Şimdi Ara

ALEN: ' Dün Ayaklarımızın Altında Maç İzleyen Çocuklar Bugün Bizimle Düşman Olamazlar... ! ' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

lakin bizim taraftar asla bjk taraftarı bıçaklamamıştı. bursada bunun öcü alınacaktır bundan eminim. Yaparken düşünecektiniz.

Sözün bittiği yer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

lakin bizim taraftar asla bjk taraftarı bıçaklamamıştı. bursada bunun öcü alınacaktır bundan eminim. Yaparken düşünecektiniz.

Sözün bittiği yer...

Adam Tatar Ramazan beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi_romeo

ALEN: ' Dün Ayaklarımızın Altında Maç İzleyen Çocuklar Bugün Bizimle Düşman Olamazlar... ! '

Al işte burdan yak... Bizden öğrendikleri 3-5 parça sözlerle tribünlerinde taklitten öteye gidemiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Sözün bittiği yer...

Tutmasınlar küçük enişteyi :)
  • bursada Beşiktaşlı olmak çok zor Ailemde herkes bursasporlu bir tek ben Beşiktaşlıyım çok baskı altındayım
  • Stajer olarak eğitim almış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Texas grup değil yetim evi mübarek.

ALEN: ' Dün Ayaklarımızın Altında Maç İzleyen Çocuklar Bugün Bizimle Düşman Olamazlar... ! '

Deli Rambodan öte taraftar gelmedi dünyaya
    Baba Adı:Uche

• quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger

quote:

yahu gecenin bi körü El Cazador un yorumunu ve resmi görünce acayip güldüm milleti uyandırıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Voleci Şeref

quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger

quote:

yahu gecenin bi körü El Cazador un yorumunu ve resmi görünce acayip güldüm milleti uyandırıyordum

Delisin misin mi?
    Resimdeki 3 kafa da fatoşoplu gibi gözüküyor,kafaları sonradan entegre edilmiş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

quote:

quote:

quote:

Alen 32. Hafta gelsin de görsün olmaz mı olur mu ?

tehditler havada uçuşuyor vuhhuuuuuu

seni ve senin gibileri görünce o kanlar içinde yatan bursalı taraftarlara iyiki de olmuş diyorum.(kimse kusura bakmasın)

yapmayın artık biraz adam olun.en azından taklidini yapın

ben hergün adam bıçaklarım, özellikle maçlardan önce

şakamısın ?

önce karşıyaka maçını badiresiz atlatın da bizi ondan sonra bıçaklarsınız

valla o kadar korktuk ki anlatamam

zaten senden öyle hareketler beklemiyorum.klavye delikanlısı oldugunuz için öyle birşey yapman mümkün degil.

sen bilgisayar başında ve düşünce de magandasın

hayatında kaç kere adam bıçaklanırken gördün ? ben iki defa şahit oldum.biri lise bahçesinde krolar kavga ederken elemn altına aldığı elemanı tekmelerken, tekmelenen eleman nasıl kalktıysa iki tane taktı. bıçaklanan az önceki delikanlıdan eser kalmamıştı. bir tanıdığım abi ise yiyenimin sünnet düğünün de sorun çıkaran 3 tane elemanla kavga ediyor. ikisini mort edince üçüncü kişi bizim abiye takıyor. abinin kafası güzel olmasa yemezi lakin çiziliyor. takan çocuk güneydoğu kökenli , yaşı normalde 21 miş o zaman, ama kimlikte 16 gözüktüğü için bişey yapamamışlardı polisler. o yüzden bu tür ucuz şeyler için insan canına kastetmem. lakin dediğim gibi bursada sizi fena şeyler bekliycektir. hazırlıklı olun.

Şu var söz konusu istanbul taraftarı olunca bursadaki maça 1000 değil en az 3-4 bin polis verilir. hatırlarsan bir ara sizin başkanı jandarma koruyordu.

• quote:

Sizin ciddi anlamda problemleriniz var .
    Kendi kendinize düşman ilan ettiniz bjkyi.
    7 yıl staddan,sanaldan küfrettiniz adamlara.Deplasman yasağı kalksın asıcaz kesicez bilmemne.
    ee geldin noldu ? Adamlar Türkiye'ye rezil etti sizi ne konuşuyosun hala.Deplasman girişini bastılar ötesi var mı bunun.

Ne bjkyi ne bursayı günahım kadar sevmem ama bu kadar da fıs olamaz bi tribün ya .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tehditler havada uçuşuyor vuhhuuuuuu

seni ve senin gibileri görünce o kanlar içinde yatan bursalı taraftarlara iyiki de olmuş diyorum.(kimse kusura bakmasın)

yapmayın artık biraz adam olun.en azından taklidini yapın

ben hergün adam bıçaklarım, özellikle maçlardan önce

şakamısın ?

önce karşıyaka maçını badiresiz atlatın da bizi ondan sonra bıçaklarsınız

valla o kadar korktuk ki anlatamam

zaten senden öyle hareketler beklemiyorum.klavye delikanlısı oldugunuz için öyle birşey yapman mümkün degil.

sen bilgisayar başında ve düşünce de magandasın

hayatında kaç kere adam bıçaklanırken gördün ? ben iki defa şahit oldum.biri lise bahçesinde krolar kavga ederken elemn altına aldığı elemanı tekmelerken, tekmelenen eleman nasıl kalktıysa iki tane taktı. bıçaklanan az önceki delikanlıdan eser kalmamıştı. bir tanıdığım abi ise yiyenimin sünnet düğünün de sorun çıkaran 3 tane elemanla kavga ediyor. ikisini mort edince üçüncü kişi bizim abiye takıyor. abinin kafası güzel olmasa yemezi lakin çiziliyor. takan çocuk güneydoğu kökenli , yaşı normalde 21 miş o zaman, ama kimlikte 16 gözüktüğü için bişey yapamamışlardı polisler. o yüzden bu tür ucuz şeyler için insan canına kastetmem. lakin dediğim gibi bursada sizi fena şeyler bekliycektir. hazırlıklı olun.

Şu var söz konusu istanbul taraftarı olunca bursadaki maça 1000 değil en az 3-4 bin polis verilir. hatırlarsan bir ara sizin başkanı jandarma koruyordu.

lise çaglarımdayken görmüşlüğüm oldu.ancak görünce boyumda uzamadı,bana birşey katmadı bu durum.napıyolar madalya mı takıyorlar o sahneleri görenlere.hala magandalığınla övünüyorsun.

koruyacaklar tabi güvenlik güçleri ne için var,oraya maç izlemeye gelenleri sizin gibi amacı belli olmayan insanlardan korumak.

sana laf anlatmaya vaktim yok o kadar,zaten çok uğraştım ama anlamıyorsun.

sen tehdit etmeye devam et.

• Cenk

inönüdeki maç için de tehdit etmişlerdi

hatta bi arkadaş saçınız bozulmasın filan demişti
  • Kişisel olarak çarşı taraftar kitlesi şu an teksas dan daha etkin ancak kurumsal olarak teksas deplasmana taraftar yığarken millete çarşı ne diye sorsan bit pazarı ,salı pazarı anlardı. Yani taraftar grubu fikri öncülerinden Teksas dır. 1963 de kuruldu.. 1975-1976 zonguldak deplasmanında futbolda ilk kez büyük bir kavga yaşandığından Texas ismi verildi Ve sadece bir taraftar grubu ismini kendi koymadı. Tarihi büyük bir taraftar grubu ondan yazayım dedim.
  • tehtit ettiler evet. Ama ne bekliyorsun adam üstüne gelen taşlara kafa mı atsın ? :D

adam bıçaklandı bıçaklanan elemanda iyi karşı koymuş. Bıçaklanın elinde bir bıçak olsaydı bakalım hangisi daha üstün gelirdi görmek lazım. sonuçta iki takım taraftarı eşit şartlarda kapışmalı.

herneyse çiş yarışına döndü. bursaya gelin 32. hafta Alen resinizle. Hem böylece alen resiniz ile selim sorunlarını hallederler. siz önce bi gelin ...
  • quote:

tehtit ettiler evet. Ama ne bekliyorsun adam üstüne gelen taşlara kafa mı atsın ? :D

adam bıçaklandı bıçaklanan elemanda iyi karşı koymuş. Bıçaklanın elinde bir bıçak olsaydı bakalım hangisi daha üstün gelirdi görmek lazım. sonuçta iki takım taraftarı eşit şartlarda kapışmalı.
    herneyse çiş yarışına döndü. bursaya gelin 32. hafta Alen resinizle. Hem böylece alen resiniz ile selim sorunlarını hallederler. siz önce bi gelin ...

şu yazdıklarını görenler hala sana laf anlatmaya çalışacak mı bakalım

bıçaklananlar da senin gibi biriyse üzülmem
  • quote:

quote:

tehtit ettiler evet. Ama ne bekliyorsun adam üstüne gelen taşlara kafa mı atsın ? :D

şu yazdıklarını görenler hala sana laf anlatmaya çalışacak mı bakalım

bıçaklananlar da senin gibi biriyse üzülmem

Fatih Ürek ile senkron tutturacakmış o

• Fenerbahçeli sefanın eskiden hangi takıma amigo olmaya çalıştığını bilen var mı ciddiyim walla...
  • Tutmayın küçük enişteyi coştu yine.
  • Adam hala yorum yazıyor konuya gerçekten komedi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.