Şimdi Ara

alfa 155 Q4 nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar linkte bulunan aracı hobi amaçlı almayı düşünüyorum çok zevkli bi araç olduğunu biliyorum ve yaşı gereğide bazı sorunlarının olacağını da biliyorum sizce nasıldır
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfista-dan-bakimli-87083558/detay

• bu arabadaki motor alfa romeo motoru değil lancianın delta integrale modelinde kullandığı motor kendi alfamı bostancıda cariuma götürdüğümde arabanın yaramaz olduğunu söylemişlerdi ama ben bu fikirde değilim aracın teknik verileri çok iyi verdiğin linkteki aracı inceledim çok uğraşılmış ve herşeyi yeni Q4 olmasıda başka bir keyif olur benbu arabayı kaçırma derim başka soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım
  • Çok uğraşılmış bir araba ama resimlerine bakılınca turşusu çıkmış 94 model araba gibi durmuyor, yaşına göre diri duruyor. Gerçekten hobi maksatlı alıyorsanız ve sorun çıktığında uğraşmak sizi sıkıntıya sokmayacak ise alınabilir. Çok yakın arkadaşımın New Holland servisi var, yan tarafında kendine ait garajı var, kendisi bu tarz araçları alıp uğraşmayı seviyor. Siz de buna benzer koşullara sahipseniz çok keyifli olabilecek bir araç. Yok ben evde oturayım, aman bozulmasın, aman sağından solundan ses gelmesin vs. derseniz size hitap etmeyebilir. Ayrıca kendisi çocukluk hayalim olur...! Hakkınızda hayırlısı olsun..

edit:Bu modelle ilgili @scudetto adlı üye arkadaş bilgi sahibi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 16 Mayıs 2013; 20:47:48 >
  • sınıf standartları 45 metrelerdeyken bu araba 33 metre 100-0 çıkarmıştı autoshow'un testinde.
  • Gündelik binmek için çok uygun bir araç değil ancak hafta içi yatırıpda hafta sonları binecekseniz ancak olabilir.Çünkü parça sıkıntısı büyük ihtimalle vardır çünkü neticede eski bir araç ki markadan dolayıda yedek parça sıkıntı olabiliyor.
  • cevaplarınız için çok teşekkür ederim, dediğim gibi hafta sonu kullanmak için hobi amaçlı düşünüyorum gerçek bir alfisti olmak için
  • sadece haftasonu için maserati de bakabilirsin ghibli 224 yada 424
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke

sadece haftasonu için maserati de bakabilirsin ghibli 224 yada 424

424 buldum hocam birtanede onun parça ve servis olayı çok büyük sıkıntı bir de q4 kadar zevkli bir araç değildir diye düşünüyorum
  • Cok guvenilir bi araba degil ama coook guzel bi araba.
    En buyuk sorunu motor sogutma sistemi, ilk yapman gereken buyuk bi fan, buyuk bi yag sogutucusu, triger kayisi. 4 cekisli oldugu icin cok agir, cok dinamik hizli araba bekleme, ayrica cok icer :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri229

quote:

424 buldum hocam birtanede onun parça ve servis olayı çok büyük sıkıntı bir de q4 kadar zevkli bir araç değildir diye düşünüyorum

fazla parça sıkıntısı çekmezsin zaten haftasonu kullanacağın içinsende arıza çıkacağını düşünmüyorum ama keyif meselesini bilemem 424 2.0v6 240dir 155ten daha hızlı bir araç ama maserati biraz konfor üzerine olduğu için alfa kadar keyif alamayabilirsin verdiğin ilandaki aracı iyi düşün derim her zaman böyle temiz bulamazsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuri229

quote:

fazla parça sıkıntısı çekmezsin zaten haftasonu kullanacağın içinsende arıza çıkacağını düşünmüyorum ama keyif meselesini bilemem 424 2.0v6 240dir 155ten daha hızlı bir araç ama maserati biraz konfor üzerine olduğu için alfa kadar keyif alamayabilirsin verdiğin ilandaki aracı iyi düşün derim her zaman böyle temiz bulamazsın

sağolun hocam çok teşekkür ederim, fazlasıyla düşnüyorum bu aracı zaten de almak kolay değil cesaret istiyo gerçekten

• Bunu alıp 40-45 yıl sonra 100 bin dolara satarsın
  • Konuda benden bahsedilmiş çok geç gördüm. Q4 alınabilir. Parça sıkıntısı İstanbulda iseniz olmaz. ALfanın özel servisleri yetkili servislerden çok daha iyi ve ucuzdur. Ayrıca performans olarak hantal denmiş de.. Çok afedersiniz aynı motoru kullanan Lancia Delta Integrale 4 defa dünya ralli şampiyonu oldu. Fabrika testlerinde bu blokla 1000 hp gibi güçler alınmış. Kaynak isteyen Lancia Delta S2 yazarak wikiye bakabilir. Blok ve motor düzeninde bir çok parça aynıdır. Ayrıca diferansiyeli yarışseverler için nimettir (Torsen). Ama modifiye edeyim deyip içine etmeden kullanmanız gerek. Ciddi bir elden çıkmadıkça motorla uğraşılması sinir bozucu durumlara yol açabilir. Bence hiç ellenmeden binilebilecek bir araç da aynı zamanda.
  • Arkadaşlar bu aracın çogu parcası tempralarla aynı kullanılmış motorda tempranın turbolu efsane Lancia motoru araç test bilgilerine bakarmısınız 0' dan 100 km hıza 6 saniye son hız 240 ve 100 km hızdan sıfıra 35 metrede durmuş bu test 20 yıl önceki bır araca ait tüketimde 13 litre testte özellikle arcın yola yapıştığını belirtiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.