı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Geç onları bir kalem.Açık giyinirsen bakarlar.Öyle kadın mantığıyla erkek mantığı aynı değil.

Tacizi mi savunuyorsun? 1-2 saniye benimde dikkatimi çeker. Dahası taciz.

• quote:

quote:

quote:

Yok tecavüz de bari Taciz falan değil.İstersen bana baktı diyerek git istediğin mahkemeye başvur bakalım ne cevap alacaksın.Hem bakılacak kadın var bakılmayacak var karşıda adriana lima gibi biri gelse 1-2 değil 30 saniye bakarım.Sıradan kızın neyine bakayım.

• OFFFFF KLASİK KIZ İŞTE OKUYUNCA SİNİRLENDİM. Bu işin sonunda sen üzüleceksin haberin olsun , hazırla kendini.

• kardeş öyle kızmı olur? giymeyecek diyosam giymeyecek baska sansı yokki?

• Gerçekten aldatıldıktan sonra bu yaptığınızın aldatma olmadığını anlayacaksınız. İlişkinize böyle zarar vermeyin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok tecavüz de bari Taciz falan değil.İstersen bana baktı diyerek git istediğin mahkemeye başvur bakalım ne cevap alacaksın.Hem bakılacak kadın var bakılmayacak var karşıda adriana lima gibi biri gelse 1-2 değil 30 saniye bakarım.Sıradan kızın neyine bakayım.

Evet taciz.Daha taciz olduğunun farkında değilsin. Mahkeme tecavüzü de kabul etmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.