< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E41C059B -- 11 Şubat 2021; 22:16:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E41C059B -- 11 Şubat 2021; 22:16:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hastaligim yuzunden eger 24 saat nane sakizi kullanmassam kimseyle iletisime gecemiyorum cunku 10 metreye kadar etkili agiz kokum var. naneden midem bulanıyor artık. geceleri 3 4 defa uyanıyorum nefes alamadigim icin. 3 dakikadan fazla konussam dilim damagim kuruyor oksuruyorum. bahar aylarında disari cikarsam gripten 3 4 kat etkili sorunlar yasiyorum. astım olmak üzereyim.
ve merak etme dayanıyorum. insanlarla sorunlarımı paylaşmak ağlamak demek değil. belki burda birisi cikip ben sunu yapiyorum cok etkili oldu diyecek. bos konusma |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 15 Aralık 2018; 0:15:03 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 15 Aralık 2018; 2:12:36 > |