Şimdi Ara

Alexander 80 lvl full str blade 400YTL ACİL!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Charın güzel ama tek şey eksik o da eline sun silah
  • evet
  • BLADELERİ COK SEVMİOM AMA 68 LVL Bİ BLADEM VAR
  • elden acil 400 YTL den satilicak!!!!!!! up up up
  • kardeş msn adresim :berk_sevgilim_0017@hotmail.com ekle konuşalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: LenibLadeRs

Alexander 80 lvl full str blade 400YTL ACİL!!

budaha düz yolda yürüyemiyo ya

zuahhahahaha harbi bi daha dikkat ettim de ayagı bi şeye takılmış düşüyo gibi

• uppp
  • Güzel Char.
  • çok mütiş çar ben olsam satmazdım yanii genede satarsan seviniriM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_MekanSız

çok mütiş çar ben olsam satmazdım yanii genede satarsan seviniriM

tesekkur ederım ama oyun bni bnden aldı asosyal oldum resmen 3 aydır oynmıorum normal hayata yenı yenı alısmaya basladım paraya iht. olması sebebiyle ucuza satiorum farmin bitimine az kalmisti fakat ugrasmak istmiorum alan kisi tamamlar char ztn 80 lvl %99 da ve gerek setiyle gerek buildiyle harika durumda alın artik bu bebegi para lazim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• vahh vahh vahh valla blade kasıpta 400 e satmak akıl karı değil piyasa çok berbat ben harcadığım b.t silk paralarını toplasam 500 milyonu geçer bide onca emek valla boşa char kasıyoruz bea onun yerıne 1 ay çalışıp 80 lv full farmed alınır valla boşuna kastık 80lere
  • 300 e hemen alım! shepci_1905@hotmail.com
    bu pazartesı 300 e alırım!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: badtempered

vahh vahh vahh valla blade kasıpta 400 e satmak akıl karı değil piyasa çok berbat ben harcadığım b.t silk paralarını toplasam 500 milyonu geçer bide onca emek valla boşa char kasıyoruz bea onun yerıne 1 ay çalışıp 80 lv full farmed alınır valla boşuna kastık 80lere

haklisin bncede pk akıl karı deil ama yapicak pkte bsey yok ...kendi kastıgın charla oynamanıın tadıda bi baska oluo..harcadigim parayı gercektemde karşilamıyor ama elden ne gelir :(

• quote:

Orjinalden alıntı: mefistofeles

300 e hemen alım! shepci_1905@hotmail.com

400 un teterince uygum hatta inanilmqaz uygum olduguna inaniyorum set ve serverdaki tanınmışlik ün vs de cabası yinede ilgin içn tesekkurler
  • ooww çookk ii çar. ben uniquenukerin ark ı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgnua

quote:

Orjinalden alıntı: mefistofeles

300 e hemen alım! shepci_1905@hotmail.com

400 un teterince uygum hatta inanilmqaz uygum olduguna inaniyorum set ve serverdaki tanınmışlik ün vs de cabası yinede ilgin içn tesekkurler

ben uygunluguna bısey demedım ama benımde verebılcegım bu kadar :)
  • kardes sen gene msnımı ekle bı msne gır charın skıllerıne bakım eger farmıng gercekten ııyse 400 veya bunun gıbı bı fıyata alıcam madem 300 e satmıyosun :( ama bı konusalım mrk etme cıddı alıcıyım
    shepci_1905@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.