Şimdi Ara

Aldım sonunda: Core Duo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: falcondeu

Arkadaşlar inşallah 5157 den memnunsunuzdur.
    Sizlere bir kaç sorum var
    1-Şu ekran kartı geforce go 7400 hp nin ingilizce internet sitesinde 128 mb kendi belleği olduğu yazıyor
    link:hp 5000t serisi
    Sizin notebooklarda nasıl?

2-hp nin türkçe sitesinde quick play var deniyor
    (quick play:bilgisayarı açmadan dvd izleme,müzik dinleme... gibi işlemleri yapabilen oynatıcı(bildiğim kadarıyla))
    Bu 5157ea da varmı?yani quick play i açabilen oldumu?

3-mobile uzaktan kumanda deniyor ama varmı öyle bir kumanda?

4-hp nin internet sitesinde 802.11 a/b/g wireless var deniyor bazı sitelerde sadece b ve g deniyor hangisi doğrudur?

arkadaşım 5157 gerçekten hoş bir alet ve de kasası da çok sağlam.....

sorularına gelecek olursak...

1- internet sitesinde yazan şu 256 mb ekran kartı ama 128 i paylaşımlı 128i paylaşımsız...bunu da şöyle açıklayabiliriz: pc ilk açıldığında 128 mb ekran karrtı paylaşımsız olandan yane kendini açıyor ....eğer sen 128 den yüksek grafik gerektiren uygulamalar açarsan da gerektiği kadar paylaşımlı 128 den çekiyor....bu çok güzel bir olay ....

2- quick play olayından çok bilgim yok ama olması lazım....remote control var çünkü

3- evet var

4- aslı hp nin sitesinde olandır ....aslında diğer sitelerde yazan da aynısı ama kısa ca b/g yazıyor...anladın mı?;)

umarım yararlı olmuştur :D:D:D

• Syman, 10-15 Mayıs arasında HP alınırsa anneler gününe özel beyaz notebook çantası hediye ediyorlar.Ayrıca BilgeEğitim'den 8 saatlik eğitim de var hediye olarak.
    Ya ben 3 günle kaçırdım promosyonları yaa.Şu beyaz çanta nasıl bi şey acaba.
    Eğer alırsan resmini yollasana.Daha da iyisi o kadın işi,sen kullanmazsın, sen direkt çantayı yolla bana :D
  • notebookun hayirli olsun yae.
    bende bir core duo laptop var dileyen arkadas asagidaki linkten bakabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7033511/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarK HumaN

quote:

Orjinalden alıntı: falcondeu

Arkadaşlar inşallah 5157 den memnunsunuzdur.
    Sizlere bir kaç sorum var
    1-Şu ekran kartı geforce go 7400 hp nin ingilizce internet sitesinde 128 mb kendi belleği olduğu yazıyor
    link:hp 5000t serisi
    Sizin notebooklarda nasıl?

2-hp nin türkçe sitesinde quick play var deniyor
    (quick play:bilgisayarı açmadan dvd izleme,müzik dinleme... gibi işlemleri yapabilen oynatıcı(bildiğim kadarıyla))
    Bu 5157ea da varmı?yani quick play i açabilen oldumu?

3-mobile uzaktan kumanda deniyor ama varmı öyle bir kumanda?

4-hp nin internet sitesinde 802.11 a/b/g wireless var deniyor bazı sitelerde sadece b ve g deniyor hangisi doğrudur?

arkadaşım 5157 gerçekten hoş bir alet ve de kasası da çok sağlam.....

sorularına gelecek olursak...

1- internet sitesinde yazan şu 256 mb ekran kartı ama 128 i paylaşımlı 128i paylaşımsız...bunu da şöyle açıklayabiliriz: pc ilk açıldığında 128 mb ekran karrtı paylaşımsız olandan yane kendini açıyor ....eğer sen 128 den yüksek grafik gerektiren uygulamalar açarsan da gerektiği kadar paylaşımlı 128 den çekiyor....bu çok güzel bir olay ....

2- quick play olayından çok bilgim yok ama olması lazım....remote control var çünkü

3- evet var

4- aslı hp nin sitesinde olandır ....aslında diğer sitelerde yazan da aynısı ama kısa ca b/g yazıyor...anladın mı?;)

umarım yararlı olmuştur :D:D:D

Sağol verdiğin bilgiler için...
    Ekran kartını açıklamışsın sağol ayrıca quickplay olayınlada ilgilensen iyi olur çünkü faydalı bir özellik.tabi bizde senden öğrenicez neyin nesiymiş bu quickplay..

• bende 1 ay sonra alıcam gercı hala aklımda bazı sorular var ama dv4398 mı alma konusunda.......
    neyse hayırlısı artık bısde bı laptoplansak bıktım artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_86

bende 1 ay sonra alıcam gercı hala aklımda bazı sorular var ama dv4398 mı alma konusunda.......
    neyse hayırlısı artık bısde bı laptoplansak bıktım artık

bende 1 ay sonra alcam
    bu 5157 dv4398 den daha iyi sadece ekran kartı konusunda daha zayıf kalıyor.
    yoksa hdd ve işlemci(daha başka artıları şu anda hatırlayamadım) olarak daha iyi.
    yeni teknoloji varken sakın eskisini alma zaten bulmanda biraz zor.
  • Ya Toshiba'nın Core Duo 1.83 ghz 1499$ lık bir laptopu çıkmış Bimeks'te satılıyor.Hay allah ya onu mu alsaydık?
    Bu Hp'ye 1.66 ghz 1599$ verdik.Daha ucuza nasıl oluyor Toshiba anlamadım gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yae

Ya Toshiba'nın Core Duo 1.83 ghz 1499$ lık bir laptopu çıkmış Bimeks'te satılıyor.Hay allah ya onu mu alsaydık?

bende baktım şimdi internet sitesinden ama 1.83 lük model yok onun yerine 1.66 lık model var o 1499 dolar ayrıca ekran kartı onboard
    pavilion iyidir ya ayrıca yeni toshibaların dizaynı bana pek güzel gelmedi
    tabi herkezin zevki farklı...
    işte link:http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=7101&categoryId=5&path=3:5&ref=006.1
  • Acaba gazetede mi yanlış basılmış fiyat ya da özellikleri?
    Sanırım dünkü Hürriyet'in e-gazete miydi bir eki var ya,onun orta sayfasında Bimeks'in ilanında çıktı bu.Doğru okuduğuma eminim.Hatta bir de Gold'un broşüründe gördüm sanki.Yine şaşırmıştım.1.83ghz'lik Toshiba nasıl bu fiyata olabilir diye ve hata olduğunu düşünmüştüm o zaman.
  • Bu makinayı senin makinanla karşılaştırman yanlış Paylaşımlı ekran kartı + 14.1 ekran için rahat etsin aldığın makina iyi bir makina!

quote:

Acaba gazetede mi yanlış basılmış fiyat ya da özellikleri?
    Sanırım dünkü Hürriyet'in e-gazete miydi bir eki var ya,onun orta sayfasında Bimeks'in ilanında çıktı bu.Doğru okuduğuma eminim.Hatta bir de Gold'un broşüründe gördüm sanki.Yine şaşırmıştım.1.83ghz'lik Toshiba nasıl bu fiyata olabilir diye ve hata olduğunu düşünmüştüm o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_onair -- 14 Mayıs 2006; 1:24:31 >

• Sağol içim rahat etti sayende:)
  • Rica ederim makinan fiyat / performans olarak gayet başarılı

quote:

Sağol içim rahat etti sayende:)
  • quote:

Ya Toshiba'nın Core Duo 1.83 ghz 1499$ lık bir laptopu çıkmış Bimeks'te satılıyor.Hay allah ya onu mu alsaydık?

Evet Sitede bu bilgisayar 1.66 lik görünüyor.
  • ilanda da karışıklık var zaten T2300 diyor ki 1.66.
    Ayrıca paylaşımlı ekran kartı var.
    Fakat M100-165 var o nda paylaşımsız ekran kartı (256+256 ATI X1600) var diğer özelikleri aynı 1600 dolar civarı fiyatı var
  • quote:

Syman, 10-15 Mayıs arasında HP alınırsa anneler gününe özel beyaz notebook çantası hediye ediyorlar.Ayrıca BilgeEğitim'den 8 saatlik eğitim de var hediye olarak.
    Ya ben 3 günle kaçırdım promosyonları yaa.Şu beyaz çanta nasıl bi şey acaba.
    Eğer alırsan resmini yollasana.Daha da iyisi o kadın işi,sen kullanmazsın, sen direkt çantayı yolla bana :D

uff bende siparişi pazartesi verdim. şehirdışında olduğumdan cumartesi almaya gittim. kutusuna yapışık siyah çanta vardı. onu aldık neyse sağlık olsun.

şu an bu ürün birçok yerde yok. GOLD-VATAN gibi yerlerde.
  • makine cok guzel iyi gunlerde kullan,
    test sonuclarini bekliyoruz.
  • önerebileceğiniz bir test programı varmı
    ?

quote:

Orjinalden alıntı: onurbasar

makine cok guzel iyi gunlerde kullan,
  • Hepsi burada özellikle 3dmark'ları yapabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_3918296/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: syman

önerebileceğiniz bir test programı varmı
    ?

quote:

Orjinalden alıntı: onurbasar

makine cok guzel iyi gunlerde kullan,

• 5157 kullanıcısıyım.512 ram üüzerine 512 daha taktırdım. Şimdi ekran kartı 512 gösteriyor.Acaba turbocache dedikleri olay bu mu oluyor?
    Yani Geforce go 7400 ekran kartı, mevcut ram in yarısına kadar belleği kullanabilme yeteneğine mi sahip ki?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.