Ferguson yanlış hatırlamıyorsam 93 te Galatasaray'la oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçından sonra da buna benzer şeyler söylemişti.
Bizimkileri görene kadar sizi en iyi zannediyodu
quote:
Orijinalden alıntı: YoK
quote:
Orijinalden alıntı: cémo
Ferguson yanlış hatırlamıyorsam 93 te Galatasaray'la oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçından sonra da buna benzer şeyler söylemişti.
quote:
Orijinalden alıntı: YoK
quote:
Orijinalden alıntı: cémo
bjk taraftarının yeri ayrıdır.
ama bu maçta berbatlardı.
hani nerde cehennem, hani nerde show
alışık olmayan " süper muhteşem " falan der tabi
bjk taraftarı üstüne düşeni yapıyo bana kalırsa.liverpool maçıyla kıyaslanamaz ama bu maçtada birçok takımın taraftarından daha çok destek verdi takımına.bjk ye gelecek olursak futbol olarak bu futbolla bu gruptan çıkmaları çok çok zor diorum uefa için umutluyum.cska ii değil bu sene içerde cska ve wolsburg galibiyetleri birde deplasmanda cska beraberliği.7 puanla ver elini uefa
quote:
Orijinalden alıntı: I_nterpoL
bjk taraftarının yeri ayrıdır.
ama bu maçta berbatlardı.
hani nerde cehennem, hani nerde show
alışık olmayan " süper muhteşem " falan der tabi
kesinlikle Beşiktaş taraftarı standartlarına göre çok kötüydü. Tottenham maçındaki Liverpool maçındaki gibi değildik. Ama taraftar da bıkıyor artık sanırım. Sonunda Demirören Beşiktaş'ın ayakta kalan son güzel tarafını da bozmayı becerdi.
Çekemiyorum çekememezlikten çatlıyorum..1-0 yenildiniz diye kıskanıyorum..Çarşıymışş.maç boyunca susmaktan bşka bişy ypmadınız..70.dkkadan snra bşladınız ama ne olduysa gol yediniz..siz hiç bağırmayın..
BJK taraftarı böyle olmakta haklı yahu bu takım kaç zamandır gol bile atamıyor.. toplamda 3 gol attık 2 aydır bu nasıl bişeydir ben hayatımda böyle bir rezillik görmedim şu demirörenden kurtulmak için daha 1 yıl daha gol atmamamızmı lazım.. Bu taraftar galibiyete aç ! bu açlıkları giderilmedende malesef çok şey beklemeyin 1-2 maç tamamda 2 ay fazla bence..
Liverpool forumlarından bugünkü maç için bizim hakkımızdaki bazı yorumları...
-The atmosphere has been fantastic at Beşiktaş.
-and not a plastic flag in sight ,what are these fans motivated by? Incredible
-Beşiktaş fans really are incredible
-They have the best athmosphere in Europe by far.
-Beşiktaş have brilliant support
-Amazing stuff in Istanbul. Absolute class.
Wish we saw atmospheres like that in the Prem these days.
-Boss atmosphere.
-Goodness me what an atmosphere. I'd accept a few seasons in the championship for that.
Amazing. Shame those who had a few words with Rooney didn't cave the c*nts face in.
maç sanki şükrü saraçoğlu veya alisamiyen de gibiydi
bi taraf ıslık çalıyor bi taraf marş söylüyor
zaten şu marşlar niye söylenir anlamam. ne ses çıkıyor ne bişey anlaşılıyor
liverpool veya tottenham maçı böylemiydi
o taraftar bu iştiyakla YILDIRIM DEMİRÖREN YETER diye bağırsa keşke.
Her zaman derim Türkiye'nin en iyi taraftar grubu Çarşı'dır diye.
Ama bugün taraftar bence kötüydü yada ben öyle gördüm.
Hani Beşiktaş taraftarı gününde olduğunda gerçekten rakip takımı müthiş etkileyebilen bi' taraftar.
İnönü deplasmanlarında illa ki sıkıntılar çekiyorduk yani.
Taraftarın sesi pek çıkmadı ama bu maçta TV'den kaynaklımıydı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
Taraftarın sesi pek çıkmadı ama bu maçta TV'den kaynaklımıydı acaba ?
tvden kaynaklı falan değildi..hatta bi ara TV sesi körükledi seste cızırtılar çıktı..resmen ses açtılar çok ses çıksın die ama taraftardan ses çkmıordu çok ses açınca da cızırtılar glmeye başladı kıstılar..2-3 kere böyle denediler.
o rooney veledine kapak oldu ya mutluyum ben...
spiker öle bi soru soruyo adam şimdi diyip çok kötüydü taraftarlar hiç bağırmadılarmı desin
Tribün Liverpool maçından sonra olan en iyi tribünümüzdü.Maçta devamlı değişik besteler söylendi bir beste üzerinde durulmadı ve tekrarlanmadan yeni açık dahil acayip tempo içinde söylendi muhteşemdi.Kötü diyenler ve çekemeyenler sıcacık evlerinde star tv karşısında kıskançlıktan kendi renkli "seyircilerinin" böyle olamamasından dolayı kuduran kişilerde bi zahmet İnönüye gelsinler ve atmosfer nedir bi ögrensinler. Beşiktaş taraftarının bişeyi ispatlamaya ihtiyacı yoktur.Ayrıca eve geldigimde starda tekrarını izlerken bariz bir şekilde ses acayip şekilde kısılmış İngiliz ve İspanyol kanallarından ses 10 katı daha fazla çıkıyor diyenler vardı.Liverpool maçında olan tribün bi daha hiç bi zaman hiçbir tribünde olmaz o çok ayrı bi maçtı atmosferdi o yüzden onla kıyaslamak yanlış olur.Takımda taraftarda çok iyidi.
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
spiker öle bi soru soruyo adam şimdi diyip çok kötüydü taraftarlar hiç bağırmadılarmı desin
anlamıyorlar ki ,ya arkadaslar yabancı bir ülkede maca gitmissiniz diyelim siz t.dsünüz gazeteci soruyor taraftar nasıldı ? -ya bir numarasını görmedim sadece ses yaptılar -bizde daha iyisi var -artık kacıncı macıma cıktım taraftar sesi duymuyorum -yani fena degil hakemi bile etkileyemiyorlar ... bu tür seyler mi demesini bekliyorsunuz ,tabi ki fantastik filan diycek
tvden izledim 70.dkda galiba herkes zıplıyordu o sıra cok iyidi onun dısında tv göstermedigi icin pek birsey diyemiycem ,ses konusunda burda da tartısıldı en iyi taraftarız diyorsunuz da en iyi taraftar en cok ses cıkaran degil takıma en faydalı olandır bjk kac mac seyiricis yüzünden ceza aldı sahası kapatıldı ,kartal go go gol diyerek takımın psikolojini bozdunuz ,bjk taraftarı ego pesinde en cok sesi ben cıkartayım da takım yenmese de olur bunu degistirmek lazım