Dersler genelde haftaici aksamları netten takip ediyorsun, cogunda kacırdıgın dersler icin tekrar izleme secenegi var. Vizeler genelde internet ortamında, finaller ise universitelerde yapılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: unpop
Dersler genelde haftaici aksamları netten takip ediyorsun, cogunda kacırdıgın dersler icin tekrar izleme secenegi var. Vizeler genelde internet ortamında, finaller ise universitelerde yapılıyor.
Ales şartı istemeyen üniversiteleri nerden bulabilirim acaba bu konuda bir bilgin var mı?
Selamlar ; bende ales puanı istemeyen tezsiz bir uzaktan eğitim yüksek lisans programı arayışı içerisindeyim bilen veya ilgilenenlerin yardımcı olmasını rica ederiz...
Önümüzdeki sene için ales şartı istemeyen programlardan haberi olan varsa paylaşırsa iyi olur..
arkadaşlar istanbulda yokmu ales fln girmeden yüksek yapabiliceğimiz bi okul özel vs farketmez ? (işletme)
bende aynı arayış içindeyim. askerliği ertelemek için yük. lis. yapmak zorundayım. ales başvurularını kaçırdım. 2014 nisanda tecilim doluyor. bu zamana kadar bir okula kaydolmam gerekiyor arkadaşlar yardım lazım :)