quote:Orijinalden alıntı: MacTavish® bu nasıl iş arkadaş adam beşiktaş tribunundeymiş dönmüş bursa tribun lideri olmuş inanılmaz ilginç Staj yapıyormuş Alen'in yanında
quote:Orijinalden alıntı: MacTavish® bu nasıl iş arkadaş adam beşiktaş tribunundeymiş dönmüş bursa tribun lideri olmuş inanılmaz ilginç Bursada Selimi istemeyenler oldu bu yüzden. Hatta Texas'a karşı Radikal tirübünü kuruldu
quote:Orijinalden alıntı: Reactive quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? Adam hemşerisinin sözünü imzasına koymuş direk. Söyle bakıyım bur-sa-lı-yız offf cevap çok sağlamdı dostum
quote:Orijinalden alıntı: Reactive quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? Adam hemşerisinin sözünü imzasına koymuş direk. Söyle bakıyım bur-sa-lı-yız
quote:Orijinalden alıntı: Reactive quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? Adam hemşerisinin sözünü imzasına koymuş direk. Söyle bakıyım bur-sa-lı-yız hemşeri mi ? aslen bursa doğumlu değilim. Ama bursada büyüdüm. Kültür gereği ekmeğini yediğimiz şehrin takımına para harcarız ancak. lakin Fatih Ürek Bursa doğumlu değildir (erzurumludur), Ekmeğinidi İstanbul piyasasından çıkarmaktadır. Umarım açıklayıcı olmuştur dediğim gibi , Alen reisiniz konuştuğu kadar bursadaki maça gelsin
quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 quote:Orijinalden alıntı: Reactive quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? Adam hemşerisinin sözünü imzasına koymuş direk. Söyle bakıyım bur-sa-lı-yız hemşeri mi ? aslen bursa doğumlu değilim. Ama bursada büyüdüm. Kültür gereği ekmeğini yediğimiz şehrin takımına para harcarız ancak. lakin Fatih Ürek Bursa doğumlu değildir (erzurumludur), Ekmeğinidi İstanbul piyasasından çıkarmaktadır. Umarım açıklayıcı olmuştur dediğim gibi , Alen reisiniz konuştuğu kadar bursadaki maça gelsin mesajını hemen ona teleks geçiyorum kardeşim merak etme
quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 quote:Orijinalden alıntı: Reactive quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? Adam hemşerisinin sözünü imzasına koymuş direk. Söyle bakıyım bur-sa-lı-yız hemşeri mi ? aslen bursa doğumlu değilim. Ama bursada büyüdüm. Kültür gereği ekmeğini yediğimiz şehrin takımına para harcarız ancak. lakin Fatih Ürek Bursa doğumlu değildir (erzurumludur), Ekmeğinidi İstanbul piyasasından çıkarmaktadır. Umarım açıklayıcı olmuştur dediğim gibi , Alen reisiniz konuştuğu kadar bursadaki maça gelsin o zaman sizin kıt mantığınızdan gidelim, istanbulda doğmayıpta burda büyüyen bursalılara ne diyelim? kültürsüz? vs. vs yada ben susayım sen yaz
quote:Orijinalden alıntı: zibidi_romeo quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 quote:Orijinalden alıntı: Reactive quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? Adam hemşerisinin sözünü imzasına koymuş direk. Söyle bakıyım bur-sa-lı-yız hemşeri mi ? aslen bursa doğumlu değilim. Ama bursada büyüdüm. Kültür gereği ekmeğini yediğimiz şehrin takımına para harcarız ancak. lakin Fatih Ürek Bursa doğumlu değildir (erzurumludur), Ekmeğinidi İstanbul piyasasından çıkarmaktadır. Umarım açıklayıcı olmuştur dediğim gibi , Alen reisiniz konuştuğu kadar bursadaki maça gelsin o zaman sizin kıt mantığınızdan gidelim, istanbulda doğmayıpta burda büyüyen bursalılara ne diyelim? kültürsüz? vs. vs yada ben susayım sen yaz = mesajı anlamadıysan açıklıyayım. resimdeki oyuncunun adı , Alaka . verdiğin örneğin konuyla veya benim cevabımla ne alakası varsa ? uyku zamanın geçmiş galiba ...
quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 quote:Orijinalden alıntı: zibidi_romeo quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 quote:Orijinalden alıntı: Reactive quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? Adam hemşerisinin sözünü imzasına koymuş direk. Söyle bakıyım bur-sa-lı-yız hemşeri mi ? aslen bursa doğumlu değilim. Ama bursada büyüdüm. Kültür gereği ekmeğini yediğimiz şehrin takımına para harcarız ancak. lakin Fatih Ürek Bursa doğumlu değildir (erzurumludur), Ekmeğinidi İstanbul piyasasından çıkarmaktadır. Umarım açıklayıcı olmuştur dediğim gibi , Alen reisiniz konuştuğu kadar bursadaki maça gelsin o zaman sizin kıt mantığınızdan gidelim, istanbulda doğmayıpta burda büyüyen bursalılara ne diyelim? kültürsüz? vs. vs yada ben susayım sen yaz = mesajı anlamadıysan açıklıyayım. resimdeki oyuncunun adı , Alaka . verdiğin örneğin konuyla veya benim cevabımla ne alakası varsa ? uyku zamanın geçmiş galiba ...
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador Texas grup değil yetim evi mübarek. la adi herif millet uyanacak
quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? tehditler havada uçuşuyor vuhhuuuuuu seni ve senin gibileri görünce o kanlar içinde yatan bursalı taraftarlara iyiki de olmuş diyorum.(kimse kusura bakmasın) yapmayın artık biraz adam olun.en azından taklidini yapın
quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 quote:Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? tehditler havada uçuşuyor vuhhuuuuuu seni ve senin gibileri görünce o kanlar içinde yatan bursalı taraftarlara iyiki de olmuş diyorum.(kimse kusura bakmasın) yapmayın artık biraz adam olun.en azından taklidini yapın ben hergün adam bıçaklarım, özellikle maçlardan önce şakamısın ? lakin bizim taraftar asla bjk taraftarı bıçaklamamıştı. bursada bunun öcü alınacaktır bundan eminim. Yaparken düşünecektiniz. önce karşıyaka maçını badiresiz atlatın da bizi ondan sonra bıçaklarsınız
quote:Orijinalden alıntı: Voleci Şeref quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 quote:Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? tehditler havada uçuşuyor vuhhuuuuuu seni ve senin gibileri görünce o kanlar içinde yatan bursalı taraftarlara iyiki de olmuş diyorum.(kimse kusura bakmasın) yapmayın artık biraz adam olun.en azından taklidini yapın ben hergün adam bıçaklarım, özellikle maçlardan önce şakamısın ? lakin bizim taraftar asla bjk taraftarı bıçaklamamıştı. bursada bunun öcü alınacaktır bundan eminim. Yaparken düşünecektiniz. önce karşıyaka maçını badiresiz atlatın da bizi ondan sonra bıçaklarsınız en son polisi atlatıp 0403 lerden döner bıçakları sallıyorlardı lakin baya taşlandılar. Unutmamışlardır. karşıyaka devede tırnak kalır. lakin daha ankara deplasmanı ve 32, hafta bursa deplasmanı olanlar var.