arkadaşlar bu siteden albüm download ederken flashget yada benzeri download programları nasıl kullanabiliriz herhangi bir ayar yada eklenti yapılması gerekiyorsa bunu nasıl yapabiliriz bilgilerini bekliyorum...
indirmek istediğin dosyanın üzerinde sağ tuş tıklayıp "Download using FlashGet" butonuna tıklarsan Flashget ile indirirsin
normalde öyle oldugunu biliyorum fakat bu sitede ayrı bi pencerede açılıyor download önce güvenlik kodu giriyon daha sonra alttaki indir butonu var onada sag tuş geçmiyor girip bakabilirsin.
ben denedim çok rahat indiriyor flashget ile.
forumdan full albümler bölümünden bir şarkı denedim ve indirdim.Sorun ne anlayamadım
tek şarkıda sorun yok fakat tek dosya olark indirdiğin albümlerde önce güv.kodunu yaıyon daha sonra indir butonuna basıyon orda flashget çalışmıyor
evet haklısın. tek indirmeli albümlere olmuyor malesef. getright ile de olmadı. çaresi olduğunu zannetmiyorum. çünkü ortalıkta url de gözükmüyor. url bilinse gerisi kolay olurdu.
url gözükür.Gözükmemesi imkansız.Tıkladığın anda alt tarafdan gözünü ayırma.Orada 1 saniye süreliğine url görünecektir.İstersen ss al ,istersen programlarla video kayıt yap ve url yi gör
slm arkadaslar ya benim sorum olucak ...bu rapidsharede bitane indiriyorum free den ikinciye indirme sayfası çıkmıyor aradan biraz geçtikten sonra bayaa bi geçtikten sonra rapidsharenin indirme sayfasına gelio neden acaba bilgisi olan arkadaslar ilginize duyrulur!!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme