Şimdi Ara

aldıgınız monitor kac yıl idare ediyor.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 senelik Philips 107T halen ilk günkü gibi
    kullanmadığım zamanlar toza karşı örtü kullanıyorum.
    satsam yeni diye gider...
  • 2000 yılında 95 yılı ıbmin aleti vardı hala taş gibi iki ay önce felan 35 milyona bi başkasına sattım
    monitor alınca paraya kıymak gerekiyo çünkü uprade yapılacak en son melet o
  • walla ben 99da Sony 17" trinitron TCO99 aldım. hala ilk gunki gibi saglam ekranda tvde sonyden sasılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizaR -- 26 Ağustos 2004, 15:47:51 >
  • evet burdan demek oluyorki bir monitore enaz iki kere sistem degisiyor yani alacaksan iyi aalacaksın isine yarıyorsa buyuk alacaksın.sagolun bende kara verdim kesi 19" alıcam ama monitoru ne alsam gonlum LG f900b den yana
  • vestel m1510 2000 e girerken sanirim almıstım.yeni bir bilgisayarla birlikte.ondan sonra bu 2. bilgisayarım haladaha bu monitoru kullanıyorum sorunsuz calısıyor.tek sorun 15' yani ufak olması :D
    vestel e terfi edin rahat edin :D
    (vestelde staj yapmıstım manisada) euheuhe
  • Valla dostum 2 yıl dan sonra monitörlerin ömrü azalmaya başlıyor. Bulanıklık vs. ama bu hepsinde aynı olmuyor
  • monitorlerin omru cogunlukla markasina ve modeline bagli,ama bilgisayar parcalari arasinda en az degistirilen parca monitordur genelde.bu yuzden secimin (tabi maddi durumuna bagli olarak) ona gore olsun.LG f900b,philips 109b5,samsung 957mb ya da fiyat olarak bunlara oranla daha yuksek olan (ama daha profesyonel modeller) LG f900p, philips 109p4 bunlari oldukca uzun sure kullanabilirsin
  • 3 yıldır samsung 753 dfx kullnıyorum ama hala ilk günkü gibi sorunsuz bi şekilde çalışıyor onun için sende en iyisini seçmeye çalış
  • Bende vestel 15'' monitor vaar 4 senedir kullaniyorum. Kim nederse desin monitorde kalite cozunurluk ayrida dayaniklilik ve sorunsuz calisma sans isi. Sirketteki arkadasimda tautung diye bir marka kullaniyor assagi yukari 7 senelikmis kusursuz calismaya devam ediyor diyor. Guvenicen sansina ne cikarsa bahtina
  • ben casperı 6 yıl kullandım bu yıl .... yedi(yandı) Bakalım vestel ne kadar dayanacak
  • bendede phılıps lcd 15" var 8 ay falan oldu,

umarım bi sorun sorun çıkmaz-

lcd lerde 1 yıl sonra renkler soluyo diyolar doğrumu??

lap toplarda kesin soluyo,bizzat benim laptopumda öyle olmuştu-

lcd lerde böyle bir sorun varmı bilemiyorum
  • bende 99 yılından bu yana sony 17" trinitron var bir kere bie sorun çıkarmadı...
  • Benimki 5 yıllık olmuştur son günlerini yaşıyor.
  • BEN UNISY KULLANIYORUM EN AZ 5 YILLIK Bİ 5 YIL DAHA RAHAT GİDER...
  • yarın 957mb alcam ama diğer bilgisayarda 6 yıllık adi var hala sorusuz çalışıyor
  • tam tamına 7 yıldır hundai monitörümvar 14'' süpper hala tek bi bilgisayarımda ki ikinci masa üstüm dvi dan
  • 99 yazından beri 15'' markasız monitor kullanıyorum.hala tık yok.ekranda 1024*768 de 85 hz. destekliyor.bana yetiyor.
    o zamanlar bilmiyordum marka filen.bir bilgisayarcı toplamıştı.şansıma dayanıklı çıktı.şimdi doğal olarak öğrendik işi.(''tikile tikile tikmesini öğrenirsin'' misali)
    bana sorarsan aldınmı bir kere alınıyor.bas parayı kullan ömür boyu.SAMSUNG'a bakmanı öneririm.
  • bende 5 senelik sony e100 15 inc var ilk günki gibi canavar canavar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

markasına göre değişir bazılarının kontrastı hemen azalırken bazıları ilk günki gibi parlak ve canlı oluyor

cidden öle kendin farketmiorsun ama bigün dönüp ulan bu eskiden daha açıktı diosun.
    hyundai var 6.5 senelik monitör.gitti gidior.baya karanlık artık :( + tüp kırmızıya kaçık renk verior... ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.