Şimdi Ara

Aldığım Mercedes le ilgili bir sorun- Videolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
7.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde bir konu açmıştım. O arabalardan Mercedes E-320 yi aldım. Çok şükür uygun fiyata aldım ve gayette temiz çıktı. Arabayı merak eden kardeşime arabayı göstermek için çektiğim 2 video var onlarıda koyacağım.

Sorun şu: Videodada göreceğiniz gibi arabanın cd changerinin içindeki cd koyulan kutusu yoktu. Orası boşken "No Cd1-No Cd2-... No Cd6" yazıyordu CD tuşuna bastığımda. Onu dışardan tedarik ettim. İçine cd yi koydum. Kutuyu yerleştirdim "NO CD CHANGER" hatası vermeye başladı bu sefer. CD changer i komple tanımamaya başladı. Neyse kutuyu tak çıkar, tak çıkar nasıl oldu anlamadım tanıdı birden. CD yi felan tanıdı, çalıştırdım, müzikleri dinledim... Neyse, eve geldim 5 cd daha yazdırdım. Nasılsa çalışıyor diye cd koyulan kutuyu (cd magazine olarak geçiyor ingilizcesi) çıkarıp diğer cd leri yerleştirdim kutuya, tekrardan changer a taktım. Yine aynı hatayı vermeye başladı. Bu sefer düzeltemedimde.Şuan halen "NO CD CHANGER" hatası veriyor. Bu sorunu nasıl çözerim, bir yardımcı olabilecek varsa çok çok sevinirim...

Çektiğim videolar:

• kardeş araç çok güzel cidden temiz görünüyor ayrıca.güle güle kullan bu arada bir ampul patlak galiba uyarı veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

kardeş araç çok güzel cidden temiz görünüyor ayrıca.güle güle kullan bu arada bir ampul patlak galiba uyarı veriyor

Teşekkür ederim. Evet tamponda sağdaki park lambasının ampulü patlaktı, değiştirdim. O uyarıyı halen veriyor ama bulamadım başka patlak lamba. Şuan için çokta önemli değil zaten.

Sorunla ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın, çok minnettar olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnHancock -- 6 Mayıs 2012; 8:48:48 >

• Teypten anlamam.Araba dehşet. Hayırlı uğurlu olsun
  • Temiz araç güle güle kullanın biraz burdan inceleyin sorun çözülür orjinal cd changer mi?

http://www.motor-talk.de/faq/mercedes-e-klasse-w210-q89.html
  • @oznk40 teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Temiz araç güle güle kullanın biraz burdan inceleyin sorun çözülür orjinal cd changer mi?

http://www.motor-talk.de/faq/mercedes-e-klasse-w210-q89.html

teşekkür ederim. evet orjinal cd changer sanırım.. yani dışındaki kılıfı felan mercedes-benz. içindeki cihazıda orjinaldir sanırım.

birde bu site almanca, nasıl yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnHancock -- 6 Mayıs 2012; 11:20:27 >

• hayırlı olsun.ne kadara aldınız aracı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araba bu işte ya tam seyahatlik...senin yerinde olsam şehir içi bu aracı harcamaz paso şehirlerarası gezerdim...
  • Hocam bu devirde cd mi kaldı?Usb girişli falan bi teyp alsaydın ya.Araban çok güzelmiş hayırlıs olsun.Özellikle anahtarı çok hoş bu mercedeslerin.
  • Hayırlı olsun araç 0 gibi çok temiz görünüyor. Ne kadara aldınız ?
  • Hayırlı olsun çok güzel araç ileride satmayı düşünürseniz forumuda bilgilendirin yabancıya gitmesin
  • aracınız hayırlısı olsun. kablolarda bir kopma kırılma olursa bu bazen görme bazen görmeme ondan olabilir. onun dışında araç cidden çok güzel daha önce bu kasa e200 kompressor kullanmıştım 2 sene civarında. en gıcık olduğum olaysa classic donanım seviyesinde adam gibi bir jant koymamaları benimkide böyledydi :)
  • Cd changerı bir kere çalıştırdıgınıza göre onda bir sorun yok.Teyp ile changer baglantılarında bir sorun var.Teybi ve changeri uzay montajı yaparak test ederseniz sorunun nerde oldugunu bulabilirsiniz.
  • Almanyanın Albeası. Hayırlı olsun diyelim.
  • kalite budur .
  • Hocam kazasız belasız kullanın arabanızı. Bu kasa cok hos gelmistir hep gozume.
  • nazar değmesin araba çok güzel
  • Hayırlı olsun, ne kadara aldınız ve kaç km'de ?
  • hayırlı olsun,güle güle kazasız belasız kullanın...

araç çok güzelmiş..
  • Kablolarla İlgili Bi Problem Gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.