Şimdi Ara

Alfa 156 4200 d/d'de 146 Nm Yetersizmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar selam Alfa 156 gaz tankı ,yakıt ve yolcuyla nerdeyse 1500 kilo , bu kiloda bir arabaya 4200 d/d'de 146 Nm sizce azmı , az ise performası arttırıc yöntemler varmı ama pahalı olmasın.

• chıp olayı var ama cok arastırdım kımse onermıyor servıstekıler ama sole dıyım dızel olsaydı cok daha ıse yarardı
  • Atmosferik Benzinli bir motorda fazla tork beklememek gerekli.
  • bence artık yenı nesıl motorlarda 1.4 motora 140-170 bg yapıyolar ve bu hantallık ortadan kalkıyor...
  • Merhabalar öncelikle işim gereği fazla giremiyorum hatta konuları takip edemiyorum bile neyse.Buradaki arkadaşlar 3 sefer alfa kullandığımı zaten biliyorlar 10 ay gibi bi zamanda gene alfama kavuşacağım.Gelelim sorunuza alfa 156 1.6 için söylüyorum ağırlığı benim bildiğim 1285 kg.1.6 olmasına rağmen marka/model vermiyorum çoğu 2.0lara selektör çakar hatta geçer.Performans konusunda ise kutu içi filtre takılabilir çekişi düzeltir en azından.Yok ben chip yaptırayım diyorsanız profesyönel kişilerce yaptırmanız lazım alfa konusunda deneyimli ve alfayı bilen birileri yapmalıki sorun yaşamayın bu konuda autodelta bir numaradır zaten.Beyini autodelta'ya ingiltereye yollarsanız onlar gerekeni yapar zaten.Autodeltanın sitesinden fiyat alınabilir.Bu arada alper abi bebeğime iyi bak.Tuncay hocam bu arada alfistiturkeyde senin 156nın resimlerinide gördüm sende kızına iyi bak.Beni tanıyan arkadaşlara bu arada selam olsun kendinize ve alfanıza iyi bakın.

• 1.6 atmosferik benzinli motolar arasında kendi yıllarındaki en performanslı motor TS motorlardır. Hatta atmosferik benzinliler arasında hala da öyledir diyebiliriz nerdeyse.

1.4 140-170 beygir dediğiniz araçlar turbocharger ve bazıları da supercharger'lı (VW) aşırı beslemeli motorlardır. Bir Twin Spark motoru bu seviyede modifiye ettiğinizde zaten 1.6 TS'ten 260 hp gibi güçler elde edersiniz ki, bu alfa romeo'nun 1990'larda ne derecede konuya hakim olduğunu gösterir. Karşılaştırma yaparken performansı etkileyen unsurları göz önünde bulundurmak gerekli. Karşılaştırmanızı 1.6 benzinli ve atmosferik motorlularla yaparsanız zaten eldekinin en iyisinin TS olduğunu görürsünüz.

Sizin istediğiniz devirsiz ama torku yüksek bir motorsa dizel veya turbolu araçlar işinizi daha iyi görür. Ama onlarla da eliniz vitesten düşmez işte TS'ın verdiği zevkin de motor sesinin de 10da birini bile vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

Merhabalar öncelikle işim gereği fazla giremiyorum hatta konuları takip edemiyorum bile neyse.Buradaki arkadaşlar 3 sefer alfa kullandığımı zaten biliyorlar 10 ay gibi bi zamanda gene alfama kavuşacağım.Gelelim sorunuza alfa 156 1.6 için söylüyorum ağırlığı benim bildiğim 1285 kg.1.6 olmasına rağmen marka/model vermiyorum çoğu 2.0lara selektör çakar hatta geçer.Performans konusunda ise kutu içi filtre takılabilir çekişi düzeltir en azından.Yok ben chip yaptırayım diyorsanız profesyönel kişilerce yaptırmanız lazım alfa konusunda deneyimli ve alfayı bilen birileri yapmalıki sorun yaşamayın bu konuda autodelta bir numaradır zaten.Beyini autodelta'ya ingiltereye yollarsanız onlar gerekeni yapar zaten.Autodeltanın sitesinden fiyat alınabilir.Bu arada alper abi bebeğime iyi bak.Tuncay hocam bu arada alfistiturkeyde senin 156nın resimlerinide gördüm sende kızına iyi bak.Beni tanıyan arkadaşlara bu arada selam olsun kendinize ve alfanıza iyi bakın.

Murat selamlar O resimler arabayı ilk aldığım zamanki resimler. 1 sene oldu nerdeyse.

Hayırlı yolculuklar yeniden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.