roportajda söyledi dünyada bu kadar gürültü çıkaran bu kadar rakibi etkisi altına alan bi taraftar dahi görmedim absolutyl fantastic dedi bide sonunda :)
o viski değilmiydi ya
bari artistlik yağıcan tam yap her neyse.
Bu maç bjk taraftarı liverpool maçının yanına falan yaklaşamadı. zaten maç öncesi atmosferdende bu belliydi. liverpool maçı öncesi kadar sıcak ve hareketli bir atmosfer yoktu. Beşiktaş taraftarı her zaman yaptığının biraz üstünü yaptı yeri geldi ıslıkladı yeri geldi marşlarını söyledi yapması gerekeni yaptı.Ama şahsen ben pek beğenmedim.en azından yaptıklarımız beni tatmin etmedi. daha fazlada söyleyecek şey yok.
Beşiktaş seyircisi hakkında epey yazı okudum.
Maç nakilleri sırasında televizyondan izledim.
Şunu söyleyeyim, bu seyirciyi, bu statta böyle büyük bir maç seyretmeden anlamak mümkün değil.
Ben hayatımda böyle bir şey görmedim.
90 değil 120 dakika takımını motive eden, hiç durmadan, hiç ara vermeden olağanüstü ambiyans yaratan bir seyirci, herhalde dünyanın hiçbir yerinde yoktur.
Bu seyirci hakkında eleştirel yazılar da okudum.
Ama önceki akşam seyrettiğim Beşiktaş seyircisinin bana göre, o yazılanlarla hiç alakası yoktu..
Mesela Alex Ferguson ikinci yarıda yedek kulübesine biraz geç geldiğinde, Beşiktaş seyircisi onu ayakta alkışladı.
Bir İngiliz futbol dehasına gösterilen küresel saygının bundan güzel örneği olamazdı.
Nitekim Ferguson da maçtan sonra Star TV’de, bu seyirciyi övdü ve o alkışlardan duyduğu keyfi anlattı.
Diyeceğim, sırf bu seyirciyi seyretmek için Beşiktaş maçlarına gidilebilir.
ertuğrul özkök
Besiktas o taraftarlarina yakismiyor bence, taraftar daha iyilerini hakediyor. Demiroren'i ve Denizli'yi degil. Ve saha da ki ilk 11. Harbi yazik.
top MU dayken .. ıslıktan kulaklar çınladı ... şuanda çekemeyen FB ve GS liler taraftarımızın sadece gürültü çıkardığından bahsediyor. Dünya üzerinde yok bu taraftar .. aşkla, sevgiyle yürüdük.... yukarıda bir arkadaşımızın belirttiği şekilde de "karnımızın doymasınıda beklemiyoruz." .. işte aramızdaki düşünce farkı bu ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme