Şimdi Ara

Aldığım ürün KGN57PI36N gelen ürün KGN56AI30N

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık üç ay önce Bosch KGN57PI36n satın aldım, bugün bayiyi arayıp ürünü talep ettim. Satıcı firma ürünün satiminin durduğunu, onun yerine yeni çıkan KGN56AI30N yi vermeyi üzerine de ücret almayacaklarini söylediler. Şöyle kısa bi araştırma yaptım ama tam anlayamadım, sizce teklifi kabul etmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şanslısınız o kadar deyim size anlayın
  • Yeni seri daha iyi hiç düşünmeden kabul edin

• Tavsiyeniz üzere kabul ettim, yardımınız için teşekkür ederim

• bende çok araştırdım o modeli valla şanslısın hocam
  • ExJin kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden mi sipariş vermiştiniz ?
  • valla alırken sözleşme yapmadıysan yada sözleşmede ürün yerine başka ürün teklifi gibi bir ibare varsa zaten başka şansın yok
  • Çok şanslısınız, iyi ki geç almışsınız dolabı :)

KGN57PI36N iğrenç bir dolaptı zamanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

İnternet üzerinden mi sipariş vermiştiniz ?

Yok hocam, bayiden almıştım.

• Serdar bey de bunun gibi durumda bana aynı reaksiyonla cevap vermişti.
    Tekrar teşekkür etmek isterim.
  • Bende bosch buzdolabı aldım. Ancak daha teslim edilmedi ancak bana alırken ilerde istediğimde ürünün satışı durduruldu ise boschun kendisi muadilini belirlediğini ve hiç bir ücret farkı almadan yeni ürünü gönderdiğini söylediler. Bu durum sizin başınıza gelmiş. Demekki söylenen doğruymuş.
  • lord276 kullanıcısına yanıt
    hocam sözleşmeyle değilde bu boschun kendi belirlediği bir stratejiymiş.
  • Boshla ilgili okadar şikayet varki yinede gittim aldım ve hüsran:( alacak kişiler bir daha düşünün 7 bin tl peşin para verdim en son modellerini aldım bana çizik buzdolabı göndermişler ve değişimde yapmadılar aldıktan sonra eminim sizde bu sayfalarda yer alıp bin pişman olacaksınız....

• quote:

Orijinalden alıntı: ömer köylü

Boshla ilgili okadar şikayet varki yinede gittim aldım ve hüsran:( alacak kişiler bir daha düşünün 7 bin tl peşin para verdim en son modellerini aldım bana çizik buzdolabı göndermişler ve değişimde yapmadılar aldıktan sonra eminim sizde bu sayfalarda yer alıp bin pişman olacaksınız....

Kesinlikle size katılmıyorum. Buzdolabını ve fırını Bosch dan aldım, iyi ki de almışım diyorum, hiç pişman değilim ve yine bu sayfadan herkese tavsiye ediyorum. Ürün size ulaştığında kontrol edip ürünü kabul etmeme seçeneğinizi neden kullanmadiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.