Merhaba arkadaşlar dün yeni bir sistem aldım bunun hakkında bilgi edinmek istiyorum
fiyata benim eski bilgisayarımdaki parçalarda dahail edilmiştir yani benim eski parçalarımıda verdim
aldığım sistem : amd phenom 2 x4 965 BE 3.4 ghz 8 mb gigabyte ga a75m s2v anakart saphire hd6850 1gb 256 bit gddr5 4 gb kingston 1600 mhz tek modül ram 500w power (markayı hatırlamıyorum ama dandik markalardan değil :) ) 1 tanede siyah şık bir kasa
teşekkürler aradım şimdi söyledim parasını vermiştik daha önceden şimdi kart olarak gigabyte 970A -D3 koyuyor sanırım biraz fiyat farkı konustum ettim fark almayacak :) bütün bunlardan sonra fiyat/performans olarak nasıl bir sistem ?
Son anakart değişikliği ile birlikte güzel sistem olur, fiyatta normal.
teşekkürler bilgilendirme için heralde bf3 ü ultrada oynayabilirim ? monitör sağlam değil o kadar 1024 768 destekliyo en fazla :)
quote:
Orijinalden alıntı: hypergs
teşekkürler bilgilendirme için heralde bf3 ü ultrada oynayabilirim ? monitör sağlam değil o kadar 1024 768 destekliyo en fazla :)
Oyunu henüz oynamadım bilmiyorum ama o çözünürlükte ultra da aa açmadan oynatır herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
quote:
Orijinalden alıntı: hypergs
Oyunu henüz oynamadım bilmiyorum ama o çözünürlükte ultra da aa açmadan oynatır herhalde.
teşekkürler gerçekten beni büyük bir dertten kurtardınız :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme