Şimdi Ara

alerji ve geniz akıntısı (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
88
Favori
579.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bahar geldi tekrar alerji olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aydır öksürüyorum geçmiyor, alerji ilacımı da bitirdim. Reflü ve alerji deniliyor sürekli Gerçekten çok sıktı, hayat kalitesini düşürüyor.
  • gecceanduana kullanıcısına yanıt
    Doğruda, işte, okulda, evde kişiye özel yemek yok, bu dediğinizi uygulamak çok zor. Desenki kendine özel alışveriş yaptın uygulayamassın neden? Çünkü ev halkının yediği sağlıksız şeylerden canın çekecek yiyeceksin. Sigara gibi sigara içmiyoru ama adam yanımda yakıyor ver bir tane diyorum

Bu arada TR de satılan gümüş suları tamamen palavra, 2 farklı marka denedim işe yaramadı.
  • Bende de var alerjik Rinit hipotiroit delireceğim içtiğim alerji ilaçları daha kötü yapıyor beni antidepresan biraktim 2 ay oldu neredeyse şimdi alerji başladı içtiğim alerji ilaçları gözlerde yanma burun tıkanıklığı halsizlik ağız kuruluğu sinir yapıyor napacan bilemedim sprey sıkıyorum sabah akşam geçmiyor bahar geldiğinde ben deliriyorum hele burnu deviasyon yaptırmadan önce sifara içerken neden kendime bukadar işkence ediyorum diye sordum sürekli her bahar aynı seromoni doktora gidiyorsun nafile ilaç yaz geç yapıyor ticaret zaten tahlil ilaç yaz ilaç şirketleri kendisi para kazansin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Levmont bende ateş bastı sinir yaptı bende içmedim hocam her bünye farklı olunca oyle oluyor mlsf

• Hocam ilk defa duydum,doktorunuza danistinizmi. Cok etkili ilac bende igneden daha cok etki etti. Maalesef 8 senedir kullaniyorum ama iyi geliyor. Artik atak gecirmiyorum 4 senedir. Bir muddet kortizonlu ilacta kullandim allahtan simdi iyiyim. Allah hepimize saglik sihhat versin yasayan bilir nasil bir meret oldugunu.

• Bende tiroit var yavaş belki metobolizmam yavaş ondan olabilir. diprospan iğne yaptırıp duact alıyordum ama antidepresan ictigimden dolayı uykusuzluk yapmıyordu, denedim bir kaç gün önce içtim sabah akşaminda sabahlara kadar uyutmadı, 🤷‍♂️ neden doktora aile hekimine sorduk levmont kullan dedi oda bende sıcak basması, terleme çok yaptı yatamadım cerebros içtim ağız kuruluğu sersemlik uyku hali yapıyor kalkınca hepsi aynı... Laciverti anlıyacağın hiç bir ilaç sütten çıkma ak kaşık değildir ben biraz temizlik kimyasallarına bulaştım evde hala ben varız tek o yüzden boğazım sıkıntıya girdiydi şuan iyiyim ama gözlerim ağrıyor bulanık görüyorum arada geçer oda inş valla doktorlar yazıp geçiyor ilacı ilaç şirketleri para kazansin doktorlar para kazansın sen rezilliği çek dünyanın düzeni böyle mlsf iyilesecegim diyorsan tahlilleri yaptırt ney dokunuyor vücuda bulman lazım yoksa işin zor bende yaptırmam lazım gidip virüs geldi hayat durdu mlsf beklemedeyiz, alerjik Rinit varsa diprospan nazofix biraz rahatlatıyor doktora sorup alabilirsiniz tabi ego yapıp yazarsa kim önerdi diye hemen artisleniyorlar. 🤬

• arkadaşlar günde 10 kere hapşuruyorum burnum kaşınıyo napcam
  • Katılıyorum levmont ağır bir ilaç bende almıştım sonra bıraktım.Hala evde duruyor.Bende ateş sinir değil ama başka bir şey yapmıştı ama hatırlamıyorum ne yaptı.Bırakmak zorunda kalmıştım.Ucuz alerji ilaçları daha iyi geliyor.Allegra ve nazofix sprey benim işimi görüyor.Geçen sene alerji çok kısa sürmüştü.İyileştim sanmıştım bakalım bu sene nasıl olacağım.Benim alerji mayıs'ın sonlarında başlıyor.
  • hapşurmalar başladı kullandigım sprey bana cok iyi geliyordu eczaneye gittim artık üretilmedigi soylendi avamws sprey

• Avayms sprey diprospan duact kullandım ama uykusuzuk yapardı bende sinir ilacı kullandığım içn düne kadar farketmedim ama bahar gelince anladım biraktim sınır ilacını buseferde ağız kuruluğu gözlerde bulanıklik sersemlik uyku hali yorgunluk yaptı bu yüzden crebros içiyorum rahat uyutuyor ama ağız kuruluğu yapıyor gün içinde sersemlik yorgunluk yapıyor kimse adam gibi tahlil yapmıyor hocam valla 35 yaşında benim sağlık sorunlarım ciddi şekilde arttı deviasyon sonrası sigara. Bıraktim 2.5 paket içerken 58 homosistein depresyon insülin direnci hipotiroit vs vs ugrastim 5.5 sene antidepresan içtim valla hayatım kaydı 80 kg oldum 55idim nafile hayat pamuk İpliğine Bağlı şimdi krona var dikkat etmek lazım hocam deneme yanılma yapıyorlar hepsi adam gibi tahlil yapsalar bünyeye göre ilaç verirler ama şuan onu yaptırmadım için avamys diprospan crebros biraz rshst ettim ama bu ada şükrederim beterinden korusun iğne biraz nefes aldirttiriyor aile hekimlerine danışın valla nazofix. Kullaniyorum bakalim

• Aile hekimin varsa danış alerji ilacı ney kullandınız daha önce alerji belirtisi grip alerji. Rinit polen mevsimi normal

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

Katılıyorum levmont ağır bir ilaç bende almıştım sonra bıraktım.Hala evde duruyor.Bende ateş sinir değil ama başka bir şey yapmıştı ama hatırlamıyorum ne yaptı.Bırakmak zorunda kalmıştım.Ucuz alerji ilaçları daha iyi geliyor.Allegra ve nazofix sprey benim işimi görüyor.Geçen sene alerji çok kısa sürmüştü.İyileştim sanmıştım bakalım bu sene nasıl olacağım.Benim alerji mayıs'ın sonlarında başlıyor.
    hocam sizinki mevsimsel gibi ama maalesef bizimki sürekli diğer ilaçlar hafif kalıyor. eskiden zyrtec bile levmonta takviye olarak kullanıyordum damla veya hap. anca kesiyordu yani.

• Hocam benim ev tozu akarına alerjim yok.Sadece polenlere alerjim var.O da taş çatlasın 3 ay sürüyor.Sizin sürekli olduğuna göre akarlara da alerjiniz var.Evde akarları öldüren antibakteriyel süpürge kullanıyor musunuz? Bu tarz ürünler var.

• comm kullanıcısına yanıt
    Evet dyson aldim.faydasi var ama genede ilacsiz olmuyor.

• Ne zamandır yazmak istiyordum yeni fırsat buldum . Arkadaşlar bu histamin salgılatan yiyeceklerden sakınmak baya bi rahatlık veriyor gibi. Ben şahsen hayatımdan en çok sevdiğim ve çok tükettiğim eski olgunlaşmış peyniri ve çayı çıkardım veya azalttım. Onun dışındakileri zaten az tüketiyordum ona da dikkat etmeye başladım. Özellikle geceleri çay ve kuruyemiş alışkanlığını bırakınca gece akıntım baya azaldı. Bence sizde deneyin derim.

• ecztolga kullanıcısına yanıt
    Hocam katılmıyorum niye dersen geçen sene farklı bir şey denedim ve alerji şikayetlerim başlayınca her akşam bir kase manda yoğurduna küp küp ananas doğrayıp yedim.Şimdi baktığımız zaman yoğurt ve ananasta histamin mevcut.Hatta yoğurt histamin bakımından zengin bir besin.Bunu uyguladıktan sonra normalde Mayısın ortasında başlayıp 3 ay süren alerji şikayetim 1,5 ay sonra birden bire bitti.Sebebini çözemedim acaba manda yoğurdu ve ananasla mı oldu.Bu yüzden Mayısın ortasının gelmesini bekliyorum.Eğer alerji şikayetim yine başlarsa yine aynı metodu uygulayıp alerjimin kaç ay süreceğini gözlemleyip size burada sonucu yazacağım.Tabi sürekli manda yoğurdu yiyen birisi değilim sadece alerji başlarsa alırım.Bu arada niye ananas diyebilirsiniz.Evet ananas histamin içerir ama aynı şekilde ananasta antihistamin olan bromelain isimli enzimde bulunur.Manda yoğurdu ise bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiği için.Bendeki alerji saman nezlesi yani polenlere karşı alerjim var.Başka şeylere alerjisi olanlara faydası olur mu bilmiyorum.Bu konuda yine birisi yazmıştı sağlıklı beslenerek bu hastalığı hafifletebileceğimize dair.Niye olmasın.Sonuçta bağışıklık sistemi daha güçlü olduğunda vücudun tepkisi farklı olabiliyor.

• Awamys ve nazonex burun akıntısına iyi geliyordu, piyasada yok, bunların yerine denediklerim iyi gelmedi, burun akıntısına neyi önerirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

Awamys ve nazonex burun akıntısına iyi geliyordu, piyasada yok, bunların yerine denediklerim iyi gelmedi, burun akıntısına neyi önerirsiniz.
    ben rinomil aldım iyi geldi

• merhaba arkadaşlar. şikayetlerim 1 ay önce boğazımda sanki reflü asidi hissetmemle birlikte genzimde su hissi, ferahlık hissetme şikayetiyle başladı, sanırım balgam olmuştu. bir ara geçer gibi oldu sonra tekrar başladı. son günlerde boğazımda yanma, gaz, gıcık ve geniz akıntısı oluyor. aşırı tükürük salgısı da var. yemek yedikten sonra artıyor. reflü ilaçları kullanıyırum (panspas günde 2 kere, rennie tablet) fakat o boğazımdaki akıntı hala geçmedi ve rahatsız ediyor. ateş, öksürük vs. yok. pandemi dolayısıyla hastaneye de gidemiyorum. geniz akıntısı için daha önce desmont kullandım ama aşırı anksiyete ve panik atağa yol açtı. bir de dktorun eskiden verdiği rinoclenil sprey kullanıyorum. ne yapmalıyım? bu durum için önerebileceğiniz bir ilaç var mı? hiç olmazsa bu ay idare edeyim. teşekkürler. herkese geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.