Şimdi Ara

Aldığım Mercedes le ilgili bir sorun- Videolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
7.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mondeo mk2 de 6cd changer var araba orjinal cd çalıyor ancak korsan çalmıyor napıcam orjinal mi kullanacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

bu tarz orjinalliği bozulmaması gereken araçlar için cd changer girişine takilan usb mp3 çalarlar var..aynı cd changer gibi kumandadan değişiyor şarkılar ama mp3 olarak usb veya hafıza kartına atabiliyorsunuz şarkıları..

http://www.xcarlink.com.tr/

Arkadaşlar hayırlı olsun dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Öncelikle şunu belirteyim, ben amerikadayım. Arabayı burda sahibinden pazarlık yaparak 3850$'a aldım. 109bin milde (174bin km oluyor).

Elimden gelse cd ile uğraşmayı bende hiç istemiyorum. Aradığım şey tamda bu xcarlink tarzı. Birde o USB girişini torpidonun içinden çıkarabilirsem tadından yenmez. Yanlız burda araba mercedes diye parçaları diğer arabalara kıyasla 7-8 kat pahalı oluyor. Neyse onu göze alarak aldım zaten arabayı.

Şuan baktım ebay'da bulduğum bu: http://www.ebay.com/itm/XCARLINK, buda video playerli felan heralde, o yüzden tuzlu biraz. Ve amazon.com'da bulamadım bile. Aynı cihazın başka bir isim altında üretileni varmı bildiğiniz. O isim altında da arama yaptırayım.

• zannedersem cd kopyala yapıştır yöntemiyle bilgisyardan yaptıysanız olmaz ama NERO programında NERO BuRNİG yaparsanız olacaktır.
  • Kadran mil gösteriyor bizde jeton düşmedi, hayret etmişdim TR de böyle temiz E320 olduğuna
  • Aracınız cidden çok güzel, hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JohnHancock

quote:

bu tarz orjinalliği bozulmaması gereken araçlar için cd changer girişine takilan usb mp3 çalarlar var..aynı cd changer gibi kumandadan değişiyor şarkılar ama mp3 olarak usb veya hafıza kartına atabiliyorsunuz şarkıları..

http://www.xcarlink.com.tr/

Arkadaşlar hayırlı olsun dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Öncelikle şunu belirteyim, ben amerikadayım. Arabayı burda sahibinden pazarlık yaparak 3850$'a aldım. 109bin milde (174bin km oluyor).

Elimden gelse cd ile uğraşmayı bende hiç istemiyorum. Aradığım şey tamda bu xcarlink tarzı. Birde o USB girişini torpidonun içinden çıkarabilirsem tadından yenmez. Yanlız burda araba mercedes diye parçaları diğer arabalara kıyasla 7-8 kat pahalı oluyor. Neyse onu göze alarak aldım zaten arabayı.

Şuan baktım ebay'da bulduğum bu: http://www.ebay.com/itm/XCARLINK, buda video playerli felan heralde, o yüzden tuzlu biraz. Ve amazon.com'da bulamadım bile. Aynı cihazın başka bir isim altında üretileni varmı bildiğiniz. O isim altında da arama yaptırayım.

http://www.mercedes-player.com/epages/61733784.sf/en_AU/?ObjectPath=/Shops/61733784/Categories

verdiğim linki bğir inceleyin derim..

@onur e. teşekkürler

link için teşekkür ederim, siteyi inceleyeyeyim bi satıyolardır inşallah.

• @ncap siteyi biraz inceledim. bunların sundukları sistemde navigasyon felanda var. birde almanyadalarmış zaten. navigasyon işi felan tuzlu olur biraz. sadece düz şöyle telefonumla yada flash diskle müzik dinleyebileceğim bir sistem bulabilirsem mükemmel olacak. cd ye mahkum kalmak istemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JohnHancock

@ncap siteyi biraz inceledim. bunların sundukları sistemde navigasyon felanda var. birde almanyadalarmış zaten. navigasyon işi felan tuzlu olur biraz. sadece düz şöyle telefonumla yada flash diskle müzik dinleyebileceğim bir sistem bulabilirsem mükemmel olacak. cd ye mahkum kalmak istemiyorum

hocam xcarlink tam size göre basit sistem ama w210 a uygun kiti varmı bilmiyorum..tavsiyem biraz da youtube dan montaj ve kullanım videolarını araştırın derim..xcarlink çin mlı ve tasarımı bir cihaz elbet bulunur diyorum..en son aux girişi varsa ipod bağlayın olmadı..

http://www.autotoys.com/x/product.php?productid=14146

linki de bir inceleyin

ah şu aux girişi olsa bi kurtarıcaktımda, yok bulamadım arabada.. hiç radyo dinlemezdim normalde, bu arabada bütün radyolardaki şarkıları ezberledim, gına geldi artık. adamlar 3-4 defa 94-98 modelleri için yazmışlar ama yinede bir mail çektim. bakalım ne cevap gelecek. benim arabanın teyibi farklı ama arkadaki girişleri aynımıdır acaba? aynı olsaydı 99 uda eklerlerdi heralde değilmi?

• Konuyu gormemisim:) Hayirli olsun guzel araba cidden fiyati da iyiymis baya. Gule gule kullan.
    Bu aracin tek sikintisi parca fiyatlari olacaktir zaten onu da goze alarak almissin:)

Valla Cd changer konusunda bir sey diyemeyecegim. Arkadaslarin dedigi gibi bir kabloda temassizlik falan avrdir diye dusunuyorum ben de. Turk usulu bir iki tiklat kafasina belki calisir

Dice electronics diye bir firma var adamlar bu ipod baglanti isi icin urun uretiyorlar yalniz urunleri baya pahali 200-300 dolar civari. bence almaya degmez ama ille de ipod baglicam diyorsan bir bak belki daha ucuz urunleri de vardir. Kaset calar varsa direk kaset adaptoru al aux gibi kullan derim benim, diger aletlerden alacagin ses kalitesine yakin bir ses verir. Hem de 10 dolara cozmus olursun bu isi.

Bu arada gecenlerde Chicagodaydim Turkish Cuisine mutlaka git cok guzel pide lahmacun yapiyorlar:)

Bir de Passat noldu? sattin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Konuyu gormemisim:) Hayirli olsun guzel araba cidden fiyati da iyiymis baya. Gule gule kullan.
    Bu aracin tek sikintisi parca fiyatlari olacaktir zaten onu da goze alarak almissin:)

Valla Cd changer konusunda bir sey diyemeyecegim. Arkadaslarin dedigi gibi bir kabloda temassizlik falan avrdir diye dusunuyorum ben de. Turk usulu bir iki tiklat kafasina belki calisir

Dice electronics diye bir firma var adamlar bu ipod baglanti isi icin urun uretiyorlar yalniz urunleri baya pahali 200-300 dolar civari. bence almaya degmez ama ille de ipod baglicam diyorsan bir bak belki daha ucuz urunleri de vardir. Kaset calar varsa direk kaset adaptoru al aux gibi kullan derim benim, diger aletlerden alacagin ses kalitesine yakin bir ses verir. Hem de 10 dolara cozmus olursun bu isi.

Bu arada gecenlerde Chicagodaydim Turkish Cuisine mutlaka git cok guzel pide lahmacun yapiyorlar:)

Bir de Passat noldu? sattin mi?

Passati şanzumanı dağılmadan sattım çok şükür:)

lahmacunu, iskenderi, hatta tavuk döneri bile özledim, bi giderim oraya :)

ah keske kaset calarım olsa ona coktan razıyım. zaten passattan kalan yadigar var onu kullanırdımda. arabada ne aux girisi var, ne kaset calar var. cd çalarımda çalışmıyor. ses sistemi güzel arabanın, ama telefondan kulaklıkla müzik dinliyorum artık. radyodan baygınlık geçiricem yoksa hep aynı müzikler çalıyor

http://www.autotoys.com/ satıcısına mail atmıştım. senin arabanın kablosu fiberoptik, sana başka bir ürün lazım diye 300 dolarlık bir ürün linki atmış. oda biraz tuzlu geldi bana :)

arabaya bir şekilde bir aux girişi felan oluşturmanın bir yolu yokmu acaba?
    şu tarz şeyler işe yararmı acaba?

www.ebay.com/product1

www.ebay.com/product2

• 3850$
  • türkiye şartlarında düşünürsek;
    öyle arabayı 3850 dolara almışsınız kabloya da 300 $ verilir
    şaka bir yana, çok güzel arabalarınız var kazasız belasız güle güle kullanmanız dileğiyle
  • Kardeşimde de 280 Avantgarde var,onda da orijinal 10'lu Cd Changer mevcut,olmazsa yarın bir bakıp burdan döneyim.Bu arada araç güzel de seninkinde far yıkama nasıl olmaz anlamadım?Ayrıca seninkinde sağ koltukta da hafıza ve araçta buzdolabı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

mondeo mk2 de 6cd changer var araba orjinal cd çalıyor ancak korsan çalmıyor napıcam orjinal mi kullanacağım

sarkilari mp3 olarak atarsaniz calmayabilir.

nero programi ile muzik cd si olustur diyerek track cd si olusturursaniz calacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3850$...

1$=1.7880 den

6.883 lira...biz bu paraya ne alabiliriz burada?

şaka gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

mondeo mk2 de 6cd changer var araba orjinal cd çalıyor ancak korsan çalmıyor napıcam orjinal mi kullanacağım

sarkilari mp3 olarak atarsaniz calmayabilir.

nero programi ile muzik cd si olustur diyerek track cd si olusturursaniz calacaktir.

denedim ancak check disc hatası verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

Kardeşimde de 280 Avantgarde var,onda da orijinal 10'lu Cd Changer mevcut,olmazsa yarın bir bakıp burdan döneyim.Bu arada araç güzel de seninkinde far yıkama nasıl olmaz anlamadım?Ayrıca seninkinde sağ koltukta da hafıza ve araçta buzdolabı var mı?

teşekkürler. geri dönüş yaparsanız çok iyi olur. sağ koltukta full otomatik ve 3 hafıza var. buzdolabı yok ama bu storage'larda klima çıkışı var. yani sıcak yada soğuga ayarlanabilir o kısımlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skuti61

Cd changerı bir kere çalıştırdıgınıza göre onda bir sorun yok.Teyp ile changer baglantılarında bir sorun var.Teybi ve changeri uzay montajı yaparak test ederseniz sorunun nerde oldugunu bulabilirsiniz.

Uzay montajı derken neyi kastediyorsunuz?
  • Çok geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın.Uzay montajından kastım changrı ve teybi arabadan söküp evde ofiste garajda artık neresi uygun ise birbirine bağlayarak çalıştırmanız.Böylece sorunun nerede olduğunu çok kolay anlayabilirsiniz.
  • genelde mercdeslerde bu kronik problemdir bendede avangard var 2000 model kompressör benimkindede problem var optik kablo döşelidir araçta o yüzden ses kalitesi mükemmeldir genelde cd okuyucusunun optik okuyucusu arızalı oluyor değiştirilmesi çok pahalı en iyisi cd çalarlı teyp kullanmaktır ben 48 000 tl aldım aracı merak edenlere söyleyebilirim türkiyede böylr fiyatlar yalnız bendeki kompressör ve ful olanı koltuk ısıtmaları hafızaları vs her şey var sadece koltuk sogutma yok 4 yıldır bende ve orjinal 2 parça boya var satılığa çıkardım yeni kasasını alacagım en son 46 000 tl ye verecegim km si 161 000 dedir ilan nosu burda sahibinden . vs 115772014 ihtiyacı olan kaçırmasın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.