Şimdi Ara

Alexander 80 lvl full str blade 400YTL ACİL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MEraba arkadaslar Alexanderdaki 80 lvl BLader charimi satiyorum..elinde c11 72+5 blade we 72+5 br 18 shileid bulunmaktadir...Skillleri we buildi oldukça iyi ve duzgun yapilandırılmısıtr.Sun hand Som head +4itemlerden olusan sete sahiptir...Serverin en tanınmış ve Sağlam Charlarindadndir ...Eger gercekten ciddi iseniz pm yada caginhas@hot... adreisnden ulsabiliriniz...Fiyati 800 den ""500-550 ""araligina çektim ama oynamalar olablir :) ACİL SATMAM LAZİM YARDİMM

buyrun arkadaslar size bir kaç ss ve itemler

[img=http://img71.imageshack.us/img71/1948/sro2007071821533378rw0ch0.jpg]
    Shot at 2007-07-19
    [img=http://img412.imageshack.us/img412/9926/sro2007071816444906tm3ir9.jpg]
    Shot at 2007-07-19
    [img=http://img511.imageshack.us/img511/9315/sro2007071712420043vf0yl6.jpg]
    Shot at 2007-07-19
    [img=http://img412.imageshack.us/img412/3924/sro2007071222293192au2bn0.jpg]
    Shot at 2007-07-19
    [img=http://img412.imageshack.us/img412/4793/itemwm5uk1.jpg]
    Shot at 2007-07-19
    [img=http://img514.imageshack.us/img514/1470/itemjpgfdzj2uy1.jpg]
    Shot at 2007-07-19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgnua -- 29 Eylül 2007; 14:40:55 >

• ben NightHawk umarım güzel bir alıcı bulursun

(ben olsam satmazdım)
  •  Alexander 80 lvl full str blade 400YTL ACİL!!

Up + Düzelttim

• Bende charı tanırım yakından.Alan kişi adeta bir tanka sahip olacak.SOX ları arttırmak alan kişiye kalmış.
    Ü
    b_e_b
  • quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Bende charı tanırım yakından.Alan kişi adeta bir tanka sahip olacak.SOX ları arttırmak alan kişiye kalmış.
    Ü
    b_e_b

gel takas yapalım
  • Ss leri aceleden duzgun koyamamisim duzelten arkadasa teskkurler :)
    Takas dusunmuorum ama yinede saol Nighthawk , guzel yorumllari içn babayaroyada tesekkurler gerçekten emegime değdigini dusunuorum umarim alıcısıda ona ii bakar
  • meraba arkadaslar 800 milyon bu cara az gelir bnce en az 900 ytl olması lazımdı cunku yazlılı ozellk lerinin dısında da ozellkleri wardır. alexander ın en iii we en guclu guildlerin den biri olan UnForGiven guildinde yer almaktadır. cok yaygın bir unu wardır. 2 tane 80 lv nuker yatıramamıstır.e artık siz dusunun. boyle bir tankı 800 ytl ye bulmusken kacırmanız cok yazık olur(wOLkHaN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi db1 -- 20 Temmuz 2007; 11:08:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soyle soyleyim eger bu itemler bu chara aitse bu adam zamanında biraz int e vermiş.....

cunku boyle itemlerle phy balanceın %105 cıvarında hatta daha fazla olması gerekir buda arkadasın int e verdigini yada resimelrde bi gariplik oldugunu gosterir

ayrica hp si dusuk neresi tank anlamadım
  • Hocam o değilde hiç postu olmayan accountlardan char hakkında "süperdir" yorumları olması bana biraz garip geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: OlympusFarmer

Hocam o değilde hiç postu olmayan accountlardan char hakkında "süperdir" yorumları olması bana biraz garip geldi

oyle postları takmıoz zaten de ortada bi gariplik varya hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DisTurßeD

quote:

Hocam o değilde hiç postu olmayan accountlardan char hakkında "süperdir" yorumları olması bana biraz garip geldi

Resme iyi bak.PHY BALANCE %108 yazıyor.

Resimin üstüne gel.Sağ tıkla.Kopyala.Masa üstüne yapıştır.Resimi aç.Göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeroLyn -- 20 Temmuz 2007; 11:47:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

quote:

quote:

Resme iyi bak.PHY BALANCE %108 yazıyor.

Resimin üstüne gel.Sağ tıkla.Kopyala.Masa üstüne yapıştır.Resimi aç.Göreceksin

• ayrıca car bencede tank gibi kolay kolay yatmaz bence parası olan kaçırmasın
  • çar tank gibi full str

8 tane glave arasından çıktı beahh
  • quote:

soyle soyleyim eger bu itemler bu chara aitse bu adam zamanında biraz int e vermiş.....

cunku boyle itemlerle phy balanceın %105 cıvarında hatta daha fazla olması gerekir buda arkadasın int e verdigini yada resimelrde bi gariplik oldugunu gosterir

ayrica hp si dusuk neresi tank anlamadım

Bence bilip bilmeden yorum yapmamalisin .Hp si dusuk dediğin char bumu?? Glavienin pasif skili dahi açik degil charda int keisnlikle weirlmemisrir full strdir bilen ztn bilir.Psc. balanceye gleince psc balance ztn %108 sana daha dikkatli inceleyip sonra yorum yapmani oneririm...
  • quote:

quote:

Bu tip yorumlara sadece gülüyor ve kıskananlar çatlasın dmekle yetiniyorum ... Charda ve ortada hiçbir gariplik yok lutfen ulaşamadiginiz şeyleere çamur ATMAYINIZ..Tskler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: db1

meraba arkadaslar 800 milyon bu cara az gelir bnce en az 900 ytl olması lazımdı cunku yazlılı ozellk lerinin dısında da ozellkleri wardır. alexander ın en iii we en guclu guildlerin den biri olan UnForGiven guildinde yer almaktadır. cok yaygın bir unu wardır. 2 tane 80 lv nuker yatıramamıstır.e artık siz dusunun. boyle bir tankı 800 ytl ye bulmusken kacırmanız cok yazık olur(wOLkHaN)

Wolkhan tekkurler yorumlarin içn ayni serverda oldugumuzu veya chari bilmeyen yada kendileri samimiyetsiz olabilecek arkadaslar içn bu tip yorumlar nedense negatif etki yaratbliyor teskkur ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgnua -- 20 Temmuz 2007; 17:53:03 >
  • Yeni ss ler we skiller geliyor
  • kardeş beni ekle jachal1907@hotmail.com
  • Bu bir noobtur koşması 1 leveldi 70 levleken felan xDxD
    Alınma knk
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.