Şimdi Ara

Alen'in kaleminden Q7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010'da çıktı kitap alalı oldu baya ancak bir türlü okumak kısmet olmadı.Bugün yarın başlamayı düşünüyorum.Kitabın yazarı Alen üstad umarım kişiliğine yakışır bir kitap yazmıştır okuyan arkadaşlarımız varsa beğendiler mi?

Alen'in kaleminden Q7 Alen'in kaleminden Q7 Alen'in kaleminden Q7

Alen'in kaleminden Q7 Alen'in kaleminden Q7 Alen'in kaleminden Q7

• Alen üstad kim Allah aşkına ? Ne üstadı ? Bu adam tribünden başka bir yerde saygınlık elde edebilecek neye sahip ? Senin benim gibi adamların maçta ayak uydurması sayesinde bir dükkan açabilen basit bir adam. Yine seni beni kullanmış,sıfır bilgi birikimiyle kitap yazmaya kalkmış,sen de 2010 dan beri kitap okumaya vakit ayırmayıp kalkıp o vakti de bu kitapla rezil edeyim mi diyorsun. Etme kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

Alen üstad kim Allah aşkına ? Ne üstadı ? Bu adam tribünden başka bir yerde saygınlık elde edebilecek neye sahip ? Senin benim gibi adamların maçta ayak uydurması sayesinde bir dükkan açabilen basit bir adam. Yine seni beni kullanmış,sıfır bilgi birikimiyle kitap yazmaya kalkmış,sen de 2010 dan beri kitap okumaya vakit ayırmayıp kalkıp o vakti de bu kitapla rezil edeyim mi diyorsun. Etme kardeşim.

Beşiktaş tribünlerinin neferidir.Az sahaya inip üçlü çektirmedi bize.Benim için üstattır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga sen serdal adalının küheylanı mısın nesin sen?
  • Paralı asker
  • Nerdesin be cingenem.

• Ne kadar dengesiz tiplersiniz siz arkadaş. İşiniz gücünüz yokmu sizin? Kitabı alalı çok olmuşta, okumak nasip olmamışta.. Habire yönetime laf sokma telaşı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Schuster’in Açıklaması.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Ne kadar dengesiz tiplersiniz siz arkadaş. İşiniz gücünüz yokmu sizin? Kitabı alalı çok olmuşta, okumak nasip olmamışta.. Habire yönetime laf sokma telaşı.

bütün gün forumda sallıyo tabii ne zamanı olacak allasen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Ne kadar dengesiz tiplersiniz siz arkadaş. İşiniz gücünüz yokmu sizin? Kitabı alalı çok olmuşta, okumak nasip olmamışta.. Habire yönetime laf sokma telaşı.

Ah be dostum hayat keşke forumdan ibaret olsa.Yasın kac bilmiyorum ama para kazanmak kolay değil ve malesef kapitalist hayatın dayatması köle gibi calısmak.FikretOrmanla da alıp veremediğim bir şey yok sadece tek aşkım Beşiktaşımdan gitsin daha fazla zarar versin istemiyorum sizi de uyarmak istiyorum

• Koskoca Beşiktaş tarihinde kitabı yazılacak adam mı kalmamış da Q7 ' nin kitabını yazmış? Tiksiniyorum bu adamdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiKüleyhan

quote:

quote:

Ah be dostum hayat keşke forumdan ibaret olsa.Yasın kac bilmiyorum ama para kazanmak kolay değil ve malesef kapitalist hayatın dayatması köle gibi calısmak.FikretOrmanla da alıp veremediğim bir şey yok sadece tek aşkım Beşiktaşımdan gitsin daha fazla zarar versin istemiyorum sizi de uyarmak istiyorum

peki kapitalist düzene sallayıp yılda 3.75m kazanıp sahada 1.8 km koşup harçlığından maaşından akbilin arttırdığıyla maça gelen beşiktaş taraftarına "al bu formayı sen oyna o zaman" diyen birinin hayranı olmak nasıl bir asfdwwqa?

boşuna yoruluyorsun kardeşim bu kadar kendini heba edip.. köle gibi çalışıyon sonra gidip böyle bi kitap alıyon ve sonra da okumuyon?? tezat bir adam mısın yoksa tez konusu olacak adam mısın yoksa neyse..

• quote:

quote:

Yani de, artık bişeyler de yapılması gerek. Bir değil, iki değil, üç değil.. Elemanların tek yaptığı buradaki Beşiktaşlıları kışkırtmak. Sorsan herkes şikayetçi ama kimsenin birşey yaptığı yok. Daha ne kadar devam edecek merak ediyorum.

Kurala yazılan maddeyi uygulamak neden bu kadar, onu da anlamak güç.

7) Futbol sporunun doğası gereği rakip takım taraftarları arasında atışmalar, sataşmalar olabilir. Her mesajı tahrik unsuru olarak görmemek ve kavgaya zemin oluşturmamak, konulara ve mesajlara yazana göre değil mesajın içeriğine göre yaklaşmak, yorum yapmak Donanım Haber futbol bölümünde bulunmanın bir gereğidir. Bu kuralın suistimal edilmesi, yine bu kurala dayanarak rakim takım taraftarlarını her seferinde kışkırtmaya çalışmak, sürekli olarak rakip takım hakkında olumsuz fikirler belirtmek ve amacı futbol konuşmak değil ortamı germek olan üyelerin tüm futbol bölümlerine mesaj atımının 15 gün süre kısıtlanmasına sebebiyet verecektir.

• Quaresma için kitap yazacağına en azından Metin-Ali-Feyyaz, İlhan Mansız, Pascal Nouma için kitap yazsaymış bir anlamı olurmuş.

Quaresma Beşiktaş için bu zamana kadar ne yapmış da bir de kitabı yazılmış... Pehhhh!

Alen'in yazdığı köşe yazılarını bile okumuyorum, bir de kitabını okuyacağım !

Önce o restaurantı falan nasıl aldığını açıklasın Alen
  • Beşiktaş üzerinden daha ne kadar rant sağlamaya çalışacaklar acaba?
  • te allahım quaresma için bide kitap yazmış, bu yaşı küçük adalısporluda ustad falan diyor yav he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • alen üstad

• alen kim ? quaresma kim ? quaresma bu takıma kitap haline getirilmeyi gerektiricek ne vermiş 2,5 senede ? sizin bu quaresma bağımlılığın sebebi ne ? quaresma'nın lideri olduğu gizli bi tarikatınız falan mı vardı nedir anlamadım yoksa cidden çok saçma quaresma'ya bu derece bağlı olmak.
  • Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar'ını oku. Belki anlayacağım diye kafayı yersin bizde kurtuluruz sende...
  • Bakalım alen efendi manevi babası Demirören hakkında kitap yazacakmı
  • Biz forumda oyuncuları putlaştırmayın gelip geçici diyoruz adma gitmiş kitabını yazmış ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.