Şimdi Ara

alfa 156 ya uymlu lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar 2004 model alfa 156 tspark araca izmirde kaliteli uyumlu 1300 tl yi fazla geçmeden ne marka lpg veya neresini önerirsiniz, teşekkürler.

• Bu fiyatlara Atiker safefast, lovato, sıkı bir pazarlıkla belki tartarini olabilir.
  • 1350-1400 tl zavoli taktırabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulash1907

selamlar 2004 model alfa 156 tspark araca izmirde kaliteli uyumlu 1300 tl yi fazla geçmeden ne marka lpg veya neresini önerirsiniz, teşekkürler.

1290 LOVATO bence en iyi tercih olur.
    Yerli düşünürtsende 990 tl ye ALDESA iyi tercih olur.
  • Merhaba,

Kısa süre önce kuzenimin 156'sına BRC Bravo taktırdık. Araç 2004 156 2.0 mauel vites. Hiçbir problemi yok ve çok memnun. Bravo BRC'nin yerli üretim kiti.
    1100 lira 10 taksite taktırdık.

Not: Ayrıca aklınıza takılabilecek Alfa Romeo ile ilgili herhangi bir konu içinwww.alfistiturkey.com u tavsiye ederim.
  • BRC ile Bravo'nun bir alakası yok diye biliyorum.
  • Bravo ile BRC ecu'leri birebir aynı ve birbirlerinin yerine kullanılabiliyor. Bravo'nun raili üzerinde bile BRC yazıyor. Öte yandan montajı yapan yer sadece BRC montajı yapan 2A Mühendislik yetkili montajcılarından biri. Bravo BRC değil elbette ama 2A'nın ürünü ve belli ki BRC tecrübelerinin yanında BRC ile ortak parça kullanımı sözkonusu.
    Tercih sizin tabi, ne benim aracımda bravo takılı ne de bayisi falanım :)
  • Ben 3 hafta önce 146 aracıma romano taktırdım çok memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.