Şimdi Ara

Aldığım TV kırık çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar / değerli forum yöneticileri Merhaba,

Öncelikle konu buraya açılır mı bilemedim . Eğer yanlış yere açtıysam affola. İlgili arkadaşlar doğru yere taşıyabilirler.

Bir konu hakkında ciddi mağduriyetim var ricam eğer forumda ekşi üyeliği olan varsa ekşide yazması. Son derece minnettar olacağım .

Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.

İlgili mağduriyetim şöyledir ;

7.03.19'da Yukko.com'dan evlilik sebebiyle Sony Bravia marka LED TV satın aldım. Ertesi gün elime ulaştı. Aynı gün kurulum hakkında bilgi almak için Sony çağrı merkezini aradım. Ürün kurye ile geldiğinden kutuyu açmamın garantimi etkileyip etkilemeyeceğini sordum. Taşınacağım evde kurulum yaptırmamın daha doğru olacağını, su an kurarsak garantinin başlayacağını söyledi. TV'yi tam 3 aydır açmadan beklettim bugün ise Sony'ı kuruluma çağırdım. Kutuyu açtılar ve TV kırık çıktı! Sony'den kuruluma gelen arkadaş elinden bir şey gelmeyeceğini ve değişim/ iadenin zor olacağını söyledi. Kutuyu Sony teknik servis kendi elleriyle açtı ve tutanak tuttu.

Konu ile ilgili yukko.com hiç birşey yapmıyor. Sony'de keza öyle . Resmen ortada kaldım. Düğünüme sayılır günler kala. Yalayıp yutacağım bir ürün olamaz zira bedeli 5.000 TL 'ye yakın.

Herkese teşekkür ederim.

• Tüketici haklarına gitmelisin.
  • Yıl olmuş 2019 Şu kargo olayına bir çözüm bulamadılar
  • Tasinacaginiza yakin almaliydiniz.Sirketten kirik olarak geldigini kanitlayamazsiniz.Iade almak zorunda degiller
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Ozellikle bu konuda Media markti tek geçerim. Biraz pahalı da olsa diğer sitelere göre değişim iade konusunda hiç uzmediler beni.
  • Tüketici hakem heyeti.

Senin derdinin bir çözümü varsa muhtemelen buradadır.
  • Özellikle büyük ebatlı şeyler alırken kargocunun yanında kutudan cıkarın bir bakın.
    Kırık cıkarsa tutanak tutulup geri iade edin.
    Kargocu istediği kadar gitmek için ısrar etsin takmayın.O adamın işi bu.
    Bir dost önerisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.