Şimdi Ara

Alerjik rinit, sinüzit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
11.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben doktora en son gittiğimde adama diyorum ki hocam burnum sürekli tıkanık oluyor çok rahatsız oluyorum sürekli dönüşümlü tıkanıyor dedim adam da o nasal döngüdür birsey olmaz herkeste var dedi biraz sinuzit var dedi
    Ulan madem herkeste var niye herkes benim gibi şikayetçi değil niye herkes sürekli grip gibi gezmiyor
    O günden sonra artık gitmedim zaten doktorda kalmadı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjkszpjmr2

Hocam ben doktora en son gittiğimde adama diyorum ki hocam burnum sürekli tıkanık oluyor çok rahatsız oluyorum sürekli dönüşümlü tıkanıyor dedim adam da o nasal döngüdür birsey olmaz herkeste var dedi biraz sinuzit var dedi
    Ulan madem herkeste var niye herkes benim gibi şikayetçi değil niye herkes sürekli grip gibi gezmiyor
    O günden sonra artık gitmedim zaten doktorda kalmadı :)
    hocam sinusleri bosaltma yontemi buldum. devlette doktor falan hikaye.

gerekenler: su tuz şırınga(iğnesiz)

musluktan burnuna degince yakmayacak kadar ılık suyu bi bardaga doldur. sonra icine 1 2 yemek kasigi tuz at ve sogumadan hemen karistirip banyoya gir. daha sonra banyoda bir sandalyenin uzerine otur ve siringaya tuzlu suyu çek. alnın burnunun aşağısında olacak sekilde eğil. sonra agzindan nefes almaya basla ve yavas yavas tıkali olan burnundan iceriye tuzlu suyu akıt. sonra burnundan sinuslerindeki iltihap akacak. 1 2 sefer sonra sinusler tamamen bosalmis olacak. tekrar muhtemelen dolacaktir doldukca yaparsin. ayrıca d vitamini takviyesi al ve kefir tuket. spor yap abur cuburu kes sekeri azalt. ekmek falan yeme.

bu tur hastaliklari doktorlar iyilestiremiyor sadece ilac yazarlar biraz gecer sonra eski haline geri doner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Dayansana lan.ne hastaliklar var adam burnum akiyo diye agliyor.
    Beynim yok yorumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuda bir şey diyemem. Lisedeyken sağlık bilgisi hocamız söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

Beynim yok yorumu

Alıntıları Göster
    kes.Madem ilaçları evhamından dolayı kullanmıcan o zaman katlanacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E41C059B

Hastaligim yuzunden eger 24 saat nane sakizi kullanmassam kimseyle iletisime gecemiyorum cunku 10 metreye kadar etkili agiz kokum var. naneden midem bulanıyor artık. geceleri 3 4 defa uyanıyorum nefes alamadigim icin. 3 dakikadan fazla konussam dilim damagim kuruyor oksuruyorum. bahar aylarında disari cikarsam gripten 3 4 kat etkili sorunlar yasiyorum. astım olmak üzereyim.

ve merak etme dayanıyorum. insanlarla sorunlarımı paylaşmak ağlamak demek değil. belki burda birisi cikip ben sunu yapiyorum cok etkili oldu diyecek. bos konusma

Alıntıları Göster
    Canım ya kıyamam Midesi bulanıyormuş

• quote:

Canım ya kıyamam Midesi bulanıyormuş

Alıntıları Göster
    boş adamsın blok

• Benimde alerjik rinitim var sürekli bi geniz akıntısı sinir oluyorum sanki sigara içenler gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Benimde alerjik rinitim var sürekli bi geniz akıntısı sinir oluyorum sanki sigara içenler gibi
    hocam şu dediğim tuzlu su yontemini demin uyguladim. ayni havuzdaymisim gibi hissetim. havuzdayken de surekli burnumda ve bogazimda akinti olurdu. sanirim ise yariyor. burnumun daha acin oldugunu hissediyorum. 2 3 sefer sonra iyice temizlenecegi soylendi. sonra duzenli her dus aldigimda uygularim.

mutlaka deneyin. biraz caniniz aciyabilir ama durmayin dayayin siringayi burnunuza kapatin elinizle dibine dibine verin suyu :D

• evet lan evet burnum acik su anda. ayni havuzdan cikmisim gibi kulakta da hafif bi agri var :D

• Kendimi bildim bileli 4 mevsim var ben de. Geciremiyorum. Yerimi alayım. Umudu kestim ama...

• Şu konuyla bile dalga geçen aciz yaratıklar var, tez zamanda geberirsiniz umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Kendimi bildim bileli 4 mevsim var ben de. Geciremiyorum. Yerimi alayım. Umudu kestim ama...
    hocam bulduklarimizi burdan paylasalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E41C059B

hocam şu dediğim tuzlu su yontemini demin uyguladim. ayni havuzdaymisim gibi hissetim. havuzdayken de surekli burnumda ve bogazimda akinti olurdu. sanirim ise yariyor. burnumun daha acin oldugunu hissediyorum. 2 3 sefer sonra iyice temizlenecegi soylendi. sonra duzenli her dus aldigimda uygularim.

mutlaka deneyin. biraz caniniz aciyabilir ama durmayin dayayin siringayi burnunuza kapatin elinizle dibine dibine verin suyu :D

Alıntıları Göster
    Bende onu pet şişe su tuz ile yapıyordum fena rahatlatıyor ama sonra gene oluyordu

• Kaynar suyun içine vicks krem koyup buharı içime çekiyordum. 10-15 dklığına güzel bir his veriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 15 Aralık 2018; 15:30:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Kaynar suyun içine vicks krem koyup buharı içime çekiyordum. 10-15 dklığına güzel bir his veriyordu
    vick burnuma sürüyorum ama keşke şu resimdekinden olsa tr de fena nefes açıyor burun içine sokup nefes çekiyorsunuzAlerjik rinit, sinüzit

• Sinus rinse de araştırın arkadaşlar.

• quote:

kes.Madem ilaçları evhamından dolayı kullanmıcan o zaman katlanacaksın.

Alıntıları Göster
    Ne alaka?

• Bi doktora rinoclenil hakkinda soru sordum, 6. ayda bile iyileştirmeye başlayabilir dedi. Yan etkileri için ise ayda 1 kontrole gel dedi.

• Eyvallah hocam çok teşekkür ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.