Şimdi Ara

Aldatma/Aldatılma Ciddi Konu(Konu Kapanmıştır)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi günler 24 yaşındayım kız arkadaşımda 23 öncelikle ben onu fiziki olarak yada başkasıyla flört yapma olarak yada yolda geçen birisine bakma olarak hiç aldatmadım.Fakat sevgilim benim yolda geçen birine bakmamı aldatma kabul ediyo,birisine bakarsan beni aldatmış olursun diye peki diyorum haklısın,ama diyorum yolda sanada bakanlar oluyo sende kendine baktırıyosun kendine bakırdıın içinde sende beni aldatmış sayılırsın ozaman dedim,ikisi aynı şey değil diyo,diyorumki beni seviyosan sende kalçanı veya vücudunu belli etmeyen giysiler giymelisin aksi takdirde sana bakanları görüyorum bende bunları içime atıyorum diyorum sende ben aldatıyosun senin düşücene göre diyorum ikisi aynı şey değil diyor,sizden fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum.

EDİT:Arkadaşlar cevap veren fikrini söyleyen herkese teşekkür ederim,bu konu daha fazla uzamasın benim yüzümden sizinde canınınız sıkılmasın herkese iyi günler,sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersis576 -- 10 Mart 2015; 12:08:17 >

• Ben 17 yaşımdayım bu muhabbetleri yapmıyoruz abi siz ne hallere düşmüşünüz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

Ben 17 yaşımdayım bu muhabbetleri yapmıyoruz abi siz ne hallere düşmüşünüz :(

Kim hakli sence?bende yapmadim bu tur muhabbetler ama bana boyle diyip kendini hakli cikarmasi yanlis.benim bakmam aldatmaysa onun bakilacagini bildigi halde dar giyinip kendine bakilmasina neden olmasida aldatma olmali kendi dusuncesine gore
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersis576

quote:

Kim hakli sence?bende yapmadim bu tur muhabbetler ama bana boyle diyip kendini hakli cikarmasi yanlis.benim bakmam aldatmaysa onun bakilacagini bildigi halde dar giyinip kendine bakilmasina neden olmasida aldatma olmali kendi dusuncesine gore

Alıntıları Göster
    Şahsen ben böyle şeyler için değişmem.

''Erkekler, daha güzelini buldukları anda eskisini bırakırlar'' çünkü.

Bunu kadınlar anlamak istemiyor nedense. Bana göre, sokaktaki kızlara bakmak, onlarla konusmak aldatmak değil. İnsani bir ihtiyaç bu. Konustugumuz her kadını yataga atmayı düşünmüyoruz. O yüzden bu sebeple kıskanan kızlar, özgüvensiz kızlardır.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ya böyle boş şeylerin diyoloğuna bile girmeye gerek yok tamam de geç sen o kızın yanındayken başka kızlara bakma zaten o yanında yokken kafana göre takıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Şahsen ben böyle şeyler için değişmem.

''Erkekler, daha güzelini buldukları anda eskisini bırakırlar'' çünkü.

Bunu kadınlar anlamak istemiyor nedense. Bana göre, sokaktaki kızlara bakmak, onlarla konusmak aldatmak değil. İnsani bir ihtiyaç bu. Konustugumuz her kadını yataga atmayı düşünmüyoruz. O yüzden bu sebeple kıskanan kızlar, özgüvensiz kızlardır.

Benim daha iyisini bulma gibi bi derdim yok aslinda baktigim da yok bu ondan oncede öyleydi, ama bana bu lafi dediği ve kabullenmedigi icin buraya yazdim,tesekkurler fikrinizi paylastiginiz icin
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    Kardes yok ben millete bakma derdinde degilim evlenmeyi dusunuyorum zaten,fakat sence onun dedigine gore ona bakilmasida aldatmaya girmiyormu,hem baska erkegin sevgilisini aldatmasina yol acmis oluyor o zaman,yanlismi dusunuyorum kafayi yiyecem sonunda
  • quote:

Kardes yok ben millete bakma derdinde degilim evlenmeyi dusunuyorum zaten,fakat sence onun dedigine gore ona bakilmasida aldatmaya girmiyormu,hem baska erkegin sevgilisini aldatmasina yol acmis oluyor o zaman,yanlismi dusunuyorum kafayi yiyecem sonunda

ya hocam erkekler bakar onları engelleyemessin kız arkadaşının çok dar giyiniyorsa uyar işte öyle genel olarak söyleme.

Mesela buluştuğunuzda çok kötü giyinmişse tepki göster ne bileyim bir daha böyle giyinme falan filan de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

quote:

ya hocam erkekler bakar onları engelleyemessin kız arkadaşının çok dar giyiniyorsa uyar işte öyle genel olarak söyleme.

Mesela buluştuğunuzda çok kötü giyinmişse tepki göster ne bileyim bir daha böyle giyinme falan filan de.

Peki sence onun dusuncesine gore kendisinin yaptigida aldatmaya giriyormu girmiyormu ben bunu merak ediyorum

• quote:

quote:

quote:

Peki sence onun dusuncesine gore kendisinin yaptigida aldatmaya giriyormu girmiyormu ben bunu merak ediyorum

Yani sana öyle diyorsa kendinde erkeklere baktırarak seni aldatıyor ozaman ama inatlaşmayın yani hiç bir kız istemez sevgilisinin başka kızlara bakmasını sen onun o konuda gönlünü ferah tut oda dikkat etsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yani sana öyle diyorsa kendinde erkeklere baktırarak seni aldatıyor ozaman ama inatlaşmayın yani hiç bir kız istemez sevgilisinin başka kızlara bakmasını sen onun o konuda gönlünü ferah tut oda dikkat etsin

en doğrusu bu olacak sanırım en azından yanlış düşünmediğimi anladım sağolun.

• quote:

herkese iyi günler 24 yaşındayım kız arkadaşımda 23 öncelikle ben onu fiziki olarak yada başkasıyla flört yapma olarak yada yolda geçen birisine bakma olarak hiç aldatmadım.Fakat sevgilim benim yolda geçen birine bakmamı aldatma kabul ediyo,birisine bakarsan beni aldatmış olursun diye peki diyorum haklısın,ama diyorum yolda sanada bakanlar oluyo sende kendine baktırıyosun kendine bakırdıın içinde sende beni aldatmış sayılırsın ozaman dedim,ikisi aynı şey değil diyo,diyorumki beni seviyosan sende kalçanı veya vücudunu belli etmeyen giysiler giymelisin aksi takdirde sana bakanları görüyorum bende bunları içime atıyorum diyorum sende ben aldatıyosun senin düşücene göre diyorum ikisi aynı şey değil diyor,sizden fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum.

Sen haklısın kardeşim, bir şeyin inadını yapıyor neyin inadı ben anlayamadım ama. Karşılaştırman bence gayet yerinde. Allah sabırlar versin

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkür ederim,amin.
  • Aga bu ne saçma bi muhabbet yaşları doğru yazdın değilmi?
  • okanclskn kullanıcısına yanıt
    kardeş muhabbet doğru yanlış yok ben konunun yanlış olduğunu zira erkeklerin (sevgilisi olan veya evli olan) kadınlara bakmasını doğru bulmuyorum,ben sadece yanlışmı düşünüyorum diye sordum,yani onun düşüncesine göre benimde çıkarımım doğru olmalı,velhasıl yaşlarda doğru kimisi sevdiğine bakılmamasını,başka kadınlara bakmamayı doğru bulur,kimiside karısının fiziğiyle övünmek amaçlı minili gezdirir memnun olur,ben karım olacak insana bakılmasından yana değilim herkesin görüşü farklıdır,bu muhabbet sana saçma gelsede benim fikrim bu,bu devirde bazı adamlar çıkıp diğer erkekler karımı arzuluyo ama ona sadece ben sahip oluyorum gibi saçma düşüncelere sahip ben böyle biri olmaktan yana değilim,karım istediğini giysin rahatlığındada olmak isteyen birisi değilim,seven insan kıskanır eğer eşini kıskanmayan tek canlı domuzsa bırak domuzdan farkımız olsun,bu konuyu açma sebebim kadınlara bakma isteğim değil zira dediğim gibi o hayatımda yokkende kafam önde yürürdüm bence doğru olan bu,benim amacım sadece ortadaki adaletsizliği onada gösterebilmem için kanıt olması isteğimdi,sizin görüşünüz farklıdır size göre saçmadır,ama kim nederse desin seven adamda kadında kıskanır,adam gibi seviyosa bakmaz kadınlarda seviyorum sadece ona aitim diyosa giyimine dikkat eder,bu benim düşüncemdir,saygılar.

yazım yanlışlarını düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersis576 -- 9 Mart 2015; 20:35:44 >

• Bu nasıl mantık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

Bu nasıl mantık ya
    Hocam ne kadar zamandır birliktesiniz ona göre yorum yapacagım
  • 15 Nisanda tam 2 sene olacak bu yazda muhtemelen nişan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

Bu nasıl mantık ya

hangisi benimkimi onunkimi?fikrini söyleyebilirsin,tekrar belirtiyim benim derdim kızlara bakmama kızıyo felan gibi ağlamak değil böyle bir derdim yok şükür.
  • bersis576 kullanıcısına yanıt
    2 sene insanların birbirini tanıması için yeterli süre. Ki söz konusu bir nişan var ortada. Yani ciddi bir ilişki içerisindesiniz. Fakat bu tarz sorunları hafife almayın bence. Çünkü mesela yoldan geçen bir kıza bakma durumu evlendikten sonra da sürdürülecek bir şey. Ve bu bir sorunsa eğer bu sorun nişanlandıktan ve evlendikten sonra da tartısmanıza, anlaşmazlıklara yol açacaktır. Yanlıs anlamayın ama bence sevgiliniz sizi tam olarak tanıyabilmiş değil. Ben öyle düşünüyorum. Yoldan geçen bir kıza bakmak her erkeğin yapabileceği bir şeydir. Lakin bunu yanınızda sevgiliniz varken yaparsanız tepki almanız cok normal ve bu ayrıca doğru bir hareket de değil. Fakat 'aldatmak' özünde cok daha farklı bir şeydir. Eşiniz eğer tutucu ve fazla muhafazakar biri değilse bu durumu sizi çok iyi tanımamasına, nasıl biri olduğunuzu hala keşfedememiş olmasına bağlıyorum.

Bir de şu dikkatimi çekti. Nişan gibi ciddi bir şeye karar vermişsiniz fakat aranızdaki sorunlar gerçekten cok küçük şeyler. 16 yaşındaki ergenler bile bu muhabbetleri yapmaz. Yazık etmeyin birbirinize karşı. Bu tarz şeyleri MUTLAKA BİRBİRİNİZLE TARTIŞIN. Fakat bu tartışma 'evet sen haklısın' şeklinde olmamalı. İkiniz de rahatça söyleyin fikirlerinizi. Ne geçiyorsa içinizden söyleyin. 2 ihtimal var. Ya anlasıp sorunu cözmüş olacaksınız ya da bir türlü orta yol bulamayacaksınız. Bu tarz sorunları tartısa tartısa belki de kafalarınızın cok da uyusmadıgını farkedecek ve birbirinizi zorlama bir ilişkiden kurtaracaksınız. Bunlar hep varsayım. Söylediklerimin tam tersinin olması da mümkün. Bu ikinizin karakterine, fikirlerine ve bu tartısmaların uygulanabilirliğine bağlıdır. Geçiştirmelerle hiçbir ilişki başarılı olamaz. Çünkü bir şeyleri 1 kez 2 kez geçiştirirsiniz ama 10 yıl 20 yıl geçiştiremezsiniz. Hele bir de erken yaşta cocuk yaptıgınızı da varsayarsak iş gerçekten zor bir hal almıs olur. Bakın kücücük bir mesele bizi nelere getirdi. Bunlar önemli şeyler. İlişki dediğimiz de o küçük meselelere dayanır zaten. Tıpkı domino taşları gibi bu küçük meseleler birbirlerini tetikler ve bir süre sonra tüm taşlar yıkılmış olur.

Yazdıklarımı karamsarlık olarak algılamayın. Tersi olursa ne mutlu fakat bu ihtimalleri de göz ardı edemezsiniz. Sonuçta siz birbirinizi, benim sizi bildigimden daha cok bilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.