Şimdi Ara

Alerji Testi Yaptırdım 16 tane igne batırdılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bir bilgilendirme konusudur alerji testi yaptıracak olan ve bilmeyen varsa diye açıyorum

Öncelikle içeri girdiniz ve oturdunuz, iki kolunuzu da fotograftaki sekile getiriyorsunuz
    Alerji Testi Yaptırdım 16 tane igne batırdılar

Sonra temizleniyor damla damlatılmadan önce, temizlenince kalemle 16 tane işaret çiziyorlar + şeklinde gibi tam anlayamadım

Sonra işaretlerin yanına damlaları damlatıyorlar iki kolunuza da ardından 16 tane igne cıkartıp her damlanın içine batırıyorlar derideki deliklerin içine girsin diye sonra 20 dakika bekletiyorlar ve sonucunu söylüyorlar bende alerji çıkmadı.

İlk damlattıkları ve deldikleri yer alerji testinin yapılıp yapılamayacagına karar veren testtir. Kabarırsa alerji testi yapılır yoksa 1 hafta sonra yapılır.

• Alerji işi boş iş alerjinizi ufak ufak yenmeye bakın birçok tanıdığım yendi
  • O kadar büyük iğne sokmuyorlar insanların gözünü korkutmayın çok ince bir iğne türü kullanıyorlar batırdıkları yerlere hangi maddeyi koyduklarını yazıyorlar pek acı vermiyor ama alerjin olduğu maddelerin olduğu delikler kaşınıp şişiyor ona göre belirliyorlar benim toza ve küf mantarlarına alerjim çıktı

Çok kötü bir alerji türü hapı keser kesmez burnum akmaya başlıyor dün hap bitti 1 gün ara vereyim dedim uyanır uyanmaz akşama kadar burnum aktı hapı içer içmez yine kesildi bu işin sonu ne zaman gelecek hiç bilmiyorum
  • Öncelikle gecmis olsun bendede alerji var ozellikle bahar aylarinda cok kotu oluyorum doktorada hic gitmek istemiyorum dogrusu.
  • Bunun fiyatı ne kadar peki çok pahalı bir işlem mi?Nerede yaptırabiliriz ayrıca?
  • Dostum devlet hastanesi'nde yaptırdım. Paralı degil

Ben özel doktora ameliyat olacacagım (burun ameliyatı) o test yaptır dedi devlette yaptırdım bir şeye alerjim var ama bulamadılar senin toza, polene falan alerjin yok dediler ama alerji belirtileri var burnumda polip ve akıntı oldugu için. Alerjini burada bulamadık sen İstanbul ve Ankara gibi büyük yerlerdeki eğitim ve araştırma hastanelerine git orada alerjini bulsunlar dedi. Her alerji türü olmayabiliyormuş

Buradaki alerjiler herkeste olabilecek yaygın alerjilerin testini yapıyorlar eger bulunamıyorsa detaylı yapmaları gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unbelievable7 -- 1 Ekim 2017; 18:56:49 >
  • benim de vücudum anesteziklere tepkisel reaksiyon gösteriyor dişime kanal tedavsisi yapılacak alerji testi yaptırmam gerekiyormuş daha önce yaptıran var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melancholy861 -- 1 Ekim 2017; 19:1:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

Alerji işi boş iş alerjinizi ufak ufak yenmeye bakın birçok tanıdığım yendi

Yok artık daha neler.
  • Testi yaparken alerji olmanızı sağlamışlar böylece ölene kadar ilaç şirketlerine para kazandırabileceksiniz. Geçmiş olsun işte kapitalist sistemin oyunları.
  • Yıllardır alerjim var türlü türlü şeylere.
    Vücudum sürekli kaşınıyor, kızarıyor, nefesim daralıyor nefes alamıyorum.
    Burnum sürekli tıkalı hapşuruyorum sürekli, sürekli burun akıntısı, bunlar yüzünden burun eti şişiyor, sinüzit var...
    Küçüklüğümden beri çekiyorum bu dertleri.
    Boş yapmayın kardeşim sağlık hakkında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 2 Ekim 2017; 23:34:16 >
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Gercekten cok kötü bir durum gecmis olsun ben de bu belirtilerin bazılarını tasıyorum yıllardır ilacı var mı?
  • Ameliyat olacaksa penisiline alerjin var mı diye sorar bitki ne alaka?
  • bizim bir arkadaş yaptı bu işi, çalıştığı firma kimyasal boyalar içeren bir yerdi. doktora gidip testlerini yaptırdı ve alerjisi olduğu görülünce raporu ile birlikte tazminatlı çıkış gerçekleştirdi. ota moka alerjiniz çıkabilir. aslında yaptırılması gereken bir test.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Testi yaparken alerji olmanızı sağlamışlar böylece ölene kadar ilaç şirketlerine para kazandırabileceksiniz. Geçmiş olsun işte kapitalist sistemin oyunları.

Güldüm kardeş iyi mizah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

Gercekten cok kötü bir durum gecmis olsun ben de bu belirtilerin bazılarını tasıyorum yıllardır ilacı var mı?

İlacı aşısı bir yere kadar etki ediyor. Sonra yine aynı.
    Doktor bile diyor ömür boyu çekeceksin hastalığı.
    Sürekli ilaç kullan nereye kadar. Zaten ilaç kullanmayı da bıraktım artık.
    Alerjik olan şeylerden uzak durarak bir nebze olsun etkisini azalmaya çalışıyorum.
    Ama ev tozuna, tozlara vs karşı zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 1 Ekim 2017; 20:5:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Testi yaparken alerji olmanızı sağlamışlar böylece ölene kadar ilaç şirketlerine para kazandırabileceksiniz. Geçmiş olsun işte kapitalist sistemin oyunları.

Kardeş test yapılmadan önce akıyordu burnum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

quote:

Alerjik olan şeylerden uzak durarak bir nebze olsun etkisini azalmaya çalışıyorum.

İlaç burun akıntısını kesince bırak diyor doktor ama sıkıntı şurda ilacı kesince akmaya başlıyor zaten burnum
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Benim mesajım için dedin galiba hocam. Alerjisi olanlarla dalga geçmek gibi bir amacım tabii ki yok. Öyle pek alınılacak bir şey yazdığımı da düşünmüyorum. Hakkınızı helal edin saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

quote:

Alerjin olan şeylerin azar azar üstüne git dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.