quote:Orijinalden alıntı: KysisValla kelimeler kifayetsiz kalırAlıntıları Göster beşiktaşlı taklidi mi yapmış
quote:Orijinalden alıntı: NikeNoktayı koymuş ne deseler boş.Alıntıları Göster Maçlarda bizim tezahuratları söylemelerinin nedeni belli oldu.
quote:Orijinalden alıntı: ManeroMaçlarda bizim tezahuratları söylemelerinin nedeni belli oldu.Alıntıları Göster İnsan insana yapmaz
quote:Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısıbeşiktaş 5-0 hükmen galip sayılmalı Alıntıları Göster Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ?
quote:Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısıbeşiktaş 5-0 hükmen galip sayılmalı Alıntıları Göster Bunu bilemeyen yoktu zaten. Zaten tanıduğım bursalıların bir çoğu sevmiyor selim'i.
quote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? daha ben bişey demiyorum sna ya
quote:Orijinalden alıntı: zibidi_romeoquote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? daha ben bişey demiyorum sna yaAlıntıları Göster bu nasıl iş arkadaş adam beşiktaş tribunundeymiş dönmüş bursa tribun lideri olmuş inanılmaz ilginç
quote:Orijinalden alıntı: zibidi_romeoquote:Orijinalden alıntı: Bluedevil86 Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ? daha ben bişey demiyorum sna yaAlıntıları Göster Boşuna demiyorlarmış demekki bazı bursalı taraftarlara neyse şimdi yazarsam ban yeme ihtimali yüksek