Koskoca Alex Ferguson Beşiktaş taraftarını övmüş.Beşiktaşlı arkadaşlar da sevinmiş ne var bunda.Hemen birileri ortalığı karıştırıyor...
Niye güldün ki Bu arada Galatasaraylıyım.
ßiz niye sevinelimki .. Bilen her şeyi biliyor zaten.. Bizim alısık oldugumuz bı durum . Yorumun komık geldı guldum
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
Orijinalden alıntı: arf*
quote:
Alıntı: ekşisözlük
evet, bjk taraftarını övmüştür, ama "alo ahmet, ben sir ferguson, abi bişey dicem kapatcam hemen. abi taraftar muhteşemdi... hadi bayssss"
dememiştir. spikerin sorması üzerine nezaketen fantastik diye cevap vermiştir.
(bkz: peki sorsana bi türkler hakkında ne düşünüyormuş)
(kwisatz haderach, 16.09.2009 00:11)
ya bu sözlükteki şahıslar niye kasıyorlar bu kadar onu anlamadım.tamam espiri var espiri var olmayınca olmuyor zorlama,zorlama bu ne ya?aklıma takıldı sen şimdi örnek verince bu maç için değil sadece...
valla bende onu çok merak ediyorum özellikle bu ekşi sözlügü 8 yaşındaki yiğenim gülmek için okuyor.
Bjk iyi direndi ama hucum olarak berbattı. Bir tana Serdar Özkan'ın şutu vardı oda defansa çarparak tehlikeli oldu.Başka bir haltını göremedik Bjk nin.
quote:
biz birşeylşe övünmüyoruz zaten dünyanın bir numaralı teknik direktörü olarak kabul edilen "sir" ünvanlı futbolun duayeni beşiktaş taraftarını övüyor.hayal mi görüyorsunuz akşam akşam?
Önemli olan oyunu övmek.
quote:
quote:
quote:
evet, bjk taraftarını övmüştür, ama "alo ahmet, ben sir ferguson, abi bişey dicem kapatcam hemen. abi taraftar muhteşemdi... hadi bayssss"
ya bu sözlükteki şahıslar niye kasıyorlar bu kadar onu anlamadım.tamam espiri var espiri var olmayınca olmuyor zorlama,zorlama bu ne ya?aklıma takıldı sen şimdi örnek verince bu maç için değil sadece...
espri için kastıklarını sanmıyorum fakat şöyle açıklayabilirim. fikirleri basit nedensellik ilişkileriyle açıklamak herkesin yapabileceği bi iş (örn. bir durumun "şu şöyle olduğundan dolayı bu böyledir" şeklinde açıklamak yerine ironi unsurlarının olaya katılması daha etkileyici bi anlatım oluşturuyor.) orayı farklı kılan da bu, diğer türlü basit yorumlar forumlarda yapılıyor zaten. orası da forum değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
biz birşeylşe övünmüyoruz zaten dünyanın bir numaralı teknik direktörü olarak kabul edilen "sir" ünvanlı futbolun duayeni beşiktaş taraftarını övüyor.hayal mi görüyorsunuz akşam akşam?
Önemli olan oyunu övmek.
ne açıdan önemli olan pardon ? adama taraftarı sordu taraftar mükemmeldi dedi. sizin anlayacağınız dilden, "maç nasıldı beşiktaşı nasıl buldunuz?" "taraftar mükemmeldi" mi demesi gerekiyordu? laf söylemek için laf söylemiyormusunuz baygınlık geliyor bana...
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
Orijinalden alıntı: LEGYRON
quote:
Orijinalden alıntı: .Mirliva.
Hani derler ya, aşkla karın doymaz. Boşuna uğraşmayın artık.
Müthiş oynadık karşımızdaki de dünyanın en iyi takımı.
Kendi bölümünüze arkadaşlar :) nedir bu çekememezlik hani farktı?
Yeniliyorsunuz ama fark yemedik diye seviyorsunuz devam edin.
quote:
quote:
quote:
quote:
espri için kastıklarını sanmıyorum fakat şöyle açıklayabilirim. fikirleri basit nedensellik ilişkileriyle açıklamak herkesin yapabileceği bi iş (örn. bir durumun "şu şöyle olduğundan dolayı bu böyledir" şeklinde açıklamak yerine ironi unsurlarının olaya katılması daha etkileyici bi anlatım oluşturuyor.) orayı farklı kılan da bu, diğer türlü basit yorumlar forumlarda yapılıyor zaten. orası da forum değil.
e peki koskoca alex fergusonun neyi neden dediği veya ne kastettiğinin cevabı bu fazla akıllı işgüzar arkadaşımıza mı düşmüş?yoksa birşeyleri mi çekememiş? sence hangisi mantıklı geliyor? geçelim bence çünkü saçma...
Beşiktaş taraftarı değilim ama her zaman takdir edip, bir numara olduklarını kabul etmişimdir.
gs liyim olmaz bu işler nobreyle holoskoyla anadolu takımlarını yener anca e hakanı gördünüz aşırı heyecanlı bu takıma reform lazım yazık oluyor bjk taraftarına ....... hatırlarsanız gs de böyleydi bi aralar hani ılic li okanlı zamanlarda farksız yenilince seviniyoduk ama reforma gidildi takım yenilendi böyle bi değişim gerekli .
quote:
Orijinalden alıntı: Dréam Away
quote:
Orijinalden alıntı: manyaqmısın
Bjk iyi direndi ama hucum olarak berbattı. Bir tana Serdar Özkan'ın şutu vardı oda defansa çarparak tehlikeli oldu.Başka bir haltını göremedik Bjk nin.
O zaman Man Utd de berbattı hucum yonunden .. Senın yorumuna gore manchester muthis oynadı o kadar atak buldu ama 1 tane gol attı manchesterın hucumu berbat dimi ??
Zaten gese olsa manchesterı darma duman ederdı atardı 5-6 tane
manunun atak ve topla oynama yüzdesinin beşiktaştan fazla olduğunu biliyorsundur
quote:
quote:
O zaman Man Utd de berbattı hucum yonunden .. Senın yorumuna gore manchester muthis oynadı o kadar atak buldu ama 1 tane gol attı manchesterın hucumu berbat dimi ??
Arkadaşım ne saçmalıyorsun ben Manchester ile ilgilimi konuştum.Bjk iyi direndi ama hucum olarak berbattı dedim.Aksini düşünüyorsan maçtan istatistik göster.
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
quote:
manunun atak ve topla oynama yüzdesinin beşiktaştan fazla olduğunu biliyorsundur
Tamam işte atsaydı o zaman 5 tane .. Neden atamadı .. Manchesterın hucumu cokmu kotu .. Rooney , Nani , Berbatov Hanı dıyorsunuz ya bu manchesterın kotu halıyıdı hayır besıktas ıyı oynadı ;)
Bjk taraftarı iyi olsaydı Yıldırım D. yerine baskası otururdu baskanlıkta İnönü de mac seyredenlerin hepsi cok iyi biliyor ne kadar yankı olduğunu orayı dolduran herhangi bir taraftarda cok rahat rakip takıma baska yapar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
quote:
Tamam işte atsaydı o zaman 5 tane .. Neden atamadı .. Manchesterın hucumu cokmu kotu .. Rooney , Nani , Berbatov Hanı dıyorsunuz ya bu manchesterın kotu halıyıdı hayır besıktas ıyı oynadı ;)
beşiktaş iyi defans yaptı o yüzden atamadılar.defansa laf eden yok zaten.ama iyi oynamanın tanımı:defansla birlikte güzel atakların yapılmasıdır.sadece defansla iyi oynadı denilseydi manuya süper demek lazım.adamlar beşiktaştan daha iyi defans yaptılar çünkü
Bence Beşiktaş taraftarı çok iyiydi Beşiktaş'ta iyiydi ama şanssızdı.Son vuruşlar kötüydü ve bir hataylada 3 puan kaçtı
quote:
Orijinalden alıntı: .TaneR.
Beşiktaş taraftarı değilim ama her zaman takdir edip, bir numara olduklarını kabul etmişimdir.
Dürüst olmak gerekirse doğru bir yaklaşım. Kesinlikle dünyadaki yerleri ayrı.
Zaten taraftar desteğiyle stadları ilk ona girmedi mi? Onda bile taraftarından övgüyle bahsediyor.
Yalan değil yani.
Ferguson yanlış hatırlamıyorsam 93 te Galatasaray'la oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçından sonra da buna benzer şeyler söylemişti.
Bence Beşitaş taraftarı kendini eğlendiriyor maçlarda, sadece gürültü çıkarıyorlar. Bilinçli taraftar olsalar Rakip takımın psikolojisini bozacak şekilde ayaklarına top aldıkları zaman en azından bir yuh çekerler. Birde o Kartal gol gol gol kartal gol gol gol tezahuratı hızlı söylenmeye başlandığı zaman baya komik oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KnighTR
Bence Beşitaş taraftarı kendini eğlendiriyor maçlarda, sadece gürültü çıkarıyorlar. Bilinçli taraftar olsalar Rakip takımın psikolojisini bozacak şekilde ayaklarına top aldıkları zaman en azından bir yuh çekerler. Birde o Kartal gol gol gol kartal gol gol gol tezahuratı hızlı söylenmeye başlandığı zaman baya komik oluyor.