Şimdi Ara

aldıgınız monitor kac yıl idare ediyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben monitor alıcamda ilk defada bil toplayacam. 19" monitor alıcam. siz kac senede bir degistiriyorsunuz.bu monitor bana kac sene gider lg f900b almayı dusunuyorum.

• 14" 15" philipslerim 5 sene oldu 1-2 si dışında tık yok..
    17"ler de 2 senedir bişi yok
    ilk aldığım vestellerde sürekli arıza oldu 5 sene önce aldıklarımda
    yeni aldığım 19" vestellerde tık yok.
  • [Deleted by Admins]
  • Şöyle söyliym.Ben 4 sene önce aldım LG 795FT Plus.Hatırlayanlar bilir 275+KDV idi.o fiyata 30$ daha koysaysım dandik bi 19" alıyodum.Demek istediğim mönütör alacaksan kaliteli alacan kardeş.
  • monitor ne olursa olsun kullandıkça kontrastı düşer.Kalitesizlerde daha erken düşer tüplü monitorler için ortalama süre 5 yıl iken Lcdlerde 10 yıla tekabül ederr.
  • Ben LCD ekran kullanıyorum 4 sene oldu daha bir sorun yok nazar değmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeN() -- 23 Ağustos 2004, 21:02:46 >
  • 17" philips 107E 4 senede ben kullandım sorun yoq ama çok uzun çalıştırma veya voltaj yükselip azalması sonunucu sorunlar çıkabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    2 ay önce açıldı
    Laptopum ne kadar eder?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla benim emektar 5 yıllık monitör hala taş gibi.ama bazen bazı oyunlarda sanki görüntü titriyo gibi emin diilim.markası ADI diye bişey,yanlış anlamayın adi mal diil ama görünüşü bi acaip.böyle çevresinde garip bi plastik parça var,onunla monitörü yan çevirip de kullanabiliyosun.bi de sürücüsü sayesinde görüntüyü de yan çevirebilme imkanı var.hala iyi bi monitör bana göre,çünkü aldığımız zaman bilgisayarcının elinde bundan iki tane vardı,adam yurtdışından getirtmiş.birini kendine ayırdı,diğerinide bize sattı.yalnız iki yıl sonra komple yeni bi bilgisayar alıcam,o zaman herhalde 20" sony lcd bi moitör alıcam.
  • kaliteli bir monitör almak her zaman için en iyisidir
    19" kaliteli bir monitöre para ayıramayacaksan 17" iyi bir monitör alman daha iyidir
    monitörün ömrü marka ve modele göre değişir 5-10 yıl ama gittikçe kontrastı
    bi arkadaş 107e4 önermiş eger 107e5 ve 107t5 bulursan kesinlikle alma maliyeti düşürmek için kaliteyi düşürmüşler
    benim önerim 109p4
  • 19" Samsung 900IFT war 5-6 sene felan oldu halen ii
    17" Samsung 757dfx war 2 sene sorun yok
  • Vallaha benim aldıklarım 4 yıl gidio sonra mat bi şekilde tüpü istifa ediyor :)şimdi LCD aldım bakalım bu kaç yıl gitcek
  • 957mb 2sene oldu alalı.Hiçbişiyok şimdilik.
  • Monitor bikere alınır dıye dusunuceksın ve butcenı zorlucaksın ben evımde6 senedir hyundai deluxscan s770 kullanıorum hic bi sorun ysamadım 1280 e1024 60 hz verio zamanında en ıyılerdendı hala sorunsuz calısıo ve goruntu hala parlak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ers1n -- 24 Ağustos 2004, 0:54:14 >
  • 8 yıldır kullanıyorum bi tane 14" monitörüm var, taş gibi valla.
  • walla bende bi vestel var 15', 5 sene oldu nasıl bi seriye denk geldiysem artık bilmiyorum max.1280*1024 de 60hz veriyo kendisi.
    ben yakın bi zamana kadar hep 1024*768 85hz de kullandım ama artık 85hz kaldırmıyo titremeler başladı 75hz ye indik haliyle.değiştirme zamanı geldi,bende bakınmaya başladım şöle ortalığa...
    yazılanlara bakılırsa da zaten en aşağı bi 5 sene gidiyo.
  • 4 Yıl 14"Mitac Ardında
    3 Yıl 15" Samsung Syncmaster 550v
    3 Aydır 17" Samsung Syncmaster 753 Dfx Kullanıyorum
  • Dostum bendede ilk bilgisayarı toplarken aldığım 17 inc Sony Flat G200 modeli var şimdilik 4.5 sene oldu nazar değmesin taş gibi.Valla alırken 2000 senesinde bayağı bir para ödemiştim ama bu sony monitöre ödediğim her kuruşa helal olsun! Bilgisayar toplatırken yaptığım en akıllı yatırım buymuş.En önemli (göz sağlığı açısından) en uzun ömürlü olabilecek parça bu.
    Bu yüzden alabileceğinin en iyisini almaya çalış derim ben.İyi alışverişler...
  • 4.5 yıllık vestelim var .bir kere geçenlerde arıza yaptı ama hemen tamir oldu.Gerçi hangi monitör o toza pisliğe dayanabilir ki.Neyse sana tavsiyem lg f700b dir.Gerçekten güzel bir ürün.Al bu iyi malı yaşa hayatını.Ömür konusuna gelince bir şürü etken var.Mesela ne kadar açık bir renk ayarında kullanıyorsan ömrüde o kadar azalıyor.Gerçi bu ömür azlığı görüntünün ilk baştaki parlaklığnın yarısına düştüğü zamandır.Neyse al bu ürünü eğer 5 seneden evvel bir şey olursa da ,ne yapalım artık kısmet
  • 6.5 senedir kullanıorum
    ilk bilgisayara başladığım monitör ...
  • NEC 700 Marka Monütörümü 1997 den beri kullanıyorum ( 7 yıl.) ve günde yaklaşık 15-18 saat açık kalmasına rağmen hiç bir sorun yaşamadım. İnşallah yaşamam da. Tüpte herhangi bir sorun çıkarsa ŞOK'layarak bir süre daha kullanabileceğimi düşünüyorum.

Ama her şeye rağmen yinede LCD monütör'ü tavsiye ederim. Biraz pahalı olabilir ama, dayanıklılık bakımından daha uzun ömürlü ve çok az Elektrik kullandığından daha tasarruflu.

Hoşça aklınız. KitapGibi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.