Şimdi Ara

Aldığım Mercedes le ilgili bir sorun- Videolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
7.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde bir konu açmıştım. O arabalardan Mercedes E-320 yi aldım. Çok şükür uygun fiyata aldım ve gayette temiz çıktı. Arabayı merak eden kardeşime arabayı göstermek için çektiğim 2 video var onlarıda koyacağım.

Sorun şu: Videodada göreceğiniz gibi arabanın cd changerinin içindeki cd koyulan kutusu yoktu. Orası boşken "No Cd1-No Cd2-... No Cd6" yazıyordu CD tuşuna bastığımda. Onu dışardan tedarik ettim. İçine cd yi koydum. Kutuyu yerleştirdim "NO CD CHANGER" hatası vermeye başladı bu sefer. CD changer i komple tanımamaya başladı. Neyse kutuyu tak çıkar, tak çıkar nasıl oldu anlamadım tanıdı birden. CD yi felan tanıdı, çalıştırdım, müzikleri dinledim... Neyse, eve geldim 5 cd daha yazdırdım. Nasılsa çalışıyor diye cd koyulan kutuyu (cd magazine olarak geçiyor ingilizcesi) çıkarıp diğer cd leri yerleştirdim kutuya, tekrardan changer a taktım. Yine aynı hatayı vermeye başladı. Bu sefer düzeltemedimde.Şuan halen "NO CD CHANGER" hatası veriyor. Bu sorunu nasıl çözerim, bir yardımcı olabilecek varsa çok çok sevinirim...

Çektiğim videolar:

• kardeş araç çok güzel cidden temiz görünüyor ayrıca.güle güle kullan bu arada bir ampul patlak galiba uyarı veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

kardeş araç çok güzel cidden temiz görünüyor ayrıca.güle güle kullan bu arada bir ampul patlak galiba uyarı veriyor

Teşekkür ederim. Evet tamponda sağdaki park lambasının ampulü patlaktı, değiştirdim. O uyarıyı halen veriyor ama bulamadım başka patlak lamba. Şuan için çokta önemli değil zaten.

Sorunla ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın, çok minnettar olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnHancock -- 6 Mayıs 2012; 8:48:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnHancock

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

kardeş araç çok güzel cidden temiz görünüyor ayrıca.güle güle kullan bu arada bir ampul patlak galiba uyarı veriyor

Teşekkür ederim. Evet tamponda sağdaki park lambasının ampulü patlaktı, değiştirdim. O uyarıyı halen veriyor ama bulamadım başka patlak lamba. Şuan için çokta önemli değil zaten.

Sorunla ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın, çok minnettar olurum...

Alıntıları Göster
    Teypten anlamam.Araba dehşet. Hayırlı uğurlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Teypten anlamam.Araba dehşet. Hayırlı uğurlu olsun

Alıntıları Göster
    Temiz araç güle güle kullanın biraz burdan inceleyin sorun çözülür orjinal cd changer mi?

http://www.motor-talk.de/faq/mercedes-e-klasse-w210-q89.html

• @oznk40 teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Temiz araç güle güle kullanın biraz burdan inceleyin sorun çözülür orjinal cd changer mi?

teşekkür ederim. evet orjinal cd changer sanırım.. yani dışındaki kılıfı felan mercedes-benz. içindeki cihazıda orjinaldir sanırım.

birde bu site almanca, nasıl yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnHancock -- 6 Mayıs 2012; 11:20:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnHancock

@oznk40 teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

teşekkür ederim. evet orjinal cd changer sanırım.. yani dışındaki kılıfı felan mercedes-benz. içindeki cihazıda orjinaldir sanırım.

birde bu site almanca, nasıl yapıcam

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun.ne kadara aldınız aracı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

hayırlı olsun.ne kadara aldınız aracı?

Alıntıları Göster
    araba bu işte ya tam seyahatlik...senin yerinde olsam şehir içi bu aracı harcamaz paso şehirlerarası gezerdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

araba bu işte ya tam seyahatlik...senin yerinde olsam şehir içi bu aracı harcamaz paso şehirlerarası gezerdim...

Alıntıları Göster
    Hocam bu devirde cd mi kaldı?Usb girişli falan bi teyp alsaydın ya.Araban çok güzelmiş hayırlıs olsun.Özellikle anahtarı çok hoş bu mercedeslerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun araç 0 gibi çok temiz görünüyor. Ne kadara aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Hayırlı olsun araç 0 gibi çok temiz görünüyor. Ne kadara aldınız ?

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun çok güzel araç ileride satmayı düşünürseniz forumuda bilgilendirin yabancıya gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfire45

Hayırlı olsun çok güzel araç ileride satmayı düşünürseniz forumuda bilgilendirin yabancıya gitmesin

Alıntıları Göster
    aracınız hayırlısı olsun. kablolarda bir kopma kırılma olursa bu bazen görme bazen görmeme ondan olabilir. onun dışında araç cidden çok güzel daha önce bu kasa e200 kompressor kullanmıştım 2 sene civarında. en gıcık olduğum olaysa classic donanım seviyesinde adam gibi bir jant koymamaları benimkide böyledydi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

aracınız hayırlısı olsun. kablolarda bir kopma kırılma olursa bu bazen görme bazen görmeme ondan olabilir. onun dışında araç cidden çok güzel daha önce bu kasa e200 kompressor kullanmıştım 2 sene civarında. en gıcık olduğum olaysa classic donanım seviyesinde adam gibi bir jant koymamaları benimkide böyledydi :)

Alıntıları Göster
    Cd changerı bir kere çalıştırdıgınıza göre onda bir sorun yok.Teyp ile changer baglantılarında bir sorun var.Teybi ve changeri uzay montajı yaparak test ederseniz sorunun nerde oldugunu bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Alıntıları Göster
    Almanyanın Albeası. Hayırlı olsun diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skuti61

Cd changerı bir kere çalıştırdıgınıza göre onda bir sorun yok.Teyp ile changer baglantılarında bir sorun var.Teybi ve changeri uzay montajı yaparak test ederseniz sorunun nerde oldugunu bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    kalite budur .
  • Hocam kazasız belasız kullanın arabanızı. Bu kasa cok hos gelmistir hep gozume.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Hocam kazasız belasız kullanın arabanızı. Bu kasa cok hos gelmistir hep gozume.
    nazar değmesin araba çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Hocam kazasız belasız kullanın arabanızı. Bu kasa cok hos gelmistir hep gozume.
    Hayırlı olsun, ne kadara aldınız ve kaç km'de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

kalite budur .

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun,güle güle kazasız belasız kullanın...

araç çok güzelmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9872305B9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kablolarla İlgili Bi Problem Gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.