Şimdi Ara

Sinüzit :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sıralar artık havaların soğumasından mıdır nedir sinüzitim azdı Varmıdır şöyle yapsan iyi gelir dediğiniz birşey

• aynı sorun bende de var dostum havalar soğumaya başlayınca işgence başlıyor....
  • Saçınızı ıslak bırakmayın ve soğuk havalarda şapkasız dışarı çıkmayın.İhmale gelmeyecek bi hastalık ama genelde önemsenmez.
  • Bendede sinüzit denen illet var Şimdilik kendini gizli tutuyor havalar az daha sogursa yandık
  • Zamanında duş aldıktan hemen sonra saçım ıslak bir şekilde Fenerbahçe'nin maçını izlemeye gitmiştim. O gün bu gündür boğuşuyorum sinüzitle. Fenerbahçe aşkı insanı hasta ediyor
  • bendede var sinüzit iğrenç bir illet yaa Ankara soğuk şu 2 3 gündür benim burnum iptal sürekli yanımda 1 paket mendil var
  • Sinüzit kroniktir, tedavisi zordur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reflü
    5 yıl önce açıldı
    sinüzit (papatya tedavisi)
    14 yıl önce açıldı
    sinüzit hastalıgının tedavisi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kocahanım ilacı demeyin bir yakınım tarafından denenmiştir(ve işe yaramıştır):

lahanaları kaynatıp,ısısı dayanılabilir bir seviyeye düşer düşmez süzüp alnınıza güzelce yerleştirin,sırtüstü 20-25 dakika yatın,işe yarayacaktır

gülenleri görür gibiyim sakın haa
  • aynı illetten bende de var.Ama artık benim ki son haddinde.Okul açılmadan bi ameliyat oluyum diyorum.Ablamda da vardı o ameliyat oldu şu anda gayet rahat.Saçlar fırça gibi jöleyi basmadan dışarı çıkarsan koyun gibi oluyorsun.Saçlar ıslak jöleli çıkarsan hasta oluyorsun Sinüzit ameliyatı nasıl oluyor ki?İyileşmesi falan ne kadar sürüyor?
  • bendede var çok sıcak ve soğuklarda ayvayı yiyoruz bide bizim okul uzakta kışın ne halt yiyecem bilmiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

aynı illetten bende de var.Ama artık benim ki son haddinde.Okul açılmadan bi ameliyat oluyum diyorum.Ablamda da vardı o ameliyat oldu şu anda gayet rahat.Saçlar fırça gibi jöleyi basmadan dışarı çıkarsan koyun gibi oluyorsun.Saçlar ıslak jöleli çıkarsan hasta oluyorsun Sinüzit ameliyatı nasıl oluyor ki?İyileşmesi falan ne kadar sürüyor?

ablamda da sinüzit vardı geçen sene ameliyyat oldu ameliyet 25 dk. falan sürdü sonra ayılması 2 saat falan sürdü burnundan boğazına tampon (du galiba) ondan taktılar 1 hafta sonra falan da çıkarttılar bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 10 Eylül 2007; 1:53:27 >

• Bana saçma geliyor ama bizim komşular eşekhıyarı denen bir bitki tohumunun içindeki suyu burundan 1-2 damla damlatıyorlarmış...Azami 4 gün şiddetli burun akıntısı geliyormuş.Daha sonra sinüzit kalmıyormuş diyorlar ve uygulamalı kişilerde var fakat 2 damlayı geçtikten sonra fazla asit düzeyi olan bu tohum beyinde hasar yapıyormuş...Ben inanmıyorum ama oluyor diyorlar...Bu arada bendede sinüzit var burun sinüslerim kış olunca şelale gibi
  • bende bu sinizite çok gıcık oluyımm kış geliyo okuldaki kızlara hava atçazz ama jole süremiyozz o yüzden kestircem saçları ALLAH kimsenin başlına vermesinn ama okuldan kolay rapor alınıyo
  • kafaya mukayet ol açıkta dolaştırma.. o bela bana geçen sene bulaştı.. benim gibi bi adama geçmeyen bi hastalık bulaştı yaw

kafanı daima kuru tut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 10 Eylül 2007; 2:01:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MDD_70S

Bana saçma geliyor ama bizim komşular eşekhıyarı denen bir bitki tohumunun içindeki suyu burundan 1-2 damla damlatıyorlarmış...Azami 4 gün şiddetli burun akıntısı geliyormuş.Daha sonra sinüzit kalmıyormuş diyorlar ve uygulamalı kişilerde var fakat 2 damlayı geçtikten sonra fazla asit düzeyi olan bu tohum beyinde hasar yapıyormuş...Ben inanmıyorum ama oluyor diyorlar...Bu arada bendede sinüzit var burun sinüslerim kış olunca şelale gibi

evet o dediğini biliyorum.Küçükken annem toplattırırdı ablama sıkarlardı ama bi etkisini görmedim.Şimdi bazen görüyorum tramvay raylarının sağında solunda falan gidip alıp sıksam mı ki bi?

• Yaa tam havalar sogudu.. O gün kafamı sürekli ıslattım ve ıslak kafayla yattım.. Şuan boğuşuyorum.. Sanırım 2 gün önce... Saçları kestirdim uzaması için yapıyordum hemde dolapdaki suyla karıştırıp... Ne piskopatım ben yaa
  • Şakaklardan Beyne kadar İğneyi sokuyorlar Yamuluyorsunuz Sonra onu çekiyorlar

Kendimden biliyorum ama 6 sene oldu belki teknoloji ilerlemiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Şakaklardan Beyne kadar İğneyi sokuyorlar Yamuluyorsunuz Sonra onu çekiyorlar

harbimi

• birde üst solunum ylları doldumu varya
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Şakaklardan Beyne kadar İğneyi sokuyorlar Yamuluyorsunuz Sonra onu çekiyorlar

ya kardeşim sende büyük bir zevkle anlatıyosun
    şimdi kafam karışştıı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.