3 yıl 14'' 3 yıl 17" Hyundai 10 aydır 19" Philips 109p4 17"Hyundaiden memnundum aslında ama baba bir sistem alınca 1600 1200 ve daha fazla Hz destegi istiyor insan.19" alıcaksan 1600 1200 @ 85 destegi olursa iyi olur ,olmazsada 1600 1200 @ 75 olsun daha asagısını sakın alma.
11 yı DTK günde 6 saat çalıştı haftaiçi hergün
15'' SONY MultiScan SX100 1998 de aldım. Yani 6 seneyi dolduruyor. Tık Yokk!!!
bendede nec v720 var hala sapasağlam. 3 sene oldu.
5 senelik vestel 14" monitör vardı hakkın rahmetine kavuştu geçenlerde. Şu an samsung 793df var en 7 sene gider gibime geliyor.
[Deleted by Admins]
Casper monutır war nazar deymesın cıllop gıbı tık yok..
benimkinde hafif kırmızılaşma var renklerde bunu düzeltmek şoklama yöntemi ile mi mümkün acaba ? o nedir? nerde yaptırılır ?
'97 aralık'tan beri 14" Vestel kullanıyorum bir kere çok sert yere düştü belli belirsiz ufak bir çizik var ekranda onun dışında hala ilk günkü gibi pırıl pırıl görüntü veriyor. biraz fazla radyoaktif ama
bence monitör öyle çok çabuk bozulan, değiştirilmesi gereken bir parça değil
ilk bilgisayarım hp vectra serisinden hatırlayan varsa yatay kasa olanlardan onun 14 inc monitörünü kullanıyorum bir kez bile yedi yılda arıza yapmadı.
17" vestel var 7. senesi maşallah taş gibi ..
1999 dan bu yana 17'' Sony A200 kullanıyorum. 3 yıllık garantisi bitince monitörü komple söktüm taktım.Hala sağlam
14" packardbell 96'dan buyana hala aynı ve hala kullanıyorum 15" Lg560N 3 sene kullandım şimdi kenarda duruo sorunsuz 17" LG700S bunuda 3 senedir şirkette kullanıorum 17" Philips 107X4 2 sene kullandım şimdi arkadaşıma verdim o kullanıyor 19" Samsung 957MB daha 3 aylık
Monitörlerimin hiçbirinde sorun yaşamadım çok şükür.
Yannız şirkette bi 19" LG995FT Plus var 3 sene önce almıştık 5-6 aydır renk gidip gelio köşelerde morluk falan oluo.Bi gözü toprağa bakıo gibi
7 yıldır aidata 14 inc kullanıyorum hiç bişi olmadı sadce renki bazen kırmızı fln oluyo oda kablodan oynatınca düzeliyo
199 yılıda Arçelik komple bilgisayar sistemi almıştım. ogünden beri monitörde tık yok. Bilginize
hyundai v770 4. yılını doldurdu.bana ölene kadar gider bu monitör.flat modellerle arasında tek bir fark fark o da flat değil.
walla bende 17" nec monitör var 1999 dan beri elimde 1-2 kere kablosunu değiştirdim başka bi sorun yok daha 5 sene giderbana
7 senede bir monitor değişmeli.. o zamana kadar standardlar da değişiyor tabi. "Bir kez alınır " ibaresi boşuna değil.. 7 sene sonra tüp iyice yamuluyor zaten.
kardeş bilgisayarımın monitorunu 7 senedir kullanıyorum en ufak bir sorun yok markası Philips 104E 14" şimdi bir monitor almayı dusunuyom 17" onuda philips alcam
Benim bilgisayarın monitoru 104E 15", 7 senedir kullanıyorum. Halâ da kullanıyorum. Monitore nazar değmesin aslan gibi.