Şimdi Ara

Alen'in kaleminden Q7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AsiKüleyhan

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Ne kadar dengesiz tiplersiniz siz arkadaş. İşiniz gücünüz yokmu sizin? Kitabı alalı çok olmuşta, okumak nasip olmamışta.. Habire yönetime laf sokma telaşı.

bütün gün forumda sallıyo tabii ne zamanı olacak allasen

Ah be dostum hayat keşke forumdan ibaret olsa.Yasın kac bilmiyorum ama para kazanmak kolay değil ve malesef kapitalist hayatın dayatması köle gibi calısmak.FikretOrmanla da alıp veremediğim bir şey yok sadece tek aşkım Beşiktaşımdan gitsin daha fazla zarar versin istemiyorum sizi de uyarmak istiyorum

• Alen kim yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

Alen üstad kim Allah aşkına ? Ne üstadı ? Bu adam tribünden başka bir yerde saygınlık elde edebilecek neye sahip ? Senin benim gibi adamların maçta ayak uydurması sayesinde bir dükkan açabilen basit bir adam. Yine seni beni kullanmış,sıfır bilgi birikimiyle kitap yazmaya kalkmış,sen de 2010 dan beri kitap okumaya vakit ayırmayıp kalkıp o vakti de bu kitapla rezil edeyim mi diyorsun. Etme kardeşim.

Beşiktaş tribünlerinin neferidir.Az sahaya inip üçlü çektirmedi bize.Benim için üstattır

Senin çapın bu kadar işte ancak böyle adamlar senin üstadın olur

• Quaresmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Alen ve çarşı biteli çok oldu. beşiktaşımdan uzak dursunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Bakalım alen efendi manevi babası Demirören hakkında kitap yazacakmı

Yazar tabi yazmaz mı. Kitabın adı benim biletlerim vardı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Quaresmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çArşı biteli çok mu oldu

Beşiktaş çArşı'dır çArşı da Beşiktaş bunu aklınızdan çıkarmayın Beşiktaş çArşı sayesinde Avrupa'da isim yapmıştır,uefa'dan ödül almıştır,Türkiye'nin isyan gücü olmuştur,ihtiyac sahipleri icin kampanyalar yapmıştır.Diğer takımların taraftar grupları gibi mi olalım istiyorsunuz.iyi gün taraftarları 2-3 çeşit marş,dakika 60'ta stadı terk etmeler,çekirdek sesleri falan siz bunları istiyorsunuz heralde.

• Çarşıyı severim Aleni sevmem sevmek zorundada degılım.Dükkanlarının nasıl almıs onu bi söylesin hele
  • quote:

quote:

çArşı biteli çok mu oldu

Beşiktaş çArşı'dır çArşı da Beşiktaş bunu aklınızdan çıkarmayın Beşiktaş çArşı sayesinde Avrupa'da isim yapmıştır,uefa'dan ödül almıştır,Türkiye'nin isyan gücü olmuştur,ihtiyac sahipleri icin kampanyalar yapmıştır.Diğer takımların taraftar grupları gibi mi olalım istiyorsunuz.iyi gün taraftarları 2-3 çeşit marş,dakika 60'ta stadı terk etmeler,çekirdek sesleri falan siz bunları istiyorsunuz heralde.

Utanmasanız Çarşı olmasaydı Beşiktaş olmazdı diyeceksiniz.

• quote:

quote:

çArşı biteli çok mu oldu

ulan daha geçen hafta çarşı dediğin adamlar dakika 70 de stadı terk etmedimi ne konusuyorsun sen, çarşı kim beşiktaşın yanında, çarşı sayesinde isim yapmışmış yürü git çarşıyı tut beşiktaşı değil, yazmayım yazmayım diyorumda illa gel bana küfür et diyorsun resmen, bi bitmedin ulan haftalardır burda birisi çıksın bana küfür etsin diye yazıyorsun, senin yerin burası değil çarşının yanı forzana geri dön çocuk, yanımda olsan böyle kafana vura vura anlatırımda bunları yanımda değilsin işte burdan vuramıyorum

• Alen kim ya? Sirtini Beaiktasa dayamis, Kulubun adini kullanarak kendine menfaat saglayan capsiz herif.

• alemin kralı q7 'yi alen'in kralı q7 yazdın diye dalga geçicektim. Sanırım gözlerim bozuldu
  • Maçlara kafayı çekip gelen taraftarlar değil mi bunlar?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.