Şimdi Ara

ALEV ALEV YANIYO® Meizu 16TH 8/128gb = 2399₺ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
2
Favori
55.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: commandx

Bu kullanışlık ne oluyor tam olarak? Telefonu alıyor ya birini arıyoruz, bir uygulama açıyoruz vs. Ne kadar fark edebilir? Zaten uygulamaların çoğu ortak. Alışkanlık olsa gerek androidden ios'a geçince ben geri gitme olayını aşırı saçma, kullanışsız bulmuştum. Androidde back tuşuna basıyor geri gidiyorsun. İos'ta ya sağ üstte ya sol üstte ya ekrana basıp görünür yapıyorsun ama bu tamamen alışkanlık. Telefon alırken de ilk ya da öncelikli kriterim değil. Ne kadar karmaşık olabilir ki aynı amaca hizmet eden iki farklı ürün? Telefon alırkenki öncelikli kriterlerin fiyatı, kamerası, depolaması, performansı olması gerekmiyor mu?
    hocam tam söylediğiniz şeylerden dolayı aslında. Kullanım alışkanlığı. 2011 den 2019 yılı başına kadar iphone kullandım, el alışkanlığı değişmiyor malesef. Note 8, iphone 6s den çok çok daha iyi mesela, her özelliğiyle.. Ama mesela SİRİ'yi arıyorum, klavyesini arıyorum, güncelleme desteğini arıyorum, telefonun kararsız kalmayışlarını, yani buga girmemesi filan, ufak tefek ama alışkanlık olan şeyler.

Bakın mesela Samsung klavye kadar iğrenç birşey görmedim, yazı yazmak felaket. ama sesle yazması harika.. sonra swiftkey dediler yükle dediler, yükledim. yazması süper, kelime tahmini falan . ama sesle yazmak mümkün değil. trafikte mesaj atmak veya yürürken mesaj göndermek zor.

ha bir de klasör oluşturmak. klasörün içinde n11, trendyol, hepsiburada var diyelim. n11 e girdik, aradığımızı bulamadık, geri dönüş veya ana sayfaya gidiş. iphone da klasöre geri dönüyor. bunda tekrar en baştan sayfayı kaydır, klasöre gir ordan tekrar seç.. İşte dediğim böyle ufak tefek alışkanlıklar.

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Benim tek sıkıntım pc deki fotoğrafları direk telefona atamamak olmuştu onuda clouda yedekleyip halletmiştim. O dediğin sıkıntılar bana göre sıkıntı değil. Ios sistemi gerçekten iyi. Ben 6s plustan bataryası bittiği için androide geçecem ama eminimki iosu özleyeceğim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kustumize

3010 mAh batarya kapasitesi

usb 2.0 , hafıza kartı desteği yok. Tek artısı 8 gb ram.
    Batarya ya takılma, ilk çıktığında almıştım ekran süresi çok iyi. Ortalama 8-9 saat ekran süresi veriyor.
    Ama yazılım stabil değil, şahsen tavsiye etmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Akıllı telefonum var ve nimetlerinden faydalanayım dersen 128GB dahi yetmiyor. Resimdeki DSD128, birde DSD256yı düşün.
    ALEV ALEV YANIYO®  Meizu 16TH 8/128gb = 2399₺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Hocam ben lg g7 thinq kullanıyorum bundan önce note 9 ondan öncede note 8 kullanıyordum. Aynı kullanım şartlarında note 9 da 5 saat ekran alıyordum bundada aynısını alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eaduvan

Akıllı telefonum var ve nimetlerinden faydalanayım dersen 128GB dahi yetmiyor. Resimdeki DSD128, birde DSD256yı düşün.
    Telefonlardaki amfiler ile sanki Spotify da dinlesem sıkıştırmasız müzik de dinlesem çıktı aynı olacak gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 17 Ekim 2019; 23:14:57 >

• MCErgun kullanıcısına yanıt
    LG telefonların dac özelliği çok farkettiriyor geri kalan telefonların %99u 320kbps belkide daha azını verebiliyor zaten.
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    renkdaş tepe modellerin batarya durumu genel olarak birbirine benzer bu sebeple uçan kaçan telefonlar yerine orta seviye telefonlar kullandım gerçi durum yok almaya tepe modelleri ama halimden memnunum a7 2017 kullandım 2 sene şimdide xiaomi mi a3 aldım kullanıyorum arayüz akıcı ve kullanışlı olsun bana yeter kamera konusunda a7 kötüydü ama mi a3 beni mutlu etti özellikle amoled ekran olması en önemli yanı bana göre telefonların pixel derdine düşmeyin ha 720p ha 4k sonuçta 720p için verdiğin fiyat belli 4k için verdiğin fiyat belli.
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    Kalite Çıktıya bağlı. Çıktı da hi-res uyumlu olursa fark anlaşılır.

• General. kullanıcısına yanıt
    Bu marka güncelleme konusunda kötü diyorlardı. Ayrıca ekran süresi iyi olabilir fakat 2 yıl sonra ne hale gelecek belli değil.
  • 64 gb olanı 2300 liraydı en son. 2750 liraya a50 alanları gördükten sonra 2300 liraya snapdragon 845 beğenmeyenleri görünce

Telefon android güncellemesi almıyor orası sıkıntı. Fakat flyme güncellemeleri alıyor diye biliyorum. Android ile gelen özellikler flyme ile ekleniyorsa belki android 8 olması gözardı edilebilir.

• 64gb modelde
    nfc yok
    artırılabilir hafıza yok
    6gb ram

bilemedim

• universty3 kullanıcısına yanıt
    Ürün geldimi?
    Memnunmusunuz?

• Bugün teslim görünüyor ama daha gelmedi hocam.

• Bataryası biraz daha büyük olsa düşünürdüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ugurbulluk U kullanıcısına yanıt
    Hocam mi a3 ü nasıl kullanıyosun saf android arayüzü seni sıkmıyormu? Bir ara mi a2 lite aldım bir hafta dayanamadım saf android arayüze bence çok çirkin bir arayüz tabi zevk meselesi o kısmına bişey diyemem.
  • eaduvan E kullanıcısına yanıt
    mesajımdan sonra herkes odyofil çıktı maşallah. peki siz bu flacları falan nereden buluyorsunuz allasen. ayrıca telefonda bu sesi yürütecek donanım var mı bunu da tartışmak lazım. malum sadece yüksek kalitedeki ses dosyalarını oynatan player cihazlar 1000 tlyi aşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

Batarya ya takılma, ilk çıktığında almıştım ekran süresi çok iyi. Ortalama 8-9 saat ekran süresi veriyor.
    Ama yazılım stabil değil, şahsen tavsiye etmem.

Alıntıları Göster
    Yazilim stabil degil derken neyi kast ediyorsunuz.Yani kullanimi cok etkileyecek seyler mi Xioami almak uzereyken bu islemci ve ram görünce kararsiz kaldim.Guncelleme almiyor derken neler kast ediliyor. Youtube bakarsaniz sadece bir kisi incelemis Hep super telefon diyor ama bana samimi gelmedi acikcasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinjanbert -- 19 Ekim 2019; 0:7:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.